mai 2012

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN *video + tekst*Sier som Ole Brumm - jatakk begge deler. Så nå har jeg videoblogget spørsmålsrunden, og for de som ikke orker se den, så har jeg også lagt ut svarene skriftlig under. Ikke le av videoen eller stillbildet som jeg endte opp med. 

Hva er det dummeste du har gjort?
- Vel, det må vel være i 2008 når jeg stakk av hjemmefra, ikke taklet gruppepress og endte opp med å bli henta på politistasjonen av mamma fordi jeg hadde prøvd hasj for første gang. Definitivt det dummeste!

Har du en hemmelighet du aldri har sagt til noen?
- Ja, det har jeg faktisk. Det er jo ikke noen hemmelighet hvis jeg hadde sagt den til andre.

Hvor mange lesere har du daglig?
- Det varierer veldig. Hvis jeg skal regne ut sidevisningene for de siste 30 dagene, så har jeg i gjennomsnitt 46,7 hver dag.

Hva liker du best med blogging?
- Å få tanker og følelser ned på "papiriet". Å få digitalisert livet mitt, slik at jeg har noe å se tilbake på senere.

Hva synes du om meg (Therese Antí)?
- Jeg kjenner deg ikke ordentlig, og har liksom aldri hengt noe med deg. Vi møtes kanskje én gang i året, så synes det blir et dårlig grunnlag for å fortelle hva jeg synes om deg. Men, for noen år tilbake synes jeg du var litt drittunge. Leking på hoteller rundt om i Norge, opp og ned heisen, trykke på alle knappene, isbitkriger og slikt. Men nå i ettertid synes jeg ikke det var så teit, for det var jo akkurat det samme jeg drev på med når jeg var litt yngre. Så Therese, jeg har ingenting imot deg.

Hvor mange søsken har du?
- Jeg har tre eldre søsken, ei storesøster og to storebrødre.

Hva liker du best med deg selv?
- Det at jeg er reflektert og tenker over hva jeg gjør mot meg selv og andre. 

Hva er din lidenskap?
-  Min lidenskap. Den var tøff! Min lidenskap er vel kjæresten og livet sammen med han.

Hvor ofte er du utenlands?
- Kanskje én til to ganger i året. Kommer veldig ann på økonomi og folk å reise sammen med.


 Liker du å synge?
- Ja, hvis jeg er alene og jeg er helt sikker på at andre ikke hører på. Jeg tror jeg høres ut som en tonedøv ku, liksom. Ellers så synger jeg vel når jeg har fått litt for mye alkohol i blodomløpet.

Hva tenker du om framtiden?
- Vel, jeg tenker å flytte herfra til neste sommer. Dette fordi dem ikke har utdanningen jeg vil ta her i Bodø. Jeg tenker også at jeg skal gifte meg og tilbringe livet mitt sammen med kjæresten min. Også tenker jeg jo såklart på huskjøp når jeg blir "stor". Og unger!

Er tanken på barn forsterket etter din mediskinske abort?
- Ja, definitivt. Det å miste noe så fantastisk har bare gjort meg mer klar, og jeg føler jeg ønsker et barn høyere enn noen gang.

Har dere funnet ny plass til hunden deres?
- Nei, ikke enda. Men vi håper på å finne en ny eier til han så snart som mulig, da vi skal på flyttefot og ikke har mulighet til å ha han lengre.


 Er du fornøyd med deg selv?
- Ja, litt. Har kommet seg veldig opp gjennom årene, og nå tør jeg være meg selv fullt ut.

Hva angrer du mest på i livet?
- Måten jeg oppførte meg på i puberten. Det å ende opp som barnevernsbarn, og slite ut begge foreldrene mine psykisk.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
- Sitter for det meste hjemme på pc'en, faktisk. Men hvis jeg skal gjøre noe annet må det bli scrapbooking, bowling eller backgammon. Og festing i ny og ned.

Har du en utdannelse/hva vil du utdanne deg til?
Nei, har ikke utdanning enda. Har slitt 10 år i grunnskole og ett år på videregående hvor jeg tok helse- og sosialfag. Det jeg vil bli er ambulansemedarbeider, fordi jeg vil gjerne hjelpe til med å redde liv.

Gleder du deg til å komme på besøk?
- Ja, Helene! Gleder meg veldig til å komme på besøk å få sett hvordan du har det der oppi nord.


 Hvor har du mest lyst til å flytte?
- Til et av nabofylkene til Oslo. Vil ikke bo i selve Oslo, men gjerne litt utenfor.

Hvordan trives du i jobben din?
- Jeg stortrives. Vi har skikkelig høy takhøyde, så vi spøker gjennom hele arbeidsdagen. Det er ingen sure miner, og folk er hyggelige rundt deg.

Hva synes du er positivt med BU (Bodø Ungdomshjem), og hva synes du er negativt?
- Siden det er noen år siden nå, så sitter jeg igjen med flest positive erfaringer derfra. Det som er positivt er at du alltid har en voksen støtteperson rundt deg, og du får hjelp i en vanskelig tid. Du får lære å kjenne deg selv og dine egne grenser, og lære hvordan du skal takle dem. Det negative jeg kan komme på i farten er at ukelønnen var vel lav, og hvis du stod midt i en krangel med noen av de ansatte så fikk du slettes ikke lov å gå ut for å ta deg en blås og få roet deg ned. Nei, da måtte konflikten løses akkurat der og da, og du fikk ikke lov til å roe deg ned på din egen måte.

Hvis du tenker 20 år frem i tid, hvor ser du deg selv?
- Om 20 år så er jeg gift, bor i et hus, har 2/3 barn og har utdanning. Jeg bor sørpå, jobber 100% stilling som ambulansemedarbeider, er gift med Bjørnar, og nyter familielivet og karriere livet samtidig.

Hva er din største drøm?
- Å bli mamma! Det å vite at jeg og kjæresten har skapt ett nytt liv sammen, og ha troen på at vi skal klare alt.  

Vil du noen gang gifte deg?
- Ja! Alle jenters drøm er vel giftemål? (Bjørnar, hvis du ser dette; sett deg på kne å fri til meg!

Hva er den peneste øyenfargen?
- Blå øyne. Gjerne isblå.

Hva er du redd for?
- Jeg er redd for å mislykkes i livet. Jeg er redd for å ikke få barn. 

Hvilke dyr har du fobi mot/er du redd for?
- Av alle dyr, innsekter og vesener der ute må jeg svare maur. Det klør å kribler i hele kroppen bare med tanken på det. Jeg er livredd maur, faktisk. Og som god nummer to kommer edderkoppene.

Hvis du kunne hatt hvilket som helst dyr, hva ville du hatt?
- En sånn snø-tiger. Altså, en sånn hvit tiger.

Er Bjørnar den du vil dele resten av ditt liv med?
- Ja, jeg føler det. Det er ikke den nyforelskede følelsen der man tror man skal vare livet ut med en person. Men det er den følelsen der jeg er sikker på at vi skal klare det sammen i godt og vondt - livet ut.

Hvordan møttes du og Bjørnar?
- Første gang vi møttes var jeg sikkert 11-12 år gammel, og det var nede på Royal Bowling. Da han jobber der, og jeg har bowling som hobby er det kanskje ikke så rart at vi møttes der. Jeg husker at jeg ikke likte han, og han tålte faktisk ikke trynet på meg og tenkte "Huff, nå kommer hun igjen..." hver gang jeg var der med venner og bowlet. Men det endret seg vel rundt mai 2011, da vi ble mer og mer kjent, og jeg ikke lengre hadde kjæreste. Vi begynte å drikke sammen, og en ting førte til en annen, og plutselig var vi kjærester, og noen måneder etter på samboere.

- xoxo VICTORIA

KLAR TIL VIDEOBLOGGVel, siden mårratrynet mitt ikke egner seg for alle rundt om kring som leser bloggen min, tok jeg meg en tur på badet og stasja meg opp. Må bare røyke litt, se ferdig denne videoen, og så er jeg klar til å dumme meg ut. Jeg kommer helt sikkert til å feile mange ganger før jeg får det riktig, så vær så snill, ikke le av meg og ikke mobb meg for dette i ettertid. Er dere klare for min første videoblogg?- xoxo VICTORIA

LER AV MEG SELV!Sitter å svarer på spørsmålene på spørsmålsrunden, og tenkte jeg kanskje skulle prøve noe nytt og videoblogge svarene i tillegg da jeg fikk en forespørsel om dette. Jeg kan ikke bruke laptopen til opptak, da jeg tror jeg har et av tidenes dårligste webkamera. Så jeg prøvde litt med mobilen i sted, men endte opp med krøll på tunga og latterkrampe. Så om det blir noe video i det hele tatt, vil tiden vise. Svarer hvertfall på spørsmålene og håper på fler fortløpende. Og foressten, hvis det blir videoblogg i tillegg, så ikke klag på uredigert film og helt sikkert ustødig kamera. Jeg kommer til å dø av latter!

Her får dere et par bilder av et pinnsvin mens dere venter i spenning;- xoxo VICTORIA

"BARNEVAKT"Nå sitter jeg "barnevakt" på andre døgnet, og jeg må si at jeg virkelig koser meg. Bor i leiligheten til storesøsteren min, mens jeg passer èn hund og to katter mens hun og kjæresten er på Oslotur. Veldig koselig å ha selskap av tre kosesyke dyr når man sitter ute på landet. Også har de badekar her, og det ser jeg på som en luksus i hverdagen. Frem til nå har jeg lånt badekaret bare en gang, men kjenner jeg meg selv rett, så blir det et bad til før de kommer hjem igjen i morgen. Eneste minuset er at kjæresten min ikke kan være her han også, for noen må jo ta vare på vår hund og katt, og da hunden her ikke går overens med vår, så ble det slik at vi bor hver for oss i to dager. Kunne jo ikke si nei heller, når dem sa at de kan ta vår hund i nesteuke når vi skal reise bort. Ellers så har jeg ikke så mye annet å skrive om, tom for idéer og venter på fler spørsmål inne på spørsmålsrunden min [HER!].

- xoxo VICTORIA

SPØRSMÅLSRUNDE!Noe du alltid har hatt lyst til å spørre meg om? Noe du vil vite om meg? Noe du lurer på om min fortid/framtid? Noen ting som helst? Spør i vei, så skal jeg prøve å svare på alt!- xoxo VICTORIA

SUMMERFEELINGI dag var det helt okei å våkne tidlig. Sola skinner som bare det, gresset er grønt og det blomstrer i hagen. Skikkelig sommerfølelse nå. Deilig! Endelig ser det ut som at vi får sommer her i nord også.

- Hvordan er været hos dere i dag?

- xoxo VICTORIA

KLESVASKDet er ikke før man har bodd hjemmefra i lengre tid at man verker hvor ufattelig kjedelig det er med klesvask. Først skal dem vaskes, så henges opp, så tas ned og så skal man brette dem og etterpå legger man dem i skapet. Her i hus, ihvertfall. Jeg er vel det som kan betegnes som dårlig husmorevne, da det er min kjære samboer som tar seg av klesvasken - frem til den skal brettes og skal i skap. Så vi lagrer opp en stund, og så skal alt brettes og i skapet. Resultatet er da en giganstisk dunge med klær, som tar evigheter å få i skapet. Mine klær er det alltid mest av, og jeg skjønner ikke hvorfor.


Klesdungen vår. Noen som kan se senga i det hele tatt?


Viktig å posere sammen med klesdungen.


Kleskap nummer én - overdeler. Ferdig!


Klesskap nummer to - underdeler. Ferdig!


Resultatet er en stykk sliten og lei Victoria, men som er glad for at hun er ferdig.

- Hvordan er dine klesvask rutiner?

- xoxo VICTORIA

JEG ER LATPå en hel dag, hvor jeg også har vært på arbeid har jeg kun gått 3394 skritt. Jeg burde egentlig blitt plassert i en skammekrok for det her. For å si det slik, det er et under at jeg ikle er ei dundre på trehundre enda. Anbefalt antall skritt per dag er mellom 10-12000. Jeg er lat!

- xoxo VICTORIA

JOBBER OG SLITERDagene mine går til jobbing, spising og soving. I det siste har jeg forbedret meg sykt på jobb, og jeg jobber så svetten bare renner av meg. Blir så utrolig fort varm for tiden. Men gud så herlig det er å kjenne på kroppen at jeg faktisk gjør noe. Det å tjene sine egne penger og ikke være avhengig av alle andre.

- xoxo VICTORIA

JEG HATER MANDAGERVel, jeg hater mandager. Grunnen til dette er vel at hver mandag skulle jeg vært en og en uke lengre på vei. Men naturen ville tydeligvis ikke dette - ikke for oss. Det er slemt å si det, men jeg er så lei av å se nye statusoppdateringer osv på facebook om folk som er overlykkelige og endelig kan offenliggjøre graviditeter. Det er sikkert kjempebra for dem og alt det der, men jeg klarer ikke se det. Jeg kan ikke glede meg over andres lykke når jeg er så langt fra lykkelig selv. Verden er urettferdig og det gjør skikkelig vondt!- xoxo VICTORIA

MIN 17. MAI I BILDER
Borgertoget


Iskrem. Denne fikk da pappa, og det lå et hår inni isen, som satt fast under sjokoladen. Deilig å miste alt av matlyst når du nettopp har tatt første jafset av isen du skal kose deg med. Ånei!


Vel, små barn - store gleder. <3 Kransekakepynt <3


Veldig enkelt å få et bilde der man ser normal ut, ja...


<3 Beste kjæresten i verden <3


Ja, enda mer bilder av den fine kronen.


...mer bilder...


HIPP HIPP HURRA!

- xoxo VICTORIA

ROLLERCOASTERVel, livet mitt går som det går for øyeblikket. Humøret er som en berg- og dalbane, så tror jeg er i ferd med å gå inn i nok en depresjon. Jeg har gått på smellen igjen, og er helt på gråten av bagateller. Tenker en del på graviditeten som var, og hvorfor det ble som det ble. Sitter med skyldfølelse for noe som faktisk ikke var min egen feil. Jeg kjenner igjen tegnene fra forrige depresjon, jeg sperrer meg bare mer og mer inne. Rollercoaster feelings! - xoxo VICTORIA

BLIGHTED OVUM - BILDERVel, som skrevet tidligere måtte jeg dra på sykehuset for å ta en medisinsk abort. Og etter det innlegget, så er det visst enkelte av mine lesere som har blitt provosert osv. Men, leste dere i det hele tatt innlegget? NEI, tydeligvis ikke. For der skrev jeg at årsaken til at jeg måtte ta medisinsk abort var pga noe som kalles "blighted ovum". Altså, jeg hadde en fostersekk i livmoren min, men det var ikke noe baby inni der, for det som skulle bli en baby har dødd for leeenge siden. Har lagt ved bilder så dere selv skal få se at det ikke er noe foster inni der. For hadde det vært det, hadde jeg slettes ikke tatt noe abort, for akkurat det er jeg i mot. Slutt å døm meg uten å lese hele teksten, for det er virkelig det siste jeg trenger nå.- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits