Sponsor

KONKURRANSE - VINN PIERCINGER
AVSLUTTET 19.02.13

Jeg mottok på fredag en pakke med et innehold på 3 navlepiercinger fra superkul.no til å holde en bloggkonkurranse. Det blir 3 vinnere, hvor alle mottar en stykk piercing hver.Superkul.no er en nettside som selger alt fra klær, sko, vesker, piercinger, sminke, kostymer, linser, solbriller og diverse andre nyttige ting. Alle varene i nettbutikken deres har dem på lager, så varene du bestiller kommer fort i posten. Selv svarte jeg på sponsormailen fra dem dagen før jeg fikk denne pakken i posten, så ikke har dem bare fantastiske tilbud - dem har også utrolig rask leveranse. Piercingene de kan tilby deg finner du HER! (klikkbar link). KONKURRANSEREGLER:

- Gjettekonkurranse - hva befinner det seg i magen min? GUTT eller JENTE? Vi vet ikke selv, men får svar 19. februar 2013. Del spenningen med oss!

- Legg igjen en kommentar på dette innlegget hvor du gjetter enten gutt eller jente - alt etter hva du tror det er. 50% sjangs for å gjette rett, så god sjangse for å vinne. NB: Husk å legg igjen mailadressen så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

- Kun én kommentar per person, så alle har lik mulighet for å vinne - jeg trekker selv ut 3 stykk som gjetter rett. Får vi eventuelt ikke vite kjønnet, trekkes det ut 3 tilfeldige vinnere.

- Konkurransen avsluttes tirsdag 19. februar 2013, når vi har kommet hjem igjen fra ordinær ultralyd. Har time sent på dagen, så blir vel på ettermiddagen.

PREMIENE:


PREMIE NR EN - gullfarget "skull-piercing" med engel hengende under.


PREMIE NR TO - sølvfarget piercing med blå blomst i "blingbling"


PREMIE NR TRE - hvit/gul sommerfuglpiercing (PS: bildet lyver på fargen, nesten helt hvit i virkeligheten)

//Piercingene er kun tatt ut av plastikken for å få tatt bilder av dem. Dem er nye og ubrukte alle sammen.
//Sponset innlegg i samarbeid med superkul.no

- Befinner det seg en gutt eller ei jente i magen min?

- xoxo VICTORIA

PAKKE I POSTEN - SUPERKUL.NO
I dag, etter å ha fått mail i går, fikk jeg en pakke i posten fra superkul.no. Pakken inneholdt 3 stykk navlepiercinger, som jeg skal lodde ut her på bloggen min til en eller flere heldige vinnere. Sitter enda å tenker på om jeg skal lodde ut alle tre, eller om jeg skal beholde en selv, og lodde ut de to resterende. Kravet til sponsingen er at jeg holder en konkurranse, og lodder ut minimum to av dem, så jeg kan beholde en selv. Men da jeg er gravid, vil ikke piercingen passe noe spesielt lenge, så da blir den bare liggende i fler måneder ubrukt. Men uansett, følg med på bloggen, kanskje konkurransen kommer allerede i morgen tidlig? :-)

- Gleder du deg til bloggkonkurranse?

- xoxo VICTORIA

KONKURRANSE PÅ BLOGGEN?
Har fått mail av en av mine sponsorer - superkul.no (første samarbeidsmailen jeg har fått, faktisk), der dem skriver at dem har lyst å sponse meg med 3 stykk piercinger, i hovedsak navlepiercinger, mot at jeg holder konkurranse på bloggen min, og lodder ut minst to av dem til heldige vinnere. Så nå har jeg dette oppe til vurdering, men må såklart høre meg ut på bloggen min om dette er noe dere vil være med på? Noen som har lyst til å være med på en konkurranse, hvis jeg takker ja til sponsede premier? Svar gjerne på kommentarfeltet under her. (-:- xoxo VICTORIA

JEG HAR FÅTT SPONSOR

Jeg har fått sponset bloggen min av SUPERKUL.NO, etter jeg meldte meg inn på hjemmesiden til sponsetblogg.no. Veldig enkelt og raskt! Lyst til å tjene penger på bloggen din? Gjør det samme, så finner dem kanskje en sponsor til deg også. ;-))

- Har du sponsor til bloggen din ?

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits