Mobilblogg

BILJARD
I dag har jeg vært nede på Royal bowling og har spilt både bowling og biljard sammen med noen folk. Veldig morsomt! Kjenner det veldig snart blir kveld på meg, selv om jeg sov helt til kl 15 i dag.

- xoxo VICTORIA

KOSEKVELD
3,5 kilo smågodt, brus, dart og nå zumba. Godt selskap, mye latter og en ellers trivelig kveld. Kos!

- Hva har du gjort denne lørdagskvelden?

- xoxo VICTORIA

TEORI, MUSIKK OG SOL
Siden dato for oppkjøring er satt, så sitter jeg å pugger teori. Alle de forskjellige spørsmålene som man kan få under oppkjøring. Musikk, sånn rolig sovemusikk er også på, mens himmelen lyser opp av et sånt rart fenomen som vi i Bodø sjeldent ser på himmelen. Sol tror jeg de kaller det.

- Har du kjørt opp, og hvilket spørsmål fikk du?

- xoxo VICTORIA

FORTELLER SENERE
Skal skrive om prøvesvar, medisinering og sykehuset senere. For nå ligger jeg trøtt og sliten i senga med "nattasnusen" og skal straks sove. Ja, jeg vet det sliter på tennene og misfarger dem, men det er bare en kort periode jeg skal snuse. Ha en fin kveld videre, og god natt til de som legger seg snart. :-)

- xoxo VICTORIA

TRIO: SCOOTER, CAPTAIN JACK OG MEG
Ja, for de som ikke vet det, så var det "We Love The 90's" i Bodø i helga. Dødsbra arrangement som tar deg tilbake til 90'tallet og hitlåtene der. Og som  fjor ble det dødbra. Men for meg ble ikke høydepunktet selve konsterten, men afterpartyet på Avenue senere på natta. Jeg fikk nemlig både håndhilse og ta bilder med både Captain Jack OG Scooter. Ekstase! Det var dødskult, og selvfølgelig har jeg bildebevis under. Misunn meg! ;-)

1

- xoxo VICTORIA

SNUS OG FILM
Skruf stark portion og "What to expect when you're expecting". Tenk, over et helt døgn siden forrige røyk. Endelig, etter over 8 år som røyk. Hurra for meg!

- xoxo VICTORIA

TJOHEIII
Hei, jeg heter Victoria og er et dårlig forbilde. Lite å gjøre om dagene, og snart vært syk i en hel måned. Så selvdiggerbilde og en tobakkspung får holde.

- xoxo VICTORIA

DAGENS TRYNE
Når man er sykemeldt og bare går å trør hjemme er det godt med en oppfriskning av er bleikt å slitent ansikt. Så det benyttet jeg anledning til, og sparklet meg fin og frisk.

- xoxo VICTORIA

VERDENS BESTE PUS
Ikke noen tvil om at jeg har verdens beste pus, nei. Buster og jeg titter innom for å hilse god natt til nattevåkere som oss, og de morgenfuglene som nettopp har stått opp. Ha en fin dag!

- xoxo VICTORIA

GOD MORGEN OG SÅNT
Hola, og god morgen! Eller det blir vel god kveld/natt for min del. Har hatt ei skikkelig sløkkisnatt hvor jeg har sett Ringenes Herre. Akkurat sett ferdig To tårn, så nå blir det Atter en konge som skal rulle over skjermen. Jeg begynner foressten å bli syk eller noe. Hodeverk til de grader og øynene mine er skikkelig vonde og ømme. Og musklene og leddene verker som bare det, for ikke å glemme menssmertene! Det passer seg virkelig ikke å bli sengeliggende nå, har enda to nattevakter igjen før jeg går på fri. Hver gang influensaen slår til hos meg, så er det alltid i arbeidsuka. God why? Haha! Ja, rotete innlegg og slikt, men det får dere bare tåle. Men jeg blogger i det minste!

- xoxo VICTORIA

SUMMERFEELING
I dag var det helt okei å våkne tidlig. Sola skinner som bare det, gresset er grønt og det blomstrer i hagen. Skikkelig sommerfølelse nå. Deilig! Endelig ser det ut som at vi får sommer her i nord også.

- Hvordan er været hos dere i dag?

- xoxo VICTORIA

JEG ER LAT
På en hel dag, hvor jeg også har vært på arbeid har jeg kun gått 3394 skritt. Jeg burde egentlig blitt plassert i en skammekrok for det her. For å si det slik, det er et under at jeg ikle er ei dundre på trehundre enda. Anbefalt antall skritt per dag er mellom 10-12000. Jeg er lat!

- xoxo VICTORIA

JOBBER OG SLITER
Dagene mine går til jobbing, spising og soving. I det siste har jeg forbedret meg sykt på jobb, og jeg jobber så svetten bare renner av meg. Blir så utrolig fort varm for tiden. Men gud så herlig det er å kjenne på kroppen at jeg faktisk gjør noe. Det å tjene sine egne penger og ikke være avhengig av alle andre.

- xoxo VICTORIA

ROLLERCOASTER
Vel, livet mitt går som det går for øyeblikket. Humøret er som en berg- og dalbane, så tror jeg er i ferd med å gå inn i nok en depresjon. Jeg har gått på smellen igjen, og er helt på gråten av bagateller. Tenker en del på graviditeten som var, og hvorfor det ble som det ble. Sitter med skyldfølelse for noe som faktisk ikke var min egen feil. Jeg kjenner igjen tegnene fra forrige depresjon, jeg sperrer meg bare mer og mer inne. Rollercoaster feelings! - xoxo VICTORIA

LAVERE FEBER, VERRE SMERTER
Feberen har minsket, men smertene er verre. Det evige trykket i ørene, den såre halsen, og de betente bihulene. Aouch, sier jeg bare. Frokosten min ble ihvertfall paracet, ibux, penicillin, kvikklunsj og saltvannsspray.

- xoxo VICTORIA

SYK OG SVAK
Med 39,5 i feber, urinveisinfeksjon og bihulebetennelse er jeg sykemeldt fra jobben ut søndag. Her går det i parcet, ibux og selexid hver 4 time, og hetetokter og frysninger med skjelving om en annen. Ble syk på onsdags formiddag, og har bare blitt verre siden. Temperaturmåleren har vist 37,8 38,5 38,1 39,5 osv. Dødskjipt å bli syk akkurat samme dagen som jobbuka startet igjen. Dritkjipt!

- xoxo VICTORIA

SUSHIFROKOST
Vel, siden kjæresten min vekket meg til taco i går, og jeg er sulten, så skal jeg vekke han til sushi i dag. Takket være rema 1000's sushikit og røkt laks i skiver trenger jeg ikke den 7års lange utdanningen som de krever i Japan for å bli sushikokk. Og bare sånn "by the way", jeg har likt sushi og spist det lenge før det ble en trend i bloggeverdenen. ;-)

- Liker du sushi?

- xoxo VICTORIA

HVORFOR JEG IKKE BLOGGER
Hvorfor jeg ikke blogger? Vel, jeg har hatt det ganske hektisk den siste tiden. Jobbet, sovet, jobbet, spist, sovet, flyttet, jobbet, sovet osvosv. Så jeg har ikke orket å skrive noe her på en stund. Og de gangene jeg faktisk har hatt tid, er såklart blogg.no nede, så jeg har ikke hatt mulighet. Ooog det er ikke så veldig givende å mobilblogge hele tiden, fordi jeg enda ikke har sendt den jævla drittlaptop'en på reperasjon... Men, i dag/morgen skal jeg få det gjort, så da er vi back in business! Slenger med noen bilder fra de siste dagene. ;-)

- xoxo VICTORIA

GLA' I SNØ !
Aiko er så herlig glad i snøen! Hopper rundt som en diger hare rundt i hagen, og kommer løpende inn hvit på nesetippen sin. Livet med hund, katt og kjæreste er tiptopp!

- xoxo VICTORIA

TODAY
Skal gå på butikken for å kjøpe is, lage noe godt å spise og se på jentefilmer dagen lang. Kanskje en tur i solariumet også? Oh yes, jeg har den dagen i dag.

 - xoxo VICTORIA

ZLP
Etter 25 timer har jeg endelig funnet ut at det er på tide å sove litt. Fucked døgnrytme, oh yeah! Vel, skal ihvertfall sove til klokken er 22:30/23:00ish. Skal nemlig prøve å stå opp igjen da, slik at jeg får litt kvalitetstid med kjæresten, så kanskje vi tilogmed legger oss for å sove sammen i natt? Jeg savner nærheten til kjæresten min, jeg...

- xoxo VICTORIA

BURSDAGSKAKE
Hipp hurra, verdens herligste kjæreste fyller 28 år i dag! Så da måtte selvfølgelig unge, lovende, frøken Jensen prøve ut bakekunnskapene sine. Sjokoladekake ble servert til frokost, etter mye strev og slit. Hehe, neida. Ble regia sin 1-2-3 kake, så med andre ord tilsatte jeg bare vann og olje. Mesterbakeren!

- Hjemmelaget eller halvfabrikat hos deg?

- xoxo VICTORIA

DET ER HARDT...
Det er hardt å huske å blogge når man har en døgnrytme som er helt på trynet. Jeg stod opp kl 22:30 i går, og har med hjelp av kalenderen klart å finne ut atm det er mandag nå. Hvor ble helgen av? Vel, hvem bryr seg...
De siste dagene har hvertfall gått til shopping med mamma, legevaktbesøk, bowling, biljard og Nintendo Wii. Veldig uinteressant, sant? Whatever, jeg gir blaffen, egentlig.
Poenget jeg egentlig skulle fram til var; god natt, jeg skal sove!

- Hva gjorde du i helga?

- xoxo VICTORIA

HELT OK FROKOST
Helt ok frokost i dag, etter 12 timers søvn. Hjemmelaget hamburger med salat, ost, bacon inni kjøttfarsen, mais, tomat, agurk og ketchup. Namnam!

- Hva er din frokost i dag?

- xoxo VICTORIA

DIGG Å SLÅ KJÆRESTEN
Eneste plassen jeg kan slå kjæresten i bowling er på Nintendo Wii, og det er like digg hver eneste gang. Skryte skryte skryte! Thihi!

Har du foressten sett den nye headeren min? Like/dislike? Hvis du vil jeg skal lage header til deg, gi beskjed. :-)

- xoxo VICTORIA

JOOOOBB !
Sitter i bilen utenfor jobb og venter på at klokken skal bli litt mer. Skal jobbe fra kl. 01:30 - 04:30 i natt, jeg. Stortrives!

- xoxo VICTORIA

KVELD I STUGO
Ikke for å skryte meeen... Jeg har danset tre 20 minuttere med Zumba + x antall singelrutiner i natt. Og som bevis, siden jeg ikke tørr å laste opp den pinlige filmen jeg tok, slenger jeg med et bilde av mitt utslitte zumbatryne. Enjoy it!

- xoxo VICTORIA

BLIR DÅRLIG MED...
Det blir nok desverre dårlig med blogging fremover på meg. Skjønner, i går veltet jeg nemlig en kopp kakao over den elskede laptop'en min. Så nå funker bare enkelte av knappene på tastaturet, touchpaden funker når den vil, og noen knapper holdes plutselig inne automatisk... Stakkars laptop som må sendes inn på reperasjon. A--C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U--W-X-Y---Ø-Å... Skjønner tegninga?

- xoxo VICTORIA

KOSEPUS
Full avslapping på sofaen med eldstebarnet Buster. Fantastisk familieliv!

- xoxo VICTORIA

NIGHT NIGHT
Da var endelig tiden her for å legge seg ned å få påfyll av energi. Jeg har jobbet i natt, så jeg føler meg ganske utmattet nå. Så nå skal jeg sove i noen timer mens kjæresten er på jobb. Savner å armkroken hans veldig.

- xoxo VICTORIA

16 AND PREGNANT
Skikkelig daff i dag. Har bare sett på "16 and pregnant" i hele dag.

- xoxo VICTORIA

DIGG
- xoxo VICTORIA

MAN VET MAN...
Man vet man har vært flink å betalt regninger når en blir møtt av dette synet. Men var et valg jeg måtte ta når jeg fikk inn lønninga. Var endten å sose bort enda mer penger på unødvendig dritt, eller betale ned på regninger/gjeld. Nå slipper jeg hvertfall å være gjeldsslave i nestemnd også.

- xoxo VICTORIA

HAMARØYA IGJEN, SNART?
Jeg vurderer å dra en til Hamarøya en helg i nærmeste fremtid. Jeg er så sløv med å dra på besøk dit. Alt for sløv. Pappa, samt halve slekten min bor der oppe, og er i tillegg mitt lille paradis. "Til helga, kanskje? Ja det burde vi."

- xoxo VICTORIA

PÅ TIDE Å SLUTTE
Nå begynner det å bli høyst på tide å slutte med uvanene mine. Røyking er fælt, ekkelt, usunt for meg selv og for omgivelsene. Tenk på stakkars kjæresten min. Tviler på at han synes det er noe digg å kysse et askebeger, liksom.

- xoxo VICTORIA

SLEEP TIGHT
Nei, klokken har knapt passert åtte, og jeg ligger i senga. Ligger i senga og venter på at Jon Blund kommer innom så drømmeverdenen tar over. Jeg elsker livet mitt akkurat nå. Lykkelig, forelsket, strålende, fantastisk!


Sjekk skillet mitt, ikke verst etter noen få ganger i solarium. Tror jeg skal stumpe røyken, og bruke alle røykpengene på solarium, jeg.

- xoxo VICTORIA

"2012 ICE AGE" OG CRACKING
Sitter å ser på filmen "2012 Ice Age", og etter bare 15 minutter ser jeg at dette er en bra film. I bakgrunnen driver jeg å cracker The Sims 3 - Town Life Stuff. Fin start på en onsdagsmorgen.

- Laster du ned spill og tilleggspakker på nett, og cracker dem selv?

- xoxo VICTORIA

DET KURES, BØRSTES OG FARGES
- Hvilken farge tror du det blir på håret mitt?

- xoxo VICTORIA

JULETREET
- xoxo VICTORIA

SISTE JULA FOR PUSI
Man får en litt trist stemning over seg når man ser at gammelpusia ligger som pynt på kjøkkenbordet hjemme hos mamma. Stakkars pusi som er helt uviten om at dette er siste jula hennes. Hun skal nemlig avlives på førskommende tirsdag, siden hun har blitt syk og sliten.

- xoxo VICTORIA

AKKURAT FERDIG PÅ JOBB
Har nesten nettopp kommet meg inn døra hjemme etter enda ei nattevakt i posten. Har vært en stressende med morsom vakt. Jeg liker når det er stress og mye å gjøre, for da går tiden ekstra fort. Startet 01:30, og vips plutselig var klokken 06:00 og jeg var ferdig. Jeg er så sløv nå at jeg sitter med føtterne i sofaen, med skoene enda på.

- xoxo VICTORIA

STRIKKADILLAEN FORTSETTER
Seks lapper er ferdigstrikket, og jeg har begynt på min sjuende. Dette blir det garantert et lappeteppe av. Jeg har funnet ut at jeg skal prøve å strikke minst to lapper om dagen, for da blir det fort ferdig.

- xoxo VICTORIA

TEQUILLA
Har en date med frøken Sierra i dag. Drikk med måte - svelg unna for å ikke drukne!

- xoxo VICTORIA

STRIKKEDILLA
Ja, da er det offisielt. Jeg har blitt bitt av basillen og fått strikkedilla. Skal lage et lappeteppe, og håper på å få gjort det ferdig før januar er over. Mamma skal selvfølgelig hjelpe meg med å hekle lappene sammen når jeg er ferdig, for det tror jeg ikke at jeg klarer. Fram til nå har jeg bare strikket 3 lapper, og begynt på den fjerde. Siden jeg ble lei etter de første, byttet jeg farge på garnet for å få ny strikke-energi.

- Har du hatt strikkedilla, eller dilla på annet håndarbeid?

- xoxo VICTORIA

JEG STRIKKER
Sitter på besøk hos mamma. Har spist nydelig taco, også ser vi på idol. Og vet dere, jeg strikker. Har begynt på noe som skal bli et lappeteppe.

- xoxo VICTORIA

ZzZzZzZzZzZzZzZ
Ligger på sofaen, på vei inn til drømmeland med Aiko under dyna sammen med meg. Hærlig!

- xoxo VICTORIA

SORRY SORRY MAN UNITED
Kjæresten min er på tur til jobb, og jeg er på tur i loppekassa. Siden det har vært en så nydelig dag hvor manchester united har tapt i champions league, klarte selvfølgelig ikke kjæresten min å dy seg, Liverpool-supporteren som han er. Han jobber sammen med en gjeng man utd-supportere. Bildet av antrekket hans for nattens jobbing under her forklarer vel det meste... Natta!

- Liverpool eller Manchester United?

- xoxo VICTORIA

GOD JUL - HILSEN NAV
Jeg er irritert. Siden jeg ikke var på det ene møtet på NAV i går, ble det ingen utbetaling av livsopphold på meg i dag. Kanskje det var et ønske om ei riktig god jul fra dem? Mener ikke å hetse saksbehandleren min på noen måte, for hun følger helt sikkert bare forskriftene deres. Jeg hetser systemet deres, systemet dem må jobbe under.
Men kommer en dag i morgen, så da er det bare å kle av seg surfjeset og gå ned på kontoret og be om et nytt møte. Forhåpentligvis ordner det seg. Og ja, jeg er forsiktig med hva jeg skriver om NAV og sånt på bloggen min, for jeg vet de leser den. De har nemlig fortalt meg det.

- xoxo VICTORIA

IF I'M NOT ON FACEBOOK
- xoxo VICTORIA

GOD MORGEN TIL DERE
...God natt til meg! Jeg hater virkelig døgnrytmen min for tiden, sånn serriøst. Jeg sløser vekk dyrebar tid på å sove på dagtid.

- xoxo VICTORIA

JENTA MI ?
Nok et bevis på at verden ikke er i a4-format lengre. Kjæresten min kom nemlig ut av dusjen med ansiktsmaske. Veldig søt,, ihvertfall. Verdens herligste kjærestegutten min!

- xoxo VICTORIA

DØGNVILL
Jeg har nettopp våknet, etter å ha sovet i 8 timer. Skulle så gjerne ha sovet til i morgentidlig. Litt teit å våkne opp i det andre legger seg for å sove. Døgnvill som bare det, morgentryne deluxe, og nav-møte i morgentidlig. Dette må definitivt endres på! ;)

- xoxo VICTORIA

PUSS PUSS
Puss puss så får du en suss, puss så får du en suss. Hver eneste tann, med børste og vann, puss så får du en suss.

- xoxo VICTORIA

BURSDAGSFEIRING
Da stikker jeg i bursdagsfeiring til Lena. Blir sikkert veldig gøy, selv om jeg skal holde meg edru. Noen som sa snop og cola?

- xoxo VICTORIA

NATTIS !
Ligger under dyna og får sakte men sikkert tilbake varmen i kroppen. Skal prøve å få lagt ut bildene jeg tok av "Berit" i morgen. Nå skal jeg sove. Nattis!

- xoxo VICTORIA

KJÆRESTEN GAMER
Hihi, kjæresten min sitter å spiller Tetris Battle på facebook mens vi venter på at kameraet mitt skal lades opp. Må jo ha med kamera når en skal ut i uværet, slik det blir bilder på bloggen. Han er litt furt for han taper 50% av gangene. Han er bare på stakkarslige rank 21, mot mine 27. ;-)

- xoxo VICTORIA

EKSTREMVÆR
Sitter hjemme, godt plassert i sofaen og venter på ekstremværet som skal komme. Kulingen, stormen, orkanen eller what ever har fått navnet "Berit". Well, anyways... I følge yr.no står det at vindstyrken når toppen i morgentidlig kl 09:00, og da på 25 m/s. Jeg skal hvertfall ned på moloen hvis der blir ordenlig storm ute, for det er skøy!

- xoxo VICTORIA

LOVE YA
Titter innom bloggen for å si "Love ya". Det er dere lesere, gamle som nye, som holder bloggen min oppe å går. Takk!

...og som dere kanskje ser, så er bildet tatt av en del av pysjbuksa mi. Hurra for å være kreativ!

- xoxo VICTORIA

PYSJ OG MUSEFLETTER
Har børstet gjennom alle flokene i håret mitt, kledd meg i pysjbuksa, så nå er det senga neste. Skal bli godt å sove sammen med kjæresten sin i natt/dag. Foressten, dette er mitt første innlegg fra mobil. Hurra, jeg kan nå defineres som bloggavhengig...

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits