juni 2011

LOVE, HATE AND REGRETNår en prøver å komme over en person du virkelig har elsket, og virkelig var glad i, er det alltid lett å gjøre feil. Store feil som går utover både en selv og den andre parten. En finner gjerne opp en hel masse bullshit og forteller andre dette. For å såre den andre, sette den i dårlig lys, og for å hate den personen mest mulig. En tror at ting blir så mye lettere da, men det en ikke veit, er at savnet bare blir verre. Da må en faktisk levet med hatet, savnet og angeren. Vi er alle mennesker, vi gjør feil - men bare et fåtall tør å innrømme det.


- Hva angrer du på ?

-  xoxo VICTORIA

I'M ALIVE !Jeg lever foressten enda, selv om bloggen min er veldig død. Jeg har bare ikke motivasjon, og orker ikke legge ut om min psykiske helse i hytt og pine. Vil ikke belaste leserne mine, med mitt personlige syt.

UPDATE:
Jeg er singel, og har vært det ei stund nå. Jeg har ikke noen støtte fra en kjæreste, jeg er alene. Jeg har å klart meg selv, så skal nok klare det denne gangen også.


- xoxo VICTORIA

Sometimes you become speechlessBeklager, men jeg har satt vekk all tid til blogging. Jeg er helt målløs om dagene, og vet ikke hva jeg skal si, skrive eller gjøre. Jeg prøver å finne meg selv igjen. Finne livslysten og få tilbake glimtet i øyet som jeg en gang hadde. Se verden og livet i farger igjen, og ikke skjule meg selv. Få være meg selv igjen, og gi faen i andres meninger. Bare det å ha troen på seg selv igjen, det hadde vært nok. Hvis jeg bare kan klare det - kan jeg klare alt. *Oppgitt*
Grunnen bak dette, er en kraftig depresjon. Jeg innså desverre ikke ting før det var for sent. Så nå går jeg på medisiner i håp om å få slippe dette. Kroppen min takler rett og slett ikke mere. Endelig skal jeg få hjelp, og håper at ting blir bedre. Én dag skal jeg klare å se verdenen som den er.

- Har du noen gang trengt proffesjonell hjelp ?

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits