juli 2011

SUKKERKLUMPWhen I'm with you, my heart feels this big.

- xoxo VICTORIA

TRAPPEDi'm trapped inside this thing called life


- xoxo VICTORIA

A BREAK FROM THE REALITYNå har jeg hatt en pause fra hverdagen og virkeligheten. Jeg har vært noen dager i Lofoten sammen med en veldig god venn av meg. Stillhet, ro og en hel del med tid til å tenke over på ting. Forandre meninger og synspunkter på ulike problemstillinger. Det var rett og slett helt fantastisk! Et avbrekk i det virkelige liv. En pause fra vanskeligheten.

[ Halvdan Sivertsen - Kjærlighetsvisa ]

[ Vassa i havet på Haukland. ]

[ Brrrr... ]

[ Viktig å få vekk sanda fra tærne før skoan skal på. ]

[ Leka gjeterhund. BÆÆÆ! ]

- Hva gjør du for å få deg et skikkelig avbrekk ?

- xoxo VICTORIA

FORANDRING FRYDERJeg har begynt å se positivt på livet mitt igjen. Har begynt å glimte et lys i slutten av den lange, mørke og kalde tunellen. Kanskje er det medisinene jeg går på som gjør det, eller de nye bekjentskapene mine. Jeg er hvertfall på bedringens vei, selv om veien som er igjen er lang. Hvis jeg alltid tar to skritt av gangen, kan jeg klare å gå tilbake et skritt. Det gjelder å alltid være et skritt foran, så jeg slipper å møte slik forferdelig motgang igjen. To skritt frem - et tilbake. Ny leveregel.


- xoxo VICTORIA

TEORIEN I BOKS !Skryteinnlegg. På mandag - 110711, bestod jeg teoriprøven til klasse B. Hadde bare to av maks syv tillatte feil, og er dødsstolt. Endelig har jeg oppnådd noe, og endelig har jeg en grunn til å være stolt av meg selv igjen. Det føles rett og slett bare herlig! ;-))- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits