juni 2013

MAGEBILDER UKE 37+1Bilder i helprofil av magehuset, samt bilder av tigerstripene jeg har fått sålangt. :-)

- Har du strekkmerker?

- xoxo VICTORIA

MAGEBILDER UKE 37+0I dag er jeg endelig 37+0 på vei, så hvis baby bestemmer seg for å komme blir han ikke regnet som fortidligfødt. Enda en milepæl er oppnådd, og veien til vi blir foreldre er kort. Spennende uker/dager fremfor oss nå!

- xoxo VICTORIA

AVHENGIG AV VANNFLASKAVel, mange folk får diverse rare innfall i løpet av et svangerskap. Et av mine rare innfall er vannflaska. Uansett hvor jeg går har jeg med meg ei vannflaske med tut på. Tar den med på besøk til mamma, tar den med i senga om natten, tar den med i dusjen, og har tilogmed tatt meg selv i å drasse med meg vannflaska på toalettet! Vet ille hvorfor, men bare må ha den tilgjengelig. Er heldigvis ikke den verste uvanen jeg kunne fått meg, for vann er bare sunt for kroppen.

- Har du hatt noen rare uvaner eller innfall i ditt svangerskap?

- xoxo VICTORIA

STELLEKOMMODEVi holder på med storshopping om dagene, og i dag har blandt annet stellekommoden til lillegutt kommet i hus. Vi kjøpte den på Tøffeliten, og prisen var vel 2799,- om jeg ikke tar feil. God plass til klær, med badekar og stellepute. Er storfornøyd med den!

- xoxo VICTORIA

HØYGRAVIDI dag er jeg 34+5, og nå er det bare 40 dager igjen til termindatoen. Så nå er jeg offisielt høygravid. Ikke lenge igjen til skatten vår er her!

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits