november 2011

DET LØNNER SEG...Det lønner seg å sende inn klage på regninger for skolebøker som man ikke har levert. Fikk ei regning på 3500,- her om dagen og sendte med en gang klage, hvor jeg ba om å få levere de tilbake, siden jeg enda har dem liggende.

- Har du noen gang sendt inn klage?

- xoxo VICTORIA

FAENFAENFAENJeg skulle på møte med NAV i dag kl 13:00, og gjett hvem som plutselig våknet rett før klokken var 16:00? Faen! Og det verste av alt er vel at nå får jeg sikkert ikke livsopphold inn på konto i morgen, bare fordi jeg ikke kom meg på møtet. Krysser fingrene, tær, armer og ben for at jeg kan være heldig å få penger i morgen likevel. Får vel ringe dem i morgen og avtale et nytt møte, så kanskje det ordner seg likevel.

- xoxo VICTORIA

JENTA MI ?Nok et bevis på at verden ikke er i a4-format lengre. Kjæresten min kom nemlig ut av dusjen med ansiktsmaske. Veldig søt,, ihvertfall. Verdens herligste kjærestegutten min!

- xoxo VICTORIA

DØGNVILLJeg har nettopp våknet, etter å ha sovet i 8 timer. Skulle så gjerne ha sovet til i morgentidlig. Litt teit å våkne opp i det andre legger seg for å sove. Døgnvill som bare det, morgentryne deluxe, og nav-møte i morgentidlig. Dette må definitivt endres på! ;)

- xoxo VICTORIA

DEN GANG DA...Vi var bestevenner på godt  og vondt. Var det noe jeg trengte hjelp til, kom jeg alltid løpende til deg. Du hadde alltid råd og gi, og et smil på lager. Det var du og jeg, ingen over, ingen ved siden. Oss to. Du lærte meg opp til å være meg selv, og tørre å stå for ting jeg sa. Du lærte meg og leve livet, og nyte tiden vi har fått. Du var med på å bygge meg opp til den personen jeg er i dag. Helenesnuppsi, vi skulle alltid være bestevenner. Vi skulle holde sammen, uansett hva. Vi skulle bli gamle sammen, og ha rullestolrace i gamlehjemkorridorene. Vi skulle alt sammen. Vi kunne tatt over verden!


meg & helene

...du ble gravid, du flyttet til Narvik, du kom hjem igjen, vi var venner, mistet kontakt, jeg tok ikke kontakt, du tok ikke kontakt, jeg forlot deg da du trengte meg som mest, jeg var sjalu på deg, du skulle bli mamma, jeg trodde du trengte tid for deg selv...

- xoxo VICTORIA

ET HYGGELIG MØTEVar på citynord med storebror og kjæresten min i dag. Og vet dere hva? Jeg møtte på Mona. Mona var primærkontakten min da jeg bodde på Bodø ungdomshjem. Det var så herlig å se henne igjen. I går satt jeg nemlig å så på gamle bilder, og blandt annet et bilde av Mona. Jeg er så utrolig glad for at hun har vært der for meg, og hjulpet meg til å bli den jeg er i dag. Kan ikke sette ord på hvor mye disse fantastiske menneskene som jobber på ungdomshjemmet betyr for meg. Det er de som har vært med på å formet meg, og hjulpet meg gjennom mange vanskelige dager. Er det noe jeg ville ha gjort om igjen her i livet, så måtte det ha vært å få bo der en gang til. Takk!

 

- xoxo VICTORIA

JEG PYNTER IKKE TIL JULJa, det stemmer. Jeg pynter ikke til jul, selv om jeg går 3. jula i møte hvor jeg bor hjemmefra. Grunnen til dette, er at jeg mener at jula er forbeholdt hjemme hos mamma, pappa og alle rundt meg. Det blir så ekstra koselig på juleaften når jeg kommer til et hus der det er pyntet til jul, med juletre og gaver under. Jeg vet jeg er sær, men jeg liker det på den måten. Jeg skal pynte til jul når jeg selv får barn eller eventuelt flytter inn med kjæresten min. 


Se så koselig! Kjæresten min har tent adventstaken.

- Pynter du til jul hjemme?

- xoxo VICTORIA

PUSS PUSSPuss puss så får du en suss, puss så får du en suss. Hver eneste tann, med børste og vann, puss så får du en suss.

- xoxo VICTORIA

BURSDAGSFEIRINGDa stikker jeg i bursdagsfeiring til Lena. Blir sikkert veldig gøy, selv om jeg skal holde meg edru. Noen som sa snop og cola?

- xoxo VICTORIA

NATTIS !Ligger under dyna og får sakte men sikkert tilbake varmen i kroppen. Skal prøve å få lagt ut bildene jeg tok av "Berit" i morgen. Nå skal jeg sove. Nattis!

- xoxo VICTORIA

KJÆRESTEN GAMERHihi, kjæresten min sitter å spiller Tetris Battle på facebook mens vi venter på at kameraet mitt skal lades opp. Må jo ha med kamera når en skal ut i uværet, slik det blir bilder på bloggen. Han er litt furt for han taper 50% av gangene. Han er bare på stakkarslige rank 21, mot mine 27. ;-)

- xoxo VICTORIA

UT I UVÆRETNår kjæresten min er ferdig på jobb i natt, sånn rundt 04:30, skal vi ta oss en tur ut i dette ekstremværet som er meldt. Vi skal ta turen til Skivkhavna, for den har visst nok blitt rasert av uvær, og det her bare så vidt begynt. Etter det, skal vi også ta oss turen litt lengre bort, til Løpshavn der den ytterste delen ligger under vann, strømmen er godt og sikringskap har gått til helvete. Jeg gleder meg! Er det noe jeg liker, så er det storm og skikkelig ruskevær. Når vi har vært de plassene skal vi hjem å se film fra til i 08-09 tiden, før turen går videre ut på moloen. Gleder meg!


- Har du lagt merke til "Berit"?

- xoxo VICTORIA

EKSTREMVÆRSitter hjemme, godt plassert i sofaen og venter på ekstremværet som skal komme. Kulingen, stormen, orkanen eller what ever har fått navnet "Berit". Well, anyways... I følge yr.no står det at vindstyrken når toppen i morgentidlig kl 09:00, og da på 25 m/s. Jeg skal hvertfall ned på moloen hvis der blir ordenlig storm ute, for det er skøy!

- xoxo VICTORIA

LOVE YATitter innom bloggen for å si "Love ya". Det er dere lesere, gamle som nye, som holder bloggen min oppe å går. Takk!

...og som dere kanskje ser, så er bildet tatt av en del av pysjbuksa mi. Hurra for å være kreativ!

- xoxo VICTORIA

PYSJ OG MUSEFLETTERHar børstet gjennom alle flokene i håret mitt, kledd meg i pysjbuksa, så nå er det senga neste. Skal bli godt å sove sammen med kjæresten sin i natt/dag. Foressten, dette er mitt første innlegg fra mobil. Hurra, jeg kan nå defineres som bloggavhengig...

- xoxo VICTORIA

"MINE" JENTEFILMER
- - - Wild child
- - - Save the last dance 1 - 2
- - - Raise your voice
- - - Bring it on 1 -  5
- - - Mean girls
- - - Bride wars
- - - 50 first dates
- - - Freaky friday
- - - A cinderella story
- - - 16 wishes
- - - Bridesmaids
- - - Crazy, stupid love
- - - Easy A
- - - Friends with benefits
- - - Life as we know it
- - - Love and other drugs
- - - You again
- - - Prinsessen og frosken
- - - To på rømmen
- - - Løvenes konge 1 -  3
- - - Titanic
- - - Dirty dancing

- xoxo VICTORIA

JOBBSØKINGNå har jeg sømfart både nav.no og finn.no etter ledige stillinger. Har plukket meg ut 10 forskjellige stillinger som jeg tenker jeg skal søke på. Det er en start, og da kommer jeg meg ihvertfall igang igjen. Nå har jeg lyst til å jobbe, lyst til å tjene penger, og lyst til å få et bedre og mer systematisk liv. Kom igjen Victoria, dette skal du klare! ;-DD

              
- Er det vanskelig å få tak i jobb der du bor? Hva jobber du med?

- xoxo VICTORIA

FILM, PYSJ, COLA OG POTETGULLPå et døgn har jeg sett 6 jentefilmer og er i gang med den 7. nå. Wild Child og Bring it on 1-5 er unnagjort, og nå er det Angus, thongs and perfect snogging som er på tv-skjermen. Så nå blir det kos med enda en jentefilm mens jeg sitter å gomler potetgull i pysjbuksa mi. Deilig å bare slappe helt av og være jentete av og til. Herlig!

- Hvilken jentefilm liker du best? Har du noen å anbefale?

- xoxo VICTORIA

ANSIKTSMASKE OG JENTEFILMJeg har akkurat lastet ned ALLE "Bring it on"-filmene så nå skal de sees, en etter en. Dette skal gjøres sammen med storebroren min. Nå sitter vi med ansiktsmaske klasjet i trynet og er temmelig mongiser ut begge to. Jajøss. Fin start på en onsdagsmorgen.

storebror og meg


meg


storebror

- xoxo VICTORIA

SPAMKOMMENTARERDet er så utrolig unødvendig. Samme "idioten" kommenterer tusenvis av blogger daglig og reklamerer for sin egen nettside. Jeg blir så irritert. La ut et bilde av en himmel, og får en kommentar som "en blendende fersk highlighter samen en genial mascara...". Altså, hva faen er poenget? Rapportert som spam, already done!

- Er du også en av dem som mottar spamkommentarer?

- xoxo VICTORIA

EN HIMMEL I FYR OG FLAMMEI skrivende stund ser det ut som at himmelen over Bodø er i fyr og flamme. Den er rosa, orange og lilla. Nydelig himmel, deilig temperatur og oppholdsvær. I kinda love it!- xoxo VICTORIA

TETRISAVHENGIG!- Hvilke facebookspill spiller du?

- xoxo VICTORIA

JULEGAVEØNSKER '11Det er sykt vanskelig å skrive ønskeliste til jul, men etter mas fra kjæresten er det vel endelig på tide. Så er kommer de, noen av de hvertfall. • Lappen til bil!
 • Klær (tights, gensere, tunika, topper, sokker, undertøy, jakker osv.)
 • Ullsokker
 • Dobbeldyne
 • Dvd-spiller
 • Reise til varmere strøk med kjæresten
 • Benkoppvaskmaskin
 • Tørketrommel
 • Ny telefon
 • Grans Julebrus med pæresmak
 • Hairextentions
 • Hårfarge
 • Sminke
 • Sko
 • Gavekort (citynord, bowling)

 

- Har du skrevet liste med julegaveønsker?

- xoxo VICTORIA

NYTT HUNDEBÅND, KANSKJE?Jeg satt Aiko ut i sted fordi han hadde tisset på gulvet. Min skyld, siden jeg var treg. Men uansett, jeg vasket gulvet, ordner i "sovekroken" hans, og går så for å hente han. Ute på trappa ser jeg bare et bånd, liggende på bakken. Roper på hunden, og han kommer springende i full fart mot meg for å leke. Gjett om det var noen som kjedet seg litt når han satt fast i båndet på trappa? Båndet hadde han tygdt av, helt med toppen. Så med andre ord har han vært ute å ferdet på egen hånd.- xoxo VICTORIA

FROKOST, LUNSJ & MIDDAGSiden jeg ligger på latsiden i dag, ble det frokost, lunsj og middag i ett. Benfrie svinekoteletter, frityrstekt pommes frites, salat og hvitløk- og partydressing. Nam!- Hva har du til middag i dag?

- xoxo VICTORIA

HAMARØYA - bilder
Bølger som skvulper over berget.

Stranda på Sandnes.

Stranda på Sandnes.

Båten til pappa og "landgangen".

Skrev hjerte med B i sanden.

Huset til pappa og bestemor.

Skogens kongle.

Middag - stekt røyr, potet, rømme og gulrot.

Røyr til steiking.

Pappa som sløyer fisken.

Ene bøtta med fisk.

Ute på trappa og tar en røykepause.

Tar fiskene ut av garnet.

Fisk i garn.

- Hva synes du om bildene?

- xoxo VICTORIA

HAMARØYAFørst og fremst, BEKLAGER! Jeg har ikke blogget så mye som jeg bruker, men det  den kommer av enkle årsaken, jeg dro til Hamarøy på besøk til pappa. Kom hit i 19-tiden i går, og satt bare å spilte angrybirds på telefonen samt litt kort med bestemor før slengte trynet på hodeputa rundt kl. 23. I dag derimot har jeg vært med på å fjerne 114 fisk fra garn, vasket bøtter, øvelseskjørt, spillet kort og angrybirds, og spist en kjempe herlig middag - Stekt røyr med potet, gulrot og rømme til. Nam! Kommer bilder når jeg er kommet hjem igjen.


- Hva bruker du denne helga til?

- xoxo VICTORIA

GOD NATT !- xoxo VICTORIA

OPPFØLGINGSTJENESTENHar fått brev i posten fra Oppfølgingstjenesten i Nordland. Endelig! Tror jeg skal takke ja til tilbud der, så kanskje jeg kan slenge meg med på et fargekurs, eller noe lignende.

- Har du vært under OT før?

- xoxo VICTORIA

ROYAL BOWLING & BILJARDBor du i Bodø, eller kanskje du har tenkt deg hit? Da bør du hvertfall ta turen innom Royal Bowling & Biljard. Er du interessert i å vinne premier eller gavekort hos dem? Da går du inn på facebooksiden deres HER og klikker liker. Enkelt, ikke sant? Det tar deg bare noen få sekunder, så hvorfor ikke.


// jubeldesign.no

- xoxo VICTORIA

HUMØRET GÅR OPPOVER!Humøret mitt går oppover igjen, og livet smiler litt igjen. Jeg har nemlig verdens beste kjæreste! Jeg setter pris på alt han gjør, og at han stiller opp for meg. Han er der for meg, hele tiden. Verdens beste sukkerklump!- xoxo VICTORIA

FAVORITTSANG[ John Mayer - Free Fallin' ]

- Hva er din favorittsang?

- xoxo VICTORIA

PÅ TUR MED AIKOGikk meg en liten tur på formiddagen med Aiko. Han var skikkelig vilter av seg og stortrivdes på skogsstien på tur opp mot Linken. Snuste overalt og hoppet både høyt og lavt.

 
Litt av stien oppover.

Linken.

Aiko som vil ha fler godbiter.

Utsikt over Bodø by.

Meg selv

Fornuftig skovalg er alltid bra.

Aiko sjekker utsikten.

Jeg tar et pust i bakken.

- Har vi ikke fin natur her nord?

- xoxo  VICTORIA

VIL DU HA FLER LESERE OG TJENE PENGER?Da er Splinx - Bloggerfy midt i blinken for deg !

Klikk på Splinxlogoen overfor og registrer deg selv. Registreringen går raskt og enkelt,og vips så er du klar. Du bestemmer selv om du vil tjene penger eller ikke. :)
       
- xoxo VICTORIA

KONKURRANSE ! *avlyst...*Har DU lyst på en bloggvurdering og hederlig omtale? Da burde du lese videre.


Kommentar nummer 850 får en bloggvurdering av meg, med linking til bloggen. Så alt du trenger å gjøre, er å skrive kommentar på et eller fler av innleggene mine, så kanskje du blir den heldige?
  Vær vennlig å ikke spam bloggen min ned med "Hei, vil du lese bloggen min"-kommentarer, for slike er helt unødvendige. Skriv en saklig kommentar, jeg går alt inn på bloggene og kommenter nesten alle av de jeg får kommentarer hos. På forhånd takk.
  Og et lite tips: Det er ikke mange kommentarer igjen før nummer 850 er her, så vær rask, kanskje det er du som vinner.

Edit: Avlyst da ingen meldte seg på... Kanskje en annen gang.

- xoxo VICTORIA

MORGENSTEMNINGI dag er himmelen rosa og solen titter frem. En svak kulde og et herlig høstvær. Ble pent nødt til å ta noen bilder med telefonen min for å vise dere.

- xoxo VICTORIA

JEG KLIPPET PANNELUGGJeg satt å sløvet og så på tv i det panneluggen min sklei foran øynene mine. Begynte å bli irriterende at den hele tiden skulle være i veien for meg. Så jeg tok saken i egne hender, leitet fram kjøkkensaksen og klippen en noen  lunde rett pannelugg. Samtidig klippet jeg vekk litt av de slitte tuppene nederst på håret. Uansett, her er resultatet:- Pleier du å klippe ditt eget hår?

- xoxo VICTORIA

NÅR HUMØRET GÅR UTOVER ANDRE...Jeg plages og sliter for øyeblikket. De andre rundt meg merker dette også. Det går ut over dem som står meg nær, og det snurrer rundt i en vond sirkel. Humøret mitt går utover de jeg er sammen med, og jeg stiller andre i dårlig lys. Jeg har det vanskelig. Jeg blir en dårlig venn, en dårlig søster, en dårlig datter, en dårlig mor til Aiko, en dårlig blogger og ikke minst en dårlig kjæreste. Beklager for at mitt humør går ut over dere. Jeg skal bli bedre, jeg skal klare å komme meg gjennom dette. Én dag skal jeg være frisk igjen, og være den Victoria jeg en gang var.- Går ditt humør utover andre rundt deg?

- xoxo VICTORIA

SLEEPYHEADTror jeg gir opp blogginga ut dagen, har ingenting å blogge om annet enn mine depressive tanker. Da sparer jeg heller de som faktisk gidder å lese bloggen min, og gjør noe litt mer fornuftig. Jeg skal sove i dag. Vi blogges!


Sovebilde fra Alanya i august. Varme = slapp og søvnig.


Også slenger jeg med et bilde av kjæresten min. Dere må jo få noe fint å se på.

- xoxo VICTORIA

DET ER TUNGT...Det er tungt å være der (prøve å være der, hvertfall) for alle andre rundt deg når du så vidt er egnet til å ta vare på deg selv. Når dagene er gråe, og alt virker håpløst. Det er på de dagene jeg sliter skikkelig, og angrer bittert på at jeg sluttet på medisinene mine. Jeg klarer meg ikke selv på slike dager, jeg føler ikke jeg klarer meg. Alt er negativt, og jeg føler meg mislykket og patetisk. En dag håper jeg at jeg skal bli frisk. En dag vil jeg våkne fra dette marerittet.


Time to wake up sleepyhead, this is reality....

Beklager for et sytete innlegg, men dette er virkeligheten. Dette er det ekte livet mitt.

- xoxo VICTORIA

BETALING FOR LESERESynes du det er ok å betale for å få deg flere lesere på bloggen din? Det synes ikke jeg. Synes det blir feil måte å blogge på, når en faktisk må kjøpe seg lesere. Hvorfor ikke bare ta tiden til hjelp, skrive om interessante ting og hendelser, ha en ryddig og oversiktlig blogg? Blogger du riktig får du lesere. Eller hvis du er mammablogger. Er du en ung mammablogger får du akutt mange lesere, bare fordi du er ung og har en unge. Fasong, kropp, ryddighet, dialekt, tema osv er plutselig uinteressant hvis man har en liten en. Så hvis du vil ha lesere uten å betale for det, kjør på, få deg en unge. 

NB! Dette innlegget er ikke siktet til noen spesielle, så ikke ta deg nær av det. MIN egen mening. Eller, så kan du jo bare eventuelt gjøre som jeg skrev først, ta tiden til hjelp. ;-))


- Synes du det er greit å betale for lesere ?

- xoxo VICTORIA

VALPEKURSDa stakk jeg på valpekurs sammen med kjæresten!

- xoxo VICTORIA

M I T T 2 0 1 1Januar - Gikk inn i det nye året sammen med en antibiotikakur.Februar - Begynte på jobbsøkekurs i regi av NAV.

Mars - Husker ingenting fra denne mnd. Jobbintervju på Statoil.

April - Fikk konstatert depresjon hos legen.Mai
- Fikk konstatert kraftig depresjon hos legen og begynte på medisiner.Juni - Jeg sleit veldig. Tilbrakte mye tid sammen med Bjørnar, vi ble bedre kjent.

Juli - Jeg fylte 19 år,  bestod teorien, ble kjæreste med Bjørnar.

August - Kjærestetur til Alanya, begynte på skolen.September - Likemannsamling NFOI i Molde, bleika håret.

Oktober - Hentet hundevalpen Aiko, sluttet på skolen.

November - We love the 90's konsert.

- xoxo VICTORIA

WEBCAMBILDERJeg sitter å venter på at klesvasken skal bli ferdig, og siden sånt tar tid, blir det ganske kjedelig å bare sitte å vente. Så da ble det webcambilder på meg. Og bare for å svi av litt ekstra med tid, gikk jeg også inn på picnik.com for å lage en collage og redigere bildene litt. Tidsfordriv, gotta love it!- Hva gjør du når du kjeder deg?

- xoxo VICTORIA

MIDT I NATTEN...Midt i natten sitter jeg her med kjæresten på besøk, og holder på å lager mat. Sulten som bare det, siden jeg har vært så lur å bare spist en liten brødskalk i dag. Hardt å være fyllesyk.- xoxo VICTORIA

Foressten husk å svar på spørsmål om bloggen min, HER!

WE LOVE THE 90'S- xoxo VICTORIA

DU VET DU...Du vet du hadde en bra kveld i går når det kjennes ut som du har slikket på asfalten, tightsen du hadde på deg er full av ketchup og hodepinen er så vond at hodet like gjerne kunne ha vært amputert... Var nemlig på We love the 90's i går.


- xoxo fra en stk fyllesyk VICTORIA

KJÆRESTEN BLOGGERJupp, kjæresten min har opprettet en blogg. Han skriver også på facebook at han skal være fjortisjente i noen dager. Ta en titt da vel. Klikk HER eller på bildet nedenfor for å komme til bloggen hans.- xoxo VICTORIA

HEI SVEIS !Vel, siden du først er inne på bloggen min så håper jeg du vil ta deg tiden til å svare på noen spørsmål. Desto fler som svarer, jo bedre kan bloggen bli. Tar i mot ris og ros med åpne armer. På forhånd, taakk!

- Er det første gangen du er inne på bloggen min eller er du fast leser?
- Hva synes du om headeren og designet mitt?
- Hva burde jeg skrive mer om, og hva burde jeg skrive mindre om?
- Synes du bloggen er oversiktlig eller ikke?
- Har du noe annet du vil tilføye?- xoxo VICTORIA

GOD NATT !

- xoxo VICTORIA

DAGENS TOPPLISTE - BODØHurra, glede! Er så deilig når man får noe igjen for bloggingen sin. En kommentar, bra statistikk eller ligger på topplista. Gikk i sted inn HER, og vet dere hva? Jeg ligger på 3. plass på topplisten i Bodø. Et lite steg for bloggen, men et stort steg for meg og min bloggelyst. Så en stor takk til mine lesere, dere gjør hverdagen min bedre.

- Setter du pris på kommentarer, statistikken eller om du havner på en toppliste?

- xoxo VICTORIA

AIKO PÅ 4HI dag har jeg vært sammen med kjæresten min på 4H og introdusert hundevalpen vår for dyrene der. Han fikk hilse på høner, griser, sauer, kaniner og hester. Mange fremmende lukter og lyder, så halen var godt plantet mellom beina mesteparten av tida.- Hva har du gjort sålangt i dag ?

- xoxo VICTORIA

TRAVEL DAGHeisann, og god morgen! Det er helt utrolig, jeg våknet kl 07:00 i dag. Døgnrytme!

Dagens planer:

 • Time hos psykologen kl. 10:00
 • Nav kl 13:00
 • Veiledningstime på kjøreskolen kl 13:45
 • Gå lang tur med Aiko

[ Her er dagens mårratryne! ]

- Hva er dine planer for dagen i dag?

- xoxo VICTORIA

JEG ER MED I EN KONKURRANSEJeg er med i en konkurranse på http://frokenlinda.blogg.no/, hvor man kan vinne et gavekort på H&M til en verdi av 500,-!
For å delta i denne konkurransen, må du gå inn på bloggen hennes, lage et innlegg om dette, linke til bloggen og skrive i kommentarfeltet på dette innlegget at du er med. Jo flere ganger du lager innlegg og kommenterer at du har gjort det, jo større blir sjangsen for at du bli den heldige vinneren.
Vinneren blir trukket søndag 6. november, som også er sønnen hennes sin 1-årsdag.


- xoxo VICTORIA

HVA ER FORSKJELLEN? sidevisninger/lesereMulig det bare er den indre blondien som slår til i meg, men jeg har alltid lurt. Hva er det som er forskjellen mellom sidevisninger og lesere?

[Ja jeg vet, den er skikkelig ustabil. Men jeg har blogget skikkelig ustabilt i det siste.]

- xoxo VICTORIA

PAPPA DELER BLOGGEN MINEtter jeg skrev innlegget om marerittet jeg har hatt i ny og ned, har pappa delt det videre. Pappa leser faktisk bloggen min, noe jeg egentlig ikke trodde. Fikk litt sjokk da jeg så at han hadde delt lenken. Hvertfall siden det omhandler marerittet mitt.
Men det positive er at jeg kanskje får flere lesere og bedre inspirasjon til å skrive mer.


- xoxo VICTORIA

AKKURAT NÅ......så sitter jeg godt gjemt under dyna mi i sofaen og spiller tetris. Har akkurat vært ute en liten løpetur i hagen med Aiko. Tror jeg skal se en film eller tre, etterfulgt av en liten powernap. Har bowlingkamp i dag, så burde jo være uthvilt til den, hvertfall.


- Hva gjør du ? Hva skal du gjøre i dag? Fortell !

- xoxo VICTORIA

MARERITTET SOM GJENTAR SEGOpp gjennom tiden har jeg hatt ett og samme mareritt, det har forfulgt meg siden jeg var ganske så lita. Tror jeg var rundt 5-6 år da det først fant sted. Det marerittet omhandler er begge storebrødrene mine, og meg. Handlingen finner sted i huset vi hadde i Skivika, som vi flyttet fra når jeg var 4 år gammel.

"Jeg går inn i stua, og finner min eldste bror sittende i stolen og ser på tv. Foran seg har han en bolle med snacks som han gomler av. Når han oppdager at jeg kommer gående, lita og usikker, snur han seg mot meg og ler. Latteren er skummel og ekkel, og jeg føler jeg blir nervøs, redd og engstelig. Jeg tar motet til meg og spør han om hvor min andre bror er. Han svarer ikke først. Spør han igjen, og han begynner å le den skumle og ekle latteren sin igjen. Jeg blir enda mer oppskaket og engstelig. Han svarer med en grisk og streng stemme at han er på badet, før han ler, enda en gang. Jeg går forsiktig forbi han, på baksiden av stolen. Når jeg runder stolen slår panikken meg og jeg begynner å løpe. Løpe mot badet. Åpner baddøra, springer inn og låser den. Til min største forskrekkelse finner jeg den andre broren min liggende død i badekaret. Vannet er rødt av blod, mens han bare ligger der og flyter med hodet vendt ned. Jeg går bort til han, forsiktig og på tå..."

Her våkner jeg opp igjen, gang på gang. Har aldri drømt lengre enn dette. Blir like skremt hver gang jeg har dette marerittet, og tror hver gang at det er sant. Helt til jeg klarer å samle meg, såklart. Lurer fælt på hva dette betyr.


- Har du mareritt ? Har du hatt lignende mareritt ? Hva tror du det betyr ? Fortell !

- xoxo VICTORIA 

5 TING SOM IRRITERER MEG 1. Søndagskjøring - når folk ligger langt under fartsgrensa og driter i køen som dannes bak. Hørt om å kjøre inn på en avkjørsel for å slippe folk forbi?
 2. Røykprisen - røykprisen øker hvert eneste år. Jeg kommer til å gå personlig konkurs fordi jeg røyker.
 3. Barbiedukker - jenter som kler og sminker seg som barbiedukker og tror dem er best. Hvor ble det av den greie med å bare være seg selv?
 4. Baksnakking - har folk virkelig så lite å snakke om nå til dags at dem er nødt til å snakke bak andres rygg? Føler man seg bedre av det?
 5. Dyremisshandling - tenk om det hadde vært deg selv som ble misshandlet? Gjør mot andre det du vil dem skal gjøre mot deg.

[ Meg selv, sminket som en barbiedukke og brunkremtøs... ]

- Hva irriterer deg ?

-xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits