oktober 2012

BILJARDI dag har jeg vært nede på Royal bowling og har spilt både bowling og biljard sammen med noen folk. Veldig morsomt! Kjenner det veldig snart blir kveld på meg, selv om jeg sov helt til kl 15 i dag.

- xoxo VICTORIA

KJØRTE OPP 15.10.12Hei igjen! I dag stikker jeg innom for å meddele en skikkelig gladnyhet. Dere skjønner, i løpet av helga har jeg pugget masse på spørsmålene man kan få under ei oppkjøring. For på mandags morgen kl 08:10 hadde jeg nemlig førerprøven klasse b. Og jeg bestod uten en eneste feil. Jeg har endelig fått lappen! Når sensor sa at jeg hadde bestått begynte jeg å gråte. Hadde vært nervevrak i flere dager, og på mandagsmorgenen turte jeg ikke å spise frokost engang i redsel for at det skulle komme i retur.

Men nå i ettertid ser jeg at jeg ikke hadde noen grunn til å grue meg. Sensor var hyggelig, så vi plapret hele kjøreturen, og jeg la ikke merke til hvor fort tiden gikk. Jeg bestod jo!

Spørsmålet jeg fikk var "Slå på tåkelyset bake på bilen. Hvilke farer kan det oppstå av å bruke det feil?". Det var ett av de spørsmålene jeg håpet at jeg ikke fikk, men klarte å svare noen lunde bra på det, så sensor var igjen fornøyd. Så stolt over meg selv nå, og det er først nå det begynner å gå opp for meg. Hurra!


Første parkeringa med biler på siden. Flink!


Tut og kjør!

- Gratulasjoner mottas med stooor takk! :-D

- xoxo VICTORIA

MÅTTE DAGEN BLI FANTASTISKTidlig oppe og prøver å leke morgenfugl i dag. I dag skal jeg så og si ingenting, bortsett fra å legge meg for å sove midt på dagen. Sykemeldinga mi gikk ut i går (etter mitt eget ønske), så jeg skal endelig på jobb igjen i natta som kommer. Ellers skulle jeg bare stikke innom for å ønske dere andre en fantastisk dag!

- Hva er dine planer for dagen?

- xoxo VICTORIA

KOSEKVELD3,5 kilo smågodt, brus, dart og nå zumba. Godt selskap, mye latter og en ellers trivelig kveld. Kos!

- Hva har du gjort denne lørdagskvelden?

- xoxo VICTORIA

TEORI, MUSIKK OG SOLSiden dato for oppkjøring er satt, så sitter jeg å pugger teori. Alle de forskjellige spørsmålene som man kan få under oppkjøring. Musikk, sånn rolig sovemusikk er også på, mens himmelen lyser opp av et sånt rart fenomen som vi i Bodø sjeldent ser på himmelen. Sol tror jeg de kaller det.

- Har du kjørt opp, og hvilket spørsmål fikk du?

- xoxo VICTORIA

FORTELLER SENERESkal skrive om prøvesvar, medisinering og sykehuset senere. For nå ligger jeg trøtt og sliten i senga med "nattasnusen" og skal straks sove. Ja, jeg vet det sliter på tennene og misfarger dem, men det er bare en kort periode jeg skal snuse. Ha en fin kveld videre, og god natt til de som legger seg snart. :-)

- xoxo VICTORIA

SYKEHUSET NESTEDa stikker jeg til sykehuset. Har time på medisinsk klokken 08:30, så da er vi igang med bbehandling! Har i tilegg fått en boks med andre tabeletter mot skjelvingen og rastløsheten. Aldri tatt eller sett blå piller før, så var litt sært. Anyways, wish me luck!

- xoxo VICTORIA

RØYKFRIVil bare poste et til innlegg bare for å skryte av meg selv. Nå er det faktisk 80 timer siden jeg røyket sist. Hadde ingen planer om at det skulle bli den siste, men det ble bare sånn og jeg er helt utrolig glad og stolt over det. Men det skal jo sies, jeg bruker snus som nikotinerstatning. Men jeg er så jævla stolt uansett! Planen min er å bryte vanene mine først, og så kutte helt ut med alt av nikotin. For det er faktisk overraskende lett å stumpe røyken. Hadde jeg vist det, hadde jeg stumpen den for lenge siden, og ikke røyket i hele 8 år. Men nå er det altså slutt på det, slutt å innføre kroppen gifter som den ikke har godt av. For det produserer den nemlig nok av selv. Og PS, det er lov å gi meg skryt - fordi jeg fortjener det!

- Røyker du, har du klart å slutte eller har planer om det?

- xoxo VICTORIA

MIN SYKDOMEtter følelsen av å ha gått i halvsvime siden 3. september i år, gjentatte legebesøk og blodprøver har det norske helsevesenet endelig kommet fram til hva som feiler meg. Jeg har et meget forhøyet stoffskifte (hypertyreose), noe som kommer av at skjoldkjertelen min produserer for mye tyroksin. Det blir som gift for kroppen min, og jeg skal til behandling på sykehuset kl 08:30 førstkommende torsdag. Det finnes få behandlingsalternativ, for 2/3 behandlingesmetoder ender i lavt stoffskifte, noe som du må leve med ut livet og ta medisiner for. Men i seg selv er det ikke det lave stoffskiftet som er farlig, det er nemlig det høye. Hjerteinfark, hjerneslag, og hjertesvik er bare noen av problemene dette kan forårsake. Så er jeg redd? Ja! Men heldigvis ble det oppdaget ganske tidlig, så med rask behandling kommer jeg til å føle meg bedre. Håper jeg i hvertfall!Symptomene er det som er verst. Skjelving, rastløshet, irritabilitet, nervøsitet, varmeintoleranse, svette, klam og bleik hud, trykk på øynene, menstruasjonsforstyrrelser, vekttap, tretthet, slapphet, svakhet og hurtig puls. Det å bare sitte her, ute i stand til å gjøre mer en de nødvendigste tingene. Presse meg selv til å spille bowling med venner, mens hjemme sitter jeg bare å ser på at kjæresten gjør alt av husarbeid. Jeg er sliten av ingenting, spiser mye mens vekten bare faller av meg.På to uker gikk jeg ned 4 kg, for så å gå opp igjen 2kg, og en uke etter på hadde jeg gått ned 3 igjen. Så etter 4 uker har jeg altså gått ned hele 5 kg av ingenting. Begynner å føle meg ekkel, selv om jeg også nå er normaltvektig. Kragebeinene er veldig tydelig, singlettene henger på meg, og buksene og thigtsene er slappe. Og med denne miksen, samt svarte ringer under øynene ser jeg ut som en narkoman, vil jeg påstå. Er det rart selvbildet mitt er dårlige nå en for 5 kg siden? Aldri har jeg følt meg så ekkel før!

- Har du hatt en alvorlig sykdom før, eller kjenner du noen som har hatt det?

-  xoxo VICTORIA

TRIO: SCOOTER, CAPTAIN JACK OG MEGJa, for de som ikke vet det, så var det "We Love The 90's" i Bodø i helga. Dødsbra arrangement som tar deg tilbake til 90'tallet og hitlåtene der. Og som  fjor ble det dødbra. Men for meg ble ikke høydepunktet selve konsterten, men afterpartyet på Avenue senere på natta. Jeg fikk nemlig både håndhilse og ta bilder med både Captain Jack OG Scooter. Ekstase! Det var dødskult, og selvfølgelig har jeg bildebevis under. Misunn meg! ;-)

1

- xoxo VICTORIA

SNUS OG FILMSkruf stark portion og "What to expect when you're expecting". Tenk, over et helt døgn siden forrige røyk. Endelig, etter over 8 år som røyk. Hurra for meg!

- xoxo VICTORIA

TJOHEIIIHei, jeg heter Victoria og er et dårlig forbilde. Lite å gjøre om dagene, og snart vært syk i en hel måned. Så selvdiggerbilde og en tobakkspung får holde.

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits