mars 2012

MIN MORGENMin morgen, eller kveld i følge min døgnrytme, går til å lese i ei ny bok. Fikk låne boken av Silje, kjæresten til storesøsteren min. Idas dans er tittelen. En dypere og tyngre bok skal man lete lenge etter. Jeg klarer bare ikke å legge den vekk. Jeg må kjenne og smake på følelsene som moren til kreftsyke Ida har skrevet ned. Om deres evige kamp.

- Leser du noen gode bøker for tiden?

- xoxo VICTORIA

JEG HAR FÅTT DILLA PÅ...Nå som hormonene sprudler rundt i kroppen min, legger jeg merke på at smakssansen har forandret seg. Jeg har fått dilla på Is-te med ferskensmak, vann og banan. Som en tideligere cocacoliker er dette ganske merkelig for meg. Colaen smaker ikke det samme lengre, og blir dermed bare drukket når jeg har nattevakt. Og sjokolade, noe så kvalmt!

- Har du fått dilla/stygga på noe i graviditeten?

- xoxo VICTORIA

MAGEBILDE 4+6Legger inn mitt første magebilde her i dag. Vises jo ingen ting, men legger ut så det går ann å se forskjell etter hvert som magen min vokser. 5 dager igjen til lillebeibis hjerte skal begynne å slå, og 16 dager igjen til 1. svangerskapskontroll. Det gledes! :)


 [ 4 + 6, tatt rett etter jeg stod opp ca ]

[ Bukseknappen er røket, en smule oppblåst? ]

- xoxo VICTORIA

REAKSJONER RUNDT GRAVIDITETENMin reaksjon;
Onsdags kveld, 21.03.12, fant jeg plutselig ut at jeg skulle ta den testen så lå i baderomsskapet. Litt nølende, tok jeg den, og ble bare sittende å stirre, på våtlinjen som gikk sakte oppover. Strekene kom opp med en gang, og jeg sto nærmest å hoppet av glede, og gledstårene rant. De 3 neste minuttene var jeg nervøs. Det skal jo gå 3 minutter før endelig svar. Og joda, krysset var der fortsatt og jeg kunne puste ut. Lettet, glad, overlykkelig og i ekstase. Aldri hatt en bedre følelse i hele mitt liv. LYKKE!


Barnefars reaksjon;
Da barnefar, Bjørnar, ikke var hjemme i det jeg tok testen og hadde fått svar, var jeg nødt til å ringe og fortelle han det. Han tok ikke telefonen, svarte ikke på meldingen, eller på facebook. Så jeg bare fortsatt, ringte og ringte, til han endelig svarte telefonen. I det øyeblikket, da jeg hørte stemmen hans, brast jeg sammen i gråt. Gledestårer, selvfølgelig. Klarte å klynke ut av meg "Æ tok en test.... Du skal bli pappa, kjære!" Hans rekasjon "Serriøst, du kødda med meg? Eg kommer heim med en gang!" ..... Søteste kjæresten kom hjem, fikk se graviditetstesten, og tørket tårer. Opp til flere ganger.

Mammas reaksjon;
Dette skjedde også over telefon (Herregud, jeg har gjort en "shitty job" med å fortelle de viktigste dette). Reaksjonen var at hun var glad på vårt vegne, og evig takknemlig for at det skjedde nå, og ikke "back in the days". Hun skal bli bestemor igjen, og selvfølgelig gleder hun seg. Hun har også lagt merke til hvor lykkelig jeg er, noe som gjør at hun selv blir mer sikker på at dette er rett for oss. Jeg er jo tross alt minstejenta hennes.

Pappas reaksjon;
Nok en gang, telefonsamtale. Dette var fordi at jeg skulle dra på besøk dagen etter, og jeg ikke ville at alle skulle vite det. Så for å skjule det (det ble skjult lenge, sant?), var jeg bare nødt til å ta det over telefonen, nok en gang. Pappas reaksjon ler jeg av i ettertid. "Det va som å forvent å spis salt, men når du får det i kjæften, oppdaga du at det e sukker..." Såklart ble han glad, og gleder seg nok til å bli bestefar igjen han også.

Øvrig slekt og venners reaksjon;


[ Et bilde sier mer enn tusen ord! ]

- Noe annet dere lurer på?

- xoxo VICTORIA

FØRSTEGANGSGRAVIDVel, da er tiden kommet. 4 uker og 6 dager på vei, og lever i ekstase. Det var ikke akkurat planlagt, så vi gikk ikke inn for å bli gravid. Men som dere kanskje ser, så gikk jeg heller ikke på prevansjon. Jeg skal bli mamma! Foreløpig termin (menstermin) er 28. november 2012. Vet det er fryktelig tidlig å gjøre det offentlig, men jeg vil heller dele gleden med alle andre rundt, enn å bare være lykkelig alene. Og barnefar, det er verdens beste sukkerklump, det. Dette er vi så klare for!


[ Første testen ]

[ Andre testen ]

- Skal jeg lage et eget innlegg om reaksjonene?

- xoxo VICTORIA

HURRA, NY LAPTOP!Sendte jo inn den elskverdige laptopen min på reperasjon for en uke +/- siden. Og i dag fikk jeg melding fra Elektro.

"Att Jensen. Ta kontakt med butikken, så kan du få ut ny pc på forsikringen. Husk egenandel kr 400,- + evnt ny forsikring visst ønskelig. Hilsen ELEKTRO BRUNE OG HVITEVARER AS"

Så, da ser det ut som det blir ordentlig blogging på meg igjen. Jeg gleder meg til det, for å si det mildt. Kanskje jeg kan ta opp noen viktige temaer og rett og slett få en bedre start på bloggen min igjen.Tror smilet mitt er noe ala dette nå, bare med alle tennene. (Førsteklassebildet mitt)

- xoxo VICTORIA

LAVERE FEBER, VERRE SMERTERFeberen har minsket, men smertene er verre. Det evige trykket i ørene, den såre halsen, og de betente bihulene. Aouch, sier jeg bare. Frokosten min ble ihvertfall paracet, ibux, penicillin, kvikklunsj og saltvannsspray.

- xoxo VICTORIA

SYK OG SVAKMed 39,5 i feber, urinveisinfeksjon og bihulebetennelse er jeg sykemeldt fra jobben ut søndag. Her går det i parcet, ibux og selexid hver 4 time, og hetetokter og frysninger med skjelving om en annen. Ble syk på onsdags formiddag, og har bare blitt verre siden. Temperaturmåleren har vist 37,8 38,5 38,1 39,5 osv. Dødskjipt å bli syk akkurat samme dagen som jobbuka startet igjen. Dritkjipt!

- xoxo VICTORIA

SUSHIFROKOSTVel, siden kjæresten min vekket meg til taco i går, og jeg er sulten, så skal jeg vekke han til sushi i dag. Takket være rema 1000's sushikit og røkt laks i skiver trenger jeg ikke den 7års lange utdanningen som de krever i Japan for å bli sushikokk. Og bare sånn "by the way", jeg har likt sushi og spist det lenge før det ble en trend i bloggeverdenen. ;-)

- Liker du sushi?

- xoxo VICTORIA

HVORFOR JEG IKKE BLOGGERHvorfor jeg ikke blogger? Vel, jeg har hatt det ganske hektisk den siste tiden. Jobbet, sovet, jobbet, spist, sovet, flyttet, jobbet, sovet osvosv. Så jeg har ikke orket å skrive noe her på en stund. Og de gangene jeg faktisk har hatt tid, er såklart blogg.no nede, så jeg har ikke hatt mulighet. Ooog det er ikke så veldig givende å mobilblogge hele tiden, fordi jeg enda ikke har sendt den jævla drittlaptop'en på reperasjon... Men, i dag/morgen skal jeg få det gjort, så da er vi back in business! Slenger med noen bilder fra de siste dagene. ;-)

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits