september 2012

DAGENS TRYNENår man er sykemeldt og bare går å trør hjemme er det godt med en oppfriskning av er bleikt å slitent ansikt. Så det benyttet jeg anledning til, og sparklet meg fin og frisk.

- xoxo VICTORIA

VERDENS BESTE PUSIkke noen tvil om at jeg har verdens beste pus, nei. Buster og jeg titter innom for å hilse god natt til nattevåkere som oss, og de morgenfuglene som nettopp har stått opp. Ha en fin dag!

- xoxo VICTORIA

SJUUUKÅ være syk er det kjedeligste jeg vet. Dårlig forn, hodepine og null energi. Var på en snarvisitt innom legevakta i kveld, hvor jeg fikk konstantert bihulebetennelse... Igjen! Nok en penicillinkur på denne jenta, og nok ei sykemelding... Heldigvis er det bare én arbeidsdag jeg går glipp av, for har friuke etter denne natten.

- xoxo VICTORIA

GOD MORGEN OG SÅNTHola, og god morgen! Eller det blir vel god kveld/natt for min del. Har hatt ei skikkelig sløkkisnatt hvor jeg har sett Ringenes Herre. Akkurat sett ferdig To tårn, så nå blir det Atter en konge som skal rulle over skjermen. Jeg begynner foressten å bli syk eller noe. Hodeverk til de grader og øynene mine er skikkelig vonde og ømme. Og musklene og leddene verker som bare det, for ikke å glemme menssmertene! Det passer seg virkelig ikke å bli sengeliggende nå, har enda to nattevakter igjen før jeg går på fri. Hver gang influensaen slår til hos meg, så er det alltid i arbeidsuka. God why? Haha! Ja, rotete innlegg og slikt, men det får dere bare tåle. Men jeg blogger i det minste!

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits