Skole

DET LØNNER SEG...
Det lønner seg å sende inn klage på regninger for skolebøker som man ikke har levert. Fikk ei regning på 3500,- her om dagen og sendte med en gang klage, hvor jeg ba om å få levere de tilbake, siden jeg enda har dem liggende.

- Har du noen gang sendt inn klage?

- xoxo VICTORIA

NY GNIST IGJEN !
Var på skolen i dag, for andre gang denne uka. Ble møtt av et kjempesmil hos læreren min, og hun fortalte hvor godt det var å se meg. Hadde en liten samtale om fraværet mitt, og hvordan veien videre for dette skoleåret ville bli. Hva - hvordan - hvorfor? Målet er jo å klare å fullføre, så da må jeg jo bestå i fagene, noe som ikke er mulig med høyt fravær. Så i fra nå, skal jeg bli skoleflink igjen. Presse meg selv hardt, og møte opp på skolen. Jeg kan jo hvis jeg vil, for det har jeg testet ut mange ganger.


I 3. og 4. timen hadde vi gym, og jeg ble møtt med enda en smilende lærer. Kjempefornøyd med at jeg møtte opp, og hvertfall siden vi hadde cooperstesten i dag. Den gikk foressten helt fantastisk bra, med tanke på forrige resultat jeg hadde på den. Sprang 1,5 runde lengre denne gangen enn sist, og endte opp midt mellom 2 og 2+ karaktermessig. Jeg er faktisk strålende fornøyd, for dette er definitivt en forbedring!

- Hadde du blitt fornøyd med en 2'er på cooperstesten?

- xoxo VICTORIA 

RUSS 2012
Da er det allerede tid for å bestille russeklær, russekort og mer til. Russestyret ble bestemt allerede for noen uker siden, og bubbelista er på god vei. Det er enda 7-8 måneder til russetiden, men alikevel har stresset begynt. Man vet jo ikke engang om man består skoleåret, eller om man er sikker på at man har valgt rett. Jeg har kommet så langt at jeg har lagt orderen min klar, men ikke bekreftet bestillingen. Også har jeg laget russekort, men blir sikkert noen forandringer på det også, etter hvert.


- Har du vært russ? Hvis ikke, hvilket år blir du russ?

- xoxo VICTORIA

SKOLESTART
Sommerferien er over, og skolen startet for 2 uker siden. Jeg har kommet i den beste klassen, og har fått samme læreren som i fjor. Kunne faktisk ikke blitt bedre. Klassen begynner å bli kjent med hverandre, og vi tør å ha våre egne meninger. Det er så herlig å gå skole igjen :-)) Jeg går foressten barne- og ungdomsarbeiderfag på Bodø videregående skole. Beste linja som er. I timene leker vi, maler, klipper og limer. Og tenk, det er faktisk fag. Det er som å gå førsteklassen om igjen.


- Går du videregående skole?
- Hvilken linje går du?
- Trives du i klassen din? 

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits