august 2011

MORE ALIVE THEN EVERJeg er i live, mer en noen sinne faktisk. Jeg kan føle godt og vondt igjen. Jeg har følelser. Sterke følelser igjen, og ikke bare sånne likegyldige whatever følelser. Jeg ser igjen. Jeg ser livet i farger, selv om det fortsatt er noen opp og nedturer. Men det er sånn livet skal være - som en berg- og dalbane. Jeg er faktisk veldig fornøyd med det.- Har du det bra i livet for tiden ?


- xoxo VICTORIA

HENRIK ANDRÉ PEDERSEN
I dag skal du til ditt siste hvilested. Dagen i dag kommer til å bli tung og sterk. Mange rundt deg er rammet av et uvirkelig savn, og håper fortsatt på at du skal komme hjem igjen. Jeg er en av dem. Klokken tikker, og det er ikke lenge igjen til jeg skal i begravelsen din, en av mange fler. Vi møtes igjen i himmelen, Henrik!

"ungdommens glede, ungdommens engasjement
drept i glede, drept og skremt.

titalls drepte og skadde du så
men likevel du drepte, du drev nå på..

flere du skøt, flere du flådde..
hva tenkte du så på? desto flere du nådde?

i vannet de lå, hjelpesløse som små..
det hele handlet om død eller stå..

mange døde, uvisst hvem de er..
du skal vite vi er mange, som står der.

vi vil falle din dom, og glemme deg,ditt svin
for ditt dypeste ønske var å bli i våre sinn

vi skal huske alle som døde, og bære hver en sten.
dere er dypt elsket, og savnet hver og en."

 

- xoxo VICTORIA

SMÅ BARN - STORE GLEDERDenne gjorde akkurat morgenen min veldig bra. HAHAHA, jeg må ha sykt dårlig humor!

- xoxo VICTORIA

SPRÆÆÆÆÆK !Har akkurat fått varmen i meg igjen, etter å ha vært å gått tur og badet med kjæresten min. Vi gikk fra meg og opp til Linken, og så videre gjennom skogen til Turisthytta. Var en slitsom tur for meg, for kondisen min har på mystisk vis forsvunnet helt. Ble en del pusting og pesing på meg, samt melkesyre og en haug med klaging. Heldigvis er sukkerklumpen min tålmodig nok, så vi gikk turen i mitt tempo. Var en kjempenydelig tur i både tåke og regn. Dette må definitivt gjentas, og så håpe på at jeg blir sprek nok til å inkludere Keiservarden på turen også.


- xoxo VICTORIA

EMOBLOGGERJeg har sett det nå. Siste måndtene har jeg bare vært en emoblogger. Bare 2-3 innlegg der jeg har skrevet noe positivt angående livet mitt, og hvordan jeg har det. Så nå skal jeg heller skrive om det positive i livet mitt, og hvordan jeg føler meg når jeg har det bra. For jeg har det faktisk veldig bra 60-70% av tiden. Men i de resterende 40-30%, da jeg ikke har det bra, er jeg alene.

De to beste tingene i livet mitt:

  1. Jeg har en fantastisk kjæreste. Desverre så bruker vi litt for lite tid sammen. Skulel gjerne vært med han døgnet rundt. Han får meg til å føle meg hel, glad og fantastisk. Sammen med han er jeg den virkelige jeg. ♥

  2. Jeg har en god familie. Dem tar vare på meg, og har alltid gjort det. Vi har passe bra kontakt, og har det alltid hyggelig sammen. Vi er det for hverandre, i tykt og tynt.

- Hva er det beste med ditt liv?

- xoxo VICTORIA

GOTTA LOVE IT !  

Kjærlighet er mer en forelskelse. Du er kjærligheten!

Savage Garden - Truly Madly Deeply

- xoxo VICTORIA

DET ER I MOTBAKKE DET GÅR OPPOVER
Ett steg av gangen, så kommer jeg meg ut av denne onde sirkelen til slutt. Fremover skal jeg leve hver dag som at det var den siste. Kose meg med det livet jeg har blitt gitt, og har blitt valgt til å leve. Ett skritt av gangen, dette skal jeg klare.

- xoxo VICTORIA

You can't have a rainbow without a little rainJeg føler meg syk, skikkelig syk. Tankene surrer rundt som en karusell i hodet mitt for øyeblikket. Klarer ikke tenke klart. Dem bare surrer, og jeg finner ikke svar. Hjelpløshet. Får ikke sove, får ikke tenke, får ikke leve normalt. Etter oppturer jeg har, så kommer det en skikkelig nedtur etterpå. Hvorfor kan jeg bare ikke holde meg der oppe? Skrev tidligere her en dag at jeg skulle ta to steg fram, så jeg alltid var klar for å kunne ta ett steg tilbake. Men det ble ikke slik. Nå er det ett skritt fram og to tilbake. Vil være normal og se virkeligheten som den er. Jeg vil leve mitt eget liv igjen. Et liv uten forferdelige tanker, et liv uten hjelpløshet, et liv uten antidepressiva. Ett nytt liv...- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits