september 2011

KJØRETIMESitter med nerver og grugleder meg til morgendagen. Jeg skal nemlig ha min første kjøretime. Har kjørt en del bil fra før av, så kan jo kjøre. Men har aldri blitt bedømt av noen som har det her som jobb. Å kjøre og lære opp uerfarne sjåfører. Kjøringen min skal bedømmes i morgen. I morgen kl 10:00 på Barkhald & Pedersen. Får håpe jeg får en grei kjørelærer, som har forståelse for nervøsiteten min. Men skitt au, dette går bra!


- Var du nervøs før din første kjøretime? Hvilken kjøreskole kjørte du opp hos?

- xoxo VICTORIA 

NY GNIST IGJEN !Var på skolen i dag, for andre gang denne uka. Ble møtt av et kjempesmil hos læreren min, og hun fortalte hvor godt det var å se meg. Hadde en liten samtale om fraværet mitt, og hvordan veien videre for dette skoleåret ville bli. Hva - hvordan - hvorfor? Målet er jo å klare å fullføre, så da må jeg jo bestå i fagene, noe som ikke er mulig med høyt fravær. Så i fra nå, skal jeg bli skoleflink igjen. Presse meg selv hardt, og møte opp på skolen. Jeg kan jo hvis jeg vil, for det har jeg testet ut mange ganger.


I 3. og 4. timen hadde vi gym, og jeg ble møtt med enda en smilende lærer. Kjempefornøyd med at jeg møtte opp, og hvertfall siden vi hadde cooperstesten i dag. Den gikk foressten helt fantastisk bra, med tanke på forrige resultat jeg hadde på den. Sprang 1,5 runde lengre denne gangen enn sist, og endte opp midt mellom 2 og 2+ karaktermessig. Jeg er faktisk strålende fornøyd, for dette er definitivt en forbedring!

- Hadde du blitt fornøyd med en 2'er på cooperstesten?

- xoxo VICTORIA 

HEY BLONDIE !From this....

To that...

- xoxo VICTORIA

KATTUNGER I HUS!Gamlepusia "Missi" har blitt mamma. På lørdag, 17. september fødte hun 3 velskapte og nydelige små. Dette er første gangen hun ikke har født før tiden, og andre gangen hun har fått unger som har overlevd. Det morsomme er, hun gikk på p-piller men ble gravid like vel. Og glad er jeg for det. For kattungene er mer en velkomne her i hus. Mine tre nydelige, søte småramper.


- Synes du det er stas med kattunger ?

- xoxo VICTORIA

BLOGGREDIGERING - NussiLitaFikk spørsmål fra ei god veninne av meg om jeg kunne fikse litt på bloggen hennes, siden hun syntes den så rotete ut. Og siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre, prøvde jeg meg på det. Tror og håper hun ble fornøyd, selv om jeg ikke ble like fornøyd med den. Er vanskelig å redigere og designe noen andres blogg når dem ikke kommer med ønsker om hvordan de vil at den skal være. 

Header:

Innleggsbakgrunn:


Innholdsbakgrunn:

Bloggbakgrunn:


[
Klikk her for å komme til bloggen hennes ]

- Hva synes du? Har du redigert noen andres blogger?

- xoxo VICTORIA 

RUSS 2012Da er det allerede tid for å bestille russeklær, russekort og mer til. Russestyret ble bestemt allerede for noen uker siden, og bubbelista er på god vei. Det er enda 7-8 måneder til russetiden, men alikevel har stresset begynt. Man vet jo ikke engang om man består skoleåret, eller om man er sikker på at man har valgt rett. Jeg har kommet så langt at jeg har lagt orderen min klar, men ikke bekreftet bestillingen. Også har jeg laget russekort, men blir sikkert noen forandringer på det også, etter hvert.


- Har du vært russ? Hvis ikke, hvilket år blir du russ?

- xoxo VICTORIA

ALANYA - 5. - 12. august *BILDER*

- xoxo VICTORIA

SKOLESTARTSommerferien er over, og skolen startet for 2 uker siden. Jeg har kommet i den beste klassen, og har fått samme læreren som i fjor. Kunne faktisk ikke blitt bedre. Klassen begynner å bli kjent med hverandre, og vi tør å ha våre egne meninger. Det er så herlig å gå skole igjen :-)) Jeg går foressten barne- og ungdomsarbeiderfag på Bodø videregående skole. Beste linja som er. I timene leker vi, maler, klipper og limer. Og tenk, det er faktisk fag. Det er som å gå førsteklassen om igjen.


- Går du videregående skole?
- Hvilken linje går du?
- Trives du i klassen din? 

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits