september 2013

VÅR KJÆRE STELLEKOMMODEDet som blir mest brukt her hjemme, foruten seng, flasker og vogn, er stellekommoden vår. Har bare lagt ut bilder av det før Emilian kom til verden, så tenkte å poste noen nye. Jeg er nemlig veldig glad i stellekommoden vår. Fin og se på men også praktisk!

Stellekommoden, Emilians egne skittentøyskurv og "bleiebøtten" vår (Ja, jeg vet den er ganske full! Den er jo til for å brukes).

Oppå stellekommoden ligger det alltid en engangsmatte fra libero (gutten vår hadde en periode han tisset ved hvert bleieskift), bleier i størrelse 2, våtservietter, bleieposer (veldig kjekke på bæsjbleier, så slipper hele badet å lukte konstant) og inotyol-salve.

Og i øverste skuff ligger diverse andre ting. Kremer, kluter, olje, såpe, våtservietter, bleier, stelleunderlag osv. Kjekt å ha lett tilgjengelig!

- xoxo VICTORIA

LENGE SIDEN SIST!Nå begynner det å bli utrolig lenge siden jeg har oppdatert noe her inne. Vel, årsaken er at jeg prioriterer helt andre ting. Det er en ny sjef i huset som krever sitt, og ikke har jeg lyst til å bruke "fritiden" min til å sitte å oppdatere daglig og redigere/vannmerke masse bilder. Men akkurat nå gidder jeg - fra telefonen med Emilian halvsovende på fanget mitt.
Det å være mamma er fantastisk, alle dagene er forskjellige, og jeg vet aldri hva neste dag vil bringe. Emilian har begynt å smile nå, og vet akkurat hvordan han skal smelte mammahjertet mitt. Han har også blitt større - MYE større! Han har vokst over 10 cm i lengden og snart doblet fødselsvekten sin. Han har også lagt opp sin egen døgnrytme, og sover Storslett 7 timer på natta, spiser og får rein bleie, for så å sove 3-4 timer til. Så går vi til manuellterapeut med han, for han har en favorittside han absolutt skal sove på.
Kommer vel en ny oppdatering når det blir pc i hus igjen. Fikk ny i juli, men den streika så ble levert tilbake mot penger.

-xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits