Trening/Kosthold

NINTENDO WII & ZUMBA
Hurra, da har man fått Nintendo Wii og Zumba i hus. Så nå blir det trening i form av zumba hver eneste dag, også blir det friskhusmedlemskap når jeg føler jeg har blitt klar for å ta steget videre. Her er det bare å svinge seg rundt å komme i form - å bli et nytt og bedre menneske. Zumba er hvertfall den morsomste formen for trening jeg har prøvd. Anbefales!

- xoxo VICTORIA

IT'S ZUMBATIME - video
Danser Zumba med søskenbarnene mine, og har det kjempemorsomt. Her er en filmsnutt hvor jeg og Linda danser, mens tredjemann står på sidelinjen å filmer. Og ja, vi vet at vi er flinke til å gjøre ting motsatt vei. Haha!

- xoxo VICTORIA

KOS I SNØEN
Steg en på sunnhetsplanen om totalforandring i livsstilen min er i gang. I natt gikk jeg tur i 30-45 minutter med kjæresten og hunder vår. Planen var å gå opp til Hunstadtoppen, men når veien var igjensnødd dro vi heller til Maskinistenog gikk tur i lysløypa der. Var kjempedeilig. Så må jeg også nevne at jeg ikke har drukket cola på over 24 timer!


[ Jeg og Aiko herjer i snøen ]

- xoxo VICTORIA

NY LIVSSTIL - SUNNHET
- Lavkarbo - Turer - Røykeslutt - Matrutiner - Colaslutt - Treningsstudio -

Ordene ovenfor virker veldig skremmende for meg. Du skjønner, jeg sjekket BMI'en min i sted, og den ligger på 24,91. Altså hvis jeg når en BMI på 25 blir det betegnet som lettere overvektig. Det virket enda mer skremmende enn de få ordene ovenfor. Så ny livsstil, det blir det definitivt. Et steg av gangen, så håper jeg at jeg ikke misslykkes. Så litt senere i natt blir det ut å gå tur til Hunstadtoppen med kjæresten og Aiko.
[ Bilder fra Hunstadtoppen i sommer/høst ]

- Hva er ditt beste sunnhetstips?

- xoxo VICTORIA

JEG VIL TRENE!
Jeg vil begynne med trening. Få mer overskuddsenergi, forbedre kondisjonen min og sist men ikke minst stramme inn på alle de slappe stedene på kroppen.


[ Nå ]


[ Nå ]

- Har du noen gode tips for å komme igang?

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits