Tanker

DEN GANG DA...
Vi var bestevenner på godt  og vondt. Var det noe jeg trengte hjelp til, kom jeg alltid løpende til deg. Du hadde alltid råd og gi, og et smil på lager. Det var du og jeg, ingen over, ingen ved siden. Oss to. Du lærte meg opp til å være meg selv, og tørre å stå for ting jeg sa. Du lærte meg og leve livet, og nyte tiden vi har fått. Du var med på å bygge meg opp til den personen jeg er i dag. Helenesnuppsi, vi skulle alltid være bestevenner. Vi skulle holde sammen, uansett hva. Vi skulle bli gamle sammen, og ha rullestolrace i gamlehjemkorridorene. Vi skulle alt sammen. Vi kunne tatt over verden!


meg & helene

...du ble gravid, du flyttet til Narvik, du kom hjem igjen, vi var venner, mistet kontakt, jeg tok ikke kontakt, du tok ikke kontakt, jeg forlot deg da du trengte meg som mest, jeg var sjalu på deg, du skulle bli mamma, jeg trodde du trengte tid for deg selv...

- xoxo VICTORIA

MARERITTET SOM GJENTAR SEG
Opp gjennom tiden har jeg hatt ett og samme mareritt, det har forfulgt meg siden jeg var ganske så lita. Tror jeg var rundt 5-6 år da det først fant sted. Det marerittet omhandler er begge storebrødrene mine, og meg. Handlingen finner sted i huset vi hadde i Skivika, som vi flyttet fra når jeg var 4 år gammel.

"Jeg går inn i stua, og finner min eldste bror sittende i stolen og ser på tv. Foran seg har han en bolle med snacks som han gomler av. Når han oppdager at jeg kommer gående, lita og usikker, snur han seg mot meg og ler. Latteren er skummel og ekkel, og jeg føler jeg blir nervøs, redd og engstelig. Jeg tar motet til meg og spør han om hvor min andre bror er. Han svarer ikke først. Spør han igjen, og han begynner å le den skumle og ekle latteren sin igjen. Jeg blir enda mer oppskaket og engstelig. Han svarer med en grisk og streng stemme at han er på badet, før han ler, enda en gang. Jeg går forsiktig forbi han, på baksiden av stolen. Når jeg runder stolen slår panikken meg og jeg begynner å løpe. Løpe mot badet. Åpner baddøra, springer inn og låser den. Til min største forskrekkelse finner jeg den andre broren min liggende død i badekaret. Vannet er rødt av blod, mens han bare ligger der og flyter med hodet vendt ned. Jeg går bort til han, forsiktig og på tå..."

Her våkner jeg opp igjen, gang på gang. Har aldri drømt lengre enn dette. Blir like skremt hver gang jeg har dette marerittet, og tror hver gang at det er sant. Helt til jeg klarer å samle meg, såklart. Lurer fælt på hva dette betyr.


- Har du mareritt ? Har du hatt lignende mareritt ? Hva tror du det betyr ? Fortell !

- xoxo VICTORIA 

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits