september 2010

SCRAPPIN' - bursdagskort nr. 2Nok en natt er over, og morgenlyset har tittet fram i vinduene mine. Enda en kreativ natt, som førte til scrapbooking. Denne gangen satt jeg ikke alene med leketøyene, da min gode venninne Helene også ville prøve seg fram med saksa og limtuben. Ble mye gris, men resultatet ble bra. Legger ut bilder av kortet jeg har laget i natt, bursdagskort i anledning 41årsdagen til tanta til Helene. Fornøyd med resultatet.!- Hva synes du om resultatet? Har du noen hobbyer du trives med i nattens stille timer?

- xoxo VICTORIA

PAINT - ny headerTja,  da var tiden kommet for ny header igjen. Nok en gang er det kun programmet "paint "jeg har brukt for å lage. Ble veldig fornøyd, jeg! (-:

- Hva synes du om den nye headeren min?

- xoxo VICTORIA

SCRAPPIN' - babyshowerDette kortet laget jeg i anledning Babyshower for mitt søskenbarn. Ble vel laget i månedskillet august/september. Brukte ca 30 minutter på dette, og er utrolig fornøyd med tanke på tidsskjemaet. Var litt av en utfordring for å si det mildt!  "Hæppi babyshower" er penslet på med en lekk sølvtusj, og må si jeg likte resultatet det gav veldig godt.
- Hva synes du om resultatet? Er du en scrapper?


- xoxo VICTORIA

SCRAPPIN' - bursdagskortHar hatt en kreativ natt som har ført til både scrapbooking og blogging.
Dette er et kort som bestevenninnen min har bedt meg om å lage i anledning farens 44års dag. Tok meg faktisk 3mnd å i det hele tatt gjøre det ferdig, men rakk hvertfall fristen (5. oktober).

(Beklager for at bildene er feil vei, men rakk ikke rette dem opp i forveien.)

- Hva synes du om resultatet? Er du en scrapper?

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits