desember 2011

JEG VANTRoyal Bowling & Biljard har hatt en konkurranse gående på facebook siden julaften, og i kveld ble den avsluttet. Jeg ble nettopp den heldige vinneren av 10, ja hele 10 timer biljard. Hurra! Så hvis dere lurer på va jeg kommer  til å gjøre de neste dagene eller noe, så blir det nok biljard. Haha!

- Har du noen gang vunnet konkurranser?

- xoxo VICTORIA 

2011 - DET VERSTE OG BESTE ÅRET

Det verste:

» Sjalusidrama x 1000
» Kraftig depresjon og sykemelding
» Klarte ikke skoleåret 2011/2011
» Ble brutt ned daglig i første halvår
» Urinveisinfeksjoner og bihulebetennelser
» 3 katter ble avlivet pga liten tid
» Har blitt utsatt for alt for mye syting og klaging
» Får færre kommentarer på bloggen enn tidligere
» Har blitt utsatt for mange falske folk og dramaqueens
» Bowlinglaget "Fnarnie" gjør det dårligere
» Døgnrytmen min er uforandret - sover på dagen, våken på nattenDet beste:

» Friskmeldt fra depresjon
» Ble ordentlig kjent med Bjørnar
» Gikk i forhold med Bjørnar'n min
» Alanya i august med kjæresten
» Har sortert ut venneomkretsen
» Fått bedre selvinnsikt
» Fått sydenreise, langkjøring osv i julegaver
» Hundevalp med navnet Aiko
» Jobb i Posten Norge AS
» Fler lesere og sidevisninger på bloggen enn tidligere
» Har begynt å spille i Polarteam Bodø
» Har nesten gjort ferdig sertifikatet, klasse B

- xoxo VICTORIA

DET KURES, BØRSTES OG FARGES- Hvilken farge tror du det blir på håret mitt?

- xoxo VICTORIA

JULEGAVENE 2011

» 4 gavekort på citynord (totalt 1100,-) «
» Lekebil med lekesertifikat inni, hvor det stod at langkjøringen ble betalt «
» Morgenkåpe «
» Lacoste sko «
» Ufoakebrett «
» Sydenreise i juni med storebror og kjæresten «
» Smykke med turkist hjerte «
» Ørepynt med hjerter «
» Lacoste parfymesett «
» Scrapbook-utstyr «
» Bowling t-skjorte med teksten "Fnarnie" på «
» 2 kalendere «
» 150,- til sertifikatet «
» En fyrstikkeske med teksten "Jeg elsker deg" inni «
» Elektrisk varmeteppe «
» Telysholdere «
» Duk «
» Fruit Works body butter «
» Serveringsfat «
» Serviettholder med servietter i «
» Julestrømpe med godis og blad inni «
» Kosesokker «

- Hva fikk du til jul?

- xoxo VICTORIA

OUTFIT 25.12.11Vel, dette går vel egentlig til dere rosabloggere som blogger om sminke, klær og hår. Det er jul, kosetid og du kan være så slask som du bare vil! Er jo bare familien som skal se deg uansett. Mitt antrekk for dagen er pysjbukse, singlet og genser. Oh yeah, i julen gir jeg meg en lang faen i hva jeg har på meg, og tar bare livet helt med ro. Peace out!


- xoxo VICTORIA

JULETREET- xoxo VICTORIA

EN VET EN ER LYKKELIG...En vet en er lykkelig når en sitter foran speilet i flere minutter, bare for å se på seg selv smilende. Livet er godt, jeg har det fantastisk! Takk til alle mine nære og kjære. ♥- xoxo VICTORIA

GO ON GOOGLE...

- xoxo VICTORIA

SISTE JULA FOR PUSIMan får en litt trist stemning over seg når man ser at gammelpusia ligger som pynt på kjøkkenbordet hjemme hos mamma. Stakkars pusi som er helt uviten om at dette er siste jula hennes. Hun skal nemlig avlives på førskommende tirsdag, siden hun har blitt syk og sliten.

- xoxo VICTORIA

SMØRKRISEN GÅR OVER STYRKRISE, nå er det plutselig ikke lengre lov til å kjøpe mer enn 4 pakker smør! Herregud, vi blir å dø hvis vi ikke får i oss nok smør eller får baket alle de sju slagene med julekaker! Eller ikke. Dette er patetisk, og ren idioti. Hvem faen kjøper 4 pakker med smør når en er i butikken uansett? Er det virkelig folk som lagrer opp smør? Hvor idiotisk går det ann å bli? Var innom Bunnpris i sted, og fant lappen nedenfor;- Hva synes du om denne "smørkrisen"?

- xoxo VICTORIA

AKKURAT FERDIG PÅ JOBBHar nesten nettopp kommet meg inn døra hjemme etter enda ei nattevakt i posten. Har vært en stressende med morsom vakt. Jeg liker når det er stress og mye å gjøre, for da går tiden ekstra fort. Startet 01:30, og vips plutselig var klokken 06:00 og jeg var ferdig. Jeg er så sløv nå at jeg sitter med føtterne i sofaen, med skoene enda på.

- xoxo VICTORIA

KJÆRE LESEREStatistikken min er mye bedre enn før, men kommentarene har aldri vært så få som det er nå. Men jeg mister lysten til å blogge når jeg ikke får kommentarer og tilbakemeldinger på bloggen min. Takk for at dere leser om mitt uinteressante men fantastiske liv. ♥


Som du kan se, har statistikken blitt mer jevn i det siste.

- xoxo VICTORIA

TRØTT OG SLITENHar jobbet i natt fra 01:30 - 06:00, så nå begynner jeg å bli trøtt. Kjenner på kroppen at jeg er sliten, men det er bare en deilig følelse. At det gjør vondt i beina er bare en måte å kjenne at man lever på. Jeg fikk foressten flere vakter på posten, så jeg skal jobbe natt til i morgen, natt til torsdag, natt til fredag og natt til lørdag. 5 netter på rad! Tro hvem som kommer til å sitte å pirke i matfatet, for så å sovne av med trynet i kålrabistappa på julaften? 


Ooog, slik ser "trøtt og sliten etter nattevakt på posten-trynet" mitt ut.

- Skal du jobbe i jula?

-  xoxo VICTORIA

STRIKKADILLAEN FORTSETTERSeks lapper er ferdigstrikket, og jeg har begynt på min sjuende. Dette blir det garantert et lappeteppe av. Jeg har funnet ut at jeg skal prøve å strikke minst to lapper om dagen, for da blir det fort ferdig.

- xoxo VICTORIA

TEQUILLAHar en date med frøken Sierra i dag. Drikk med måte - svelg unna for å ikke drukne!

- xoxo VICTORIA

KVELDENS MÅRRATRYNESatt å strikket i hele natt, så er sånn ca nettopp våknet. Nå skal jeg bare strikke ferdig lapp nummer 6, og så skal jeg springe gjennom dusjen, før jeg skal i bursdagsfeiring til søskenbarnet mitt Linda. 

- xoxo VICTORIA 

STRIKKEDILLAJa, da er det offisielt. Jeg har blitt bitt av basillen og fått strikkedilla. Skal lage et lappeteppe, og håper på å få gjort det ferdig før januar er over. Mamma skal selvfølgelig hjelpe meg med å hekle lappene sammen når jeg er ferdig, for det tror jeg ikke at jeg klarer. Fram til nå har jeg bare strikket 3 lapper, og begynt på den fjerde. Siden jeg ble lei etter de første, byttet jeg farge på garnet for å få ny strikke-energi.

- Har du hatt strikkedilla, eller dilla på annet håndarbeid?

- xoxo VICTORIA

JEG STRIKKERSitter på besøk hos mamma. Har spist nydelig taco, også ser vi på idol. Og vet dere, jeg strikker. Har begynt på noe som skal bli et lappeteppe.

- xoxo VICTORIA

DAGENS MÅRRATRYNE- xoxo VICTORIA

MY SECRET !Skrev for 3 dager siden at jeg hadde en hemmelighet. Grunnen til at jeg ikke ville poste den på bloggen med en gang, er pga det økonomiske, nav og slikt. Men tilbake til poenget; jeg har fått meg JOBB! Etter tre år på ræva (mer eller mindre), har jeg endelig fått meg jobb. Er bare julevikar for øyeblikket, men som alle som jobber der sier "Når du har én fot innenfor, så er det ingen vei tilbake." Jeg har fått jobb i Posten!


nøkkelkortet mitt


gliset mitt

- Gratulasjoner mottas med stor takk!

- xoxo VICTORIA

ZzZzZzZzZzZzZzZLigger på sofaen, på vei inn til drømmeland med Aiko under dyna sammen med meg. Hærlig!

- xoxo VICTORIA

I GOT A SECRETJa, jeg har en hemmelighet. En fantastisk herlig hemmelighet som jeg ikke kommer til å poste på bloggen min før i morgen. Hemmeligheten min gjør meg sliten, men utrolig glad. For øyeblikket sitter jeg å venter på pizza levert på døra, som jeg skal fråtse i meg, før jeg skal ha nok en våkennatt. Lenge leve latskapen. Vi blogges i morgen.- xoxo VICTORIA

SORRY SORRY MAN UNITEDKjæresten min er på tur til jobb, og jeg er på tur i loppekassa. Siden det har vært en så nydelig dag hvor manchester united har tapt i champions league, klarte selvfølgelig ikke kjæresten min å dy seg, Liverpool-supporteren som han er. Han jobber sammen med en gjeng man utd-supportere. Bildet av antrekket hans for nattens jobbing under her forklarer vel det meste... Natta!

- Liverpool eller Manchester United?

- xoxo VICTORIA

SØTESTE ØNSKELISTAKjæresten min har etter mye om og men endelig skrevet klar ønskelista si, hipp hurra!

  1. Beholde kjæresten - dvs. meg
  2. Gavekort på BJ (haha, blowjob...) -,-'
  3. Scrapbook fra tiden vår sammen (har begynt på en fra Alanya, men har ikke gjort den ferdig)
  4. Mer tid sammen som kjærester, og finne på ting sammen
  5. Få lov til å ta meg med til syden igjen året som kommer
  6. Noe jeg selv vil gi.


Starten på scrapbooken

- Har du noen tips til hva jeg kan gi kjæresten i julegave?

- xoxo VICTORIA

GOD JUL - HILSEN NAVJeg er irritert. Siden jeg ikke var på det ene møtet på NAV i går, ble det ingen utbetaling av livsopphold på meg i dag. Kanskje det var et ønske om ei riktig god jul fra dem? Mener ikke å hetse saksbehandleren min på noen måte, for hun følger helt sikkert bare forskriftene deres. Jeg hetser systemet deres, systemet dem må jobbe under.
Men kommer en dag i morgen, så da er det bare å kle av seg surfjeset og gå ned på kontoret og be om et nytt møte. Forhåpentligvis ordner det seg. Og ja, jeg er forsiktig med hva jeg skriver om NAV og sånt på bloggen min, for jeg vet de leser den. De har nemlig fortalt meg det.

- xoxo VICTORIA

IF I'M NOT ON FACEBOOK- xoxo VICTORIA

GOD MORGEN TIL DERE...God natt til meg! Jeg hater virkelig døgnrytmen min for tiden, sånn serriøst. Jeg sløser vekk dyrebar tid på å sove på dagtid.

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits