oktober 2011

HVA BØR JEG BLOGGE OM ?Du hørte riktig. Hva synes du jeg bør blogge om? Jeg er helt tom for idèer, så er en veldig stor sjangse for at bloggen kommer til å bli mer ensformig og kjedelig om jeg ikke finner på noe snart. Derfor søker jeg hjelp. Hva synes du jeg bør blogge om?


- xoxo VICTORIA

BAKGRUNNSBILDETemmelig (les: veldig) fornøyd med den nye bakgrunnen på dataen min.
 


- Hva har du som bakgrunn på dataen ?

- xoxo VICTORIA

JULEKORTVeeel, det har seg slik at det ikke er så alt for lenge igjen til jul og jeg er blakkere enn en uteligger i Oslo. Så da kom jeg på noe lurt (synes jeg, hvertfall), hvorfor ikke bare lage julekort å sende til folk? Når jeg mener folk er det besteforeldre, tanter, onkler og sånt. Dem skjønner helt sikkert at jeg ikke har råd til å kjøpe dyre julegaver til hele gjengen, så dem blir sikkert glade for å få et kort i postkassen sin. :-))


- xoxo VICTORIA

WHEN THE STARS GO BLUEPrøvde meg inne på Picnik for første gang. Har alltid vært i mot redigering av bilder osv, men skitt au, en gang må jo være den første. Og vet dere hva? Jeg digget det. Fikk det sånn noen lunde til, og ble ganske fornøyd med resultatet. Har lagt til bildet under.


[ Venke Knutson og Kurt Nilsen - When the stars go blue. ]

- Hva synes du ? Hvilket redigeringsprogram bruker du ?

- xoxo VICTORIA

FEEDER - FEELING A MOMENT- xoxo VICTORIA

MINE UVANERBle inspirert etter jeg leste dette innlegget på Lizbeth sin blogg. Så hvorfor ikke. Er jo min blogg, så hvorfor ikke være ærlig å slenge ut uvanene mine.

Her er mine uvaner:
- Jeg biter negler. Dette har jeg gjort i alle år, har prøvd å slutte men viljestyrken er ikke sterk nok. Og ja, jeg vet det er det samme som å slikke doskåla.
- Jeg får alltid en liten kylling til å bli en hel hønsefarm når jeg er irritert. Overreagerer. 
- Jeg leker med  tungepiercingen min når jeg er nervøs eller kjeder meg. Dårlig uvane da dette skader på tenner og tannkjøttet.
- Jeg er overfølsom. Når jeg blir skikkelig sint og forbannet, så begynner jeg å gråte. Utrolig irriterende å stå midt i en krangel å plutselig begynne å sippe som en dritunge.
-  Jeg knekker i ulike ledd som fingrene, armene, tærne og i nakken. 
-  Jeg spiller bowling i ullsokker. Klarer ikke spille bowling i sko. Er en forferdelig uvane som tærer på kroppen. Har hatt senebetennelse i hoften pga dette.
- Når jeg kjeder meg tar jeg ofte tusen forskjellige bilder av meg selv med webkameraet. Jeg sletter dem heller ikke, jeg bare legger dem inn i en mappe. 


- Har du noen uvaner ? Del dem med meg!

- xoxo VICTORIA

KJÆRESTEN KOM INNOM...med  melkehjerter, stratos, en 4pack cola og en bukett blomster. Han er så utrolig herlig! Jeg sitter her syk og svak, glaner på film og nærmest tvinner tomler. Plutselig kommer han inn gjennom døra, og har liksom tilogmed med seg godis, brus og blomster. Wiiih! Vel, det endte hvertfall opp med at vi så filmen 127 timer sammen, spilte en runde yatzy, og så dro han på jobb. Så nå skal jeg se enda en film, og kanskje enda en etter det igjen. Elsker kjæresten min, og jeg elsker sløkkis- og sofadager!

- Overrasker kjæresten din deg noen ganger ?

- xoxo VICTORIA

SYK = filmmaraton, dyne og taco lasagneSitter i skrivende stund syk i sofaen og venter på at taco lasagnen skal bli ferdig i ovnen. Og når lasagnen er ferdig, skal jeg koble opp laptopen til tv'en og se filmen Tangled. Så i dag har jeg ikke gjort en dritt, i grunnen. Eneste fornuftige er at jeg har vært ute x antall ganger å luftet hunden og herjet og leket med han. Ellers har jeg bare lagt på sofaen som et griseslakt å trykket på laptopen. Vet det er usaklig info!

[ Ja, jeg vet... Forferdelig bilde, men sånn er virkeligheten i dag. ]

- Hva gjør du når du er syk?

- xoxo VICTORIA 

ANG. FORRIGE INNLEGGFikk et par kommentarer på det forrige innlegget "KAOS 020211".
Bare for å rette opp på ting, så er det slik jeg hadde det i februar, men ikke i nåtid. For i nåtid har jeg det faktisk bedre enn på flere år.

- Jeg har en fantastisk kjæreste, som bryr seg utrolig mye om hvordan jeg har det, og lyser opp hverdagen min. Han er lykkepilla mi! Sukkerklumpen min. ♥ 
- Jeg har en nydelig liten hundevalp med navnet Aiko, som blir 10 uker gammel ut i uka. Liten ramp, men har alltid noe å gjøre når jeg har han, så er veldig postivit.
 - Jeg begynner å få mer system på tankene mine. Tenker klarere, og bryter ikke sammen flere ganger i uka lengre. Føler meg friskere i tankegangen.
- Jeg har endelig fått time til behandling hos Voksenpsykiatrisk poliklinikk (vop). Begynner å se lyset i tunellen, kanskje jeg snart får svar på hvorfor ting har vært slik dem har vært? Gleder meg hvertfall! Håp.


- xoxo VICTORIA

KAOS - 020211Følelser: Trist, lei, utmattet, ensom, hat, bortkommen.

"Bodø Ungdomshjem"

"Vil ha èn sjangse til. Sjangsen til å rette opp i alle feil. Jeg VET at jeg ikke klarer det alene, og jeg VET at jeg klarer det hvis jeg får en siste sjangse på BU. Klarer det ikke alene. Ikke godt nok. Er villig til å "kaste vekk" hele friheten min. For denne ene sjangsen. BU er alt jeg har av håp. Alle gode ting er tre, sant? Dette er hvertfall det eneste jeg har troen på.
Kan gå i x antall møter med proffesjonelle, men likevel, så vet jeg at det ikke kommer til å bli godt nok. Jada, jeg klarer meg, det er det ingenting å si på. Men igjen, ikke godt nok. Verken godt nok fysisk eller psykisk. Psyken er det verste. Det psykiske går utover det fysiske, vi alle vet vel det. Jeg mener at jeg trenger hjelp. Som sist gang var det JEG som ba om hjelp, men jeg fikk det ikke. Fikk ikke hjelp... Hvertfall ikke før det var forsent. Ord blir tomme, rett og slett. For øyeblikket - akkurat nå, føler jeg meg helt tom. Men på en annen side er jeg også full. Full av bekymringer, sorg, savn og hat.
"Det er i motbakke det går oppover" er et sitat jeg bruker ofte. Alt for ofte. I håp om at det faktisk en vakker dag viser seg til å være sant. EN dag... HAT - rettet mot meg selv. Fordi jeg ikke klarer å gi slipp. Gi slipp på alle tankene jeg har. De har vært der siden kort tid etter jeg flyttet ut fra BU. Har flere ganger (mange!) vært på tur til å ringe barnevernet for å innkalle til et møte selv. Men har alltid hvert for feig. En feig liten drittunge, det er meg i et nøtteskall.
"Life is a bitch, and then you die." I så fall, når har livet vært "bitch" nok, og når skal jeg dø? Hvor mye motgang skal en enkelt person takle? Når er det endelig nok? Jeg er dritt lei! Vil egentlig bare legge meg ned i senga for å gråte, og aldri stå opp igjen. Takler ikke livet. Men jeg hever hodet alikevel. Vil ikke synke på et så lavt nivå. Tror ikke jeg klarer meg gjennom disse tankene i det hele tatt da. Er redd for at jeg ikke kommer til å eksistere mer da. Null Victoria - null smerte. Men mange som blir gjenlatt med spørsmål de aldri får svar på. NEI, så feig er jeg ikke.
Barnevernsbarn... Tøff oppvekst, og mange ubesvarte spørsmål. Hvorfor? Hva i all verden har jeg gjort for å fortjene dette? Bare Gud kan vite, hvis han virkelig finnes. Èn enkel løsning - Bodø Ungdomshjem. Kanskje ikke så enkel siden jeg har blitt myndig siden sist. Også må jo barnevernet gjøre det stakkarslige papirarbeidet. Er det alt for mye å be om? Tenker jeg for mye for meg selv? Er jeg egoistisk? Never mind, bare jeg vet hva som er best for meg.
Hver gang jeg passerer BU blir øynene mine dratt bort til huset. Jeg kan jo se gamlerommet mitt fra veien. Det turkise, og største rommet. Fineste også. Huff! Et siste forsøk, en siste sjangse, så blir alt bra. Så kan jeg endelig gå videre med livet mitt. Jeg trenger dette!"

[ Bildet ble tatt på juleavslutningen på Bodø Ungdomshjem '08. ]

På denne tiden sleit jeg. Sleit sykt mye i grunnen. Jeg er så utrolig glad for at den perioden i livet er over, og at jeg har begynt å tenke klarere. Fått tilbake troen på meg selv, og litt av livsgleden. Takk til alle rundt meg som har hjulpet meg.

- xoxo VICTORIA

S L A S K I N G


- xoxo VICTORIA

OPPDATERING - kjøretime, kjæresten, valp !Hei igjen! På tide å oppdatere litt her, siden det er over en måned siden sist. 

  • Kjøretimen gikk fantastisk! Fikk beskjed hos kjørelæreren at jeg bare trenger 1 kjøretime + 1 veiledningstime før jeg blir sendt avgårde på glattkjøring og langkjøring. Neste kjøretime: 20. oktober.
  • Jeg er fortsatt i forhold med verdens beste sukkerklump. Vi har 3måneders jubileum den 23. oktober. 
  • Har fått en valp i hus! Hentet den 16. oktober, og stortives. Har delt omsorg for han sammen med kjæresten, så han bor litt hos begge to. Er en liten guttevalp med navn Aiko. Blandingshund (Border collie, svart labrador, sibirsk laika, svensk lapphund, lundehund og buhund).
     

[ Bildet ble tatt på kjøreturen hjem etter å ha hentet han på Hamarøy. ]

- Har det skjedd noe spennende i ditt liv i det siste ?

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits