februar 2013

LESERUNDERSØKELSE #1Siden jeg per dags dato har fått fler og fler lesere er det kanskje på tide å bruke dere til noe også? Så jeg lurer på om det er noe du som leser vil komme med tilbakemeldinger på, når det kommer til bloggingen min og slikt. Har lagt til spørsmål lengre ned i innlegget, og håper du tar deg tid til å svare. Kanskje jeg linker akkurat deg/dere i et senere innlegg?


HEY HOE, overredigert gammelt bilde

SPØRSMÅL TIL LESERNE MINE:

- Er det noe du vil se mer av, og er det noe du vil se mindre av på bloggen min?

- Hva er viktigst for deg når du leser en blogg? Designet, bildene, teksten eller historien bak?

- Er det noe spesielt du ønsker at jeg skal blogge om? Kom gjerne med forslag!

- Hvor ofte er du innom bloggen min? Daglig, ukentlig, månedlig, første gang innom?

- Hvor fant du bloggen min? Facebook, google, venner, blogg.no?

 

//Takk til de som deltar, det er viktig med tilbakemeldinger, så jeg kan gjøre bloggingen enda bedre!

- xoxo VICTORIA

SKIKKELIG SURTRYNE I DAGHaha, i dag er jeg skikkelig surtryne. Overreager på bagateller, å klarer ikke å legge det fra meg. Har nemlig fått en hentelapp fra posten på en pakke jeg har fått, hvor det er krysset av for at pakken var for stor for postkassa vår, og at den kan hentes etter kl 16:00 i dag. Videre står det også at den kan hentes på mitt lokale postkontor, eller nærmeste post i butikk. Men grunnen for at jeg ble irritert, er at dem ikke har tatt seg tid eller ork til å skrive på hvor det er den kan hentes. Hadde tatt dem knappe 15 sekunder å bare skrive opp. Har jo aldri fått pakker sendt på kontor eller til post i butikk siden vi flyttet hit vi bor nå, så det kunne like gjerne vært midt på nordpolen for min del. Arrgh! Men har jo såklart søkt opp nærmeste kontor, og dobbeltsjekket det med sporingsnummeret for sikkerhets skyld, så vet hvor det er. Men tilbake til poenget, hvorfor gidder dem ikke bare å stemple på adressen de holder til på, eller bare skrive det ned? Tar sååå kort tid! Kunne sikkert skrevet en hel del om posten akkurat nå, men det egner seg ikke, for jeg jobber jo faktisk innenfor Posten Norge, men der jeg jobber gjør vi ihvertfall jobben vår ordentlig kan jeg tørre å påstå.

- Overreager du på bagateller til tider?

- xoxo VICTORIA

MORGENSTUNDKlarte å snu om på døgnet mitt litt i allefall. I stedet for å stå opp rundt 10 våknet jeg rundt 14 i dag, så nå blir det ikke like hardt når når nattevaktsuka starter igjen. Anyways, nå gjør jeg ingenting, å håper på å bli litt mer våken og opplagt snart. Nyter et glass med iskald iste, koser meg med tjukkmagen min, og ser på at katten vår driver å jakter på skygger langs gulvet. Skal finne meg noe lurt å spise til frokost snart, tenker jeg. Ha en fin dag, alle sammen!


Tjukkmagen, 19+6


Iste med fersken er et must


Verdens fineste Busterpus

- xoxo VICTORIA

SÅ SITTER JEG HER DA...Klokken har akkurat passert 03 på natten, og jeg sitter enda våken. Tvinger meg selv til å ikke legge meg riktig enda, for snart starter nemlig nattevaktsuka igjen, å da er det en fordel å ha innrettet døgnrytmen etter det. Så med andre ord gjør jeg ingenting, bare leser blogger, ser litt rundt på diverse interiør, og vurderer å slå på en serie eller en film på netflix for å få tiden til å gå litt fortere.

- Hva er ditt beste tips når det kommer til å snu på døgnrytmen?

- xoxo VICTORIA

WANTS FRA KREMMERHUSETKnotter til veggseksjonen:

Løpere til stuebordet:

Putetrekk til sofaputene:

Kosedyr til lillegutt i magen:

- Noen av disse tingene du skulle hatt i hus?

- xoxo VICTORIA

MAGEBILDE 19+5Rart å tenke på, men om 3 dager er jeg faktisk halvveis i svangerskapet. Ikke sååå mange uker igjen til vi endelig skal få måte lillegutten vår. 

- xoxo VICTORIA

SMÅFIKS I LEILIGHETASiden sola har skint inn gjennom vinduene i dag, har støvet på gulvet samt alle hybelkaninene her i hjemmet lusket seg frem. Sakte men sikkert fikk jeg energi av å høre partylista på spotify, og det var bare å begynne å ta i et tak. Har ordnet å stellet hjemme i 2-3 timer i dag, vasket vinduene på innsiden, tørket støv, støvsugd og vasket deler av gulvet (hehe), montert nytt stuebord, og dyttet det gamle o gangen. Nå derimot ser sofahjørnet i leiligheta fin ut (bortsett fra manglende gardiner), men resten av leiligheta er fortsatt like bomba og skitten. Litt synd at energien min har stoppet opp nå, men satser på at litt hvile på sofaen og et glass cola skal gjøre susen så jeg kan ta i et tak igjen. Koselig med "redebygging". :-)

- Har du tatt vårvasken?

- xoxo VICTORIA

TRUE LOVE FOREVER- xoxo VICTORIA

SVAR PÅ UKAS SPØRSMÅL #1Hva ser du for deg at du gjør om 10 år? 2/3-barnsmor, gift og bor i eget hus sammen med Bjørnar. Har også en jobb som jeg trives i, kanskje utdannet til ambulansemedarbeider. Vi har begge grei inntekt, og klarer oss fint økonomisk. Kanskje vi tilogmed har fått en familiehund. Det er vanskelig å kunne beskrive det man ønsker i framtida. Jeg håper vi er en familie, har det bra sammen alle mann og storkoser oss! Hvor tror du at du bor om 5 år? Per dags dato vil jeg anta at vi fortsatt bor i Bodø. Dette fordi at jeg synes det er viktig at lillegutt i magen skal få vokse opp og kjenne til familie, slekt og venner. Flytter vi fra byen blir dette vanskelig, og han blir ikke å få utviklet et ordentlig forhold til besteforeldre, tanter, onkler osv. Familie er det viktigste man har!

Hvordan var følelsen når du fikk vite høre at du har en gutt i magen? Dette var noe jeg hadde gruet meg til, da jeg var så sikker på at det var ei jente jeg bar i magen min. Var skikkelig redd for å bli skuffet eller lignende, og føle jeg kanskje ikke hadde et like stort bånd til sommerfuglen i magen. Men dette skjedde ikke! Reaksjonen min var lettelse, lykke og en fantastisk stor glede. Jeg gråt gledestårer da vi fikk vite at det var en liten gutt i magen.Hvordan reagerte Bjørnar når han fikk vite at det var en gutt i magen? Ærligtalt, så vet jeg faktisk ikke. Jeg var mest opptatt med å følge med på bevegelsene til lillegullet. Men antar at han var rimelig stolt der han satt, og tilogmed hadde gjettet rett kjønn og greier.

Nå som du vet at alt er okei i magehuset, vil du gjøre mer om dagene? Definitivt! Har kommet meg tilbake i jobb igjen, og tør å løfte litt ting. Veldig deilig å slippe å gå rundt hver dag å tenke "Hva om?", "Enn hvis?" osv og bare lure på om det kanskje kunne ha skjedd noe galt. Men nå som vi veit at vi venter et friskt barn, og alt så fint ut kan jeg absolutt påstå at jeg tør å gjøre - og vil gjør mer om dagene. Nå er det slutt på all sofadanken!Hva er dine topp 3 filmer? Ringenes Herre triologien kommer på en god førsteplass. Elsker alt ved de filmene. Wall-E kommer som en god nummer to, dette er en film jeg ikke blir lei av. Sitter å sipper hver gang jeg ser denne, og kan ikke legge skjul på at jeg liker familiefilmer og animasjon. A cinderella story kommer på tredjeplass, standard jentefilm hvor man lever lykkelig alle sine dager. Grinefilm er det også. Nevnte jeg at jeg var hormonell? 

//Stor takk til HELENE/TESSA for gode spørsmål!

- Noe du lurer på til neste gang?

- xoxo VICTORIA

PAKKE I POSTEN - LIKENSHAREI dag fikk jeg nok en pakke i posten, og denne gangen var det fra LikenShare. Har fått 4 esker med Blink Mints i forskjellige smaker, som jeg skal prøve ut å gi tilbakemelding på. Smakene på Blink Mints er Green apple, Blackcurrant, Liquorice og Cola. Sistnevnte er den jeg gleder meg mest til. Kanskje du også ønsker å være LikenShare-tester? Er veldig enkelt, gå inn på www.likenshare.no å meld deg inn, så kan du selv klikke hjem noen smaksprøver. Det eneste som er viktig er at du gir dem en ærlig tilbakemelding på produktene du har testet.

- Er du LikenShare-medlem?

- xoxo VICTORIA

SLØVESTE KATTA I GATAKatten vår, Buster, er verdens sløveste katt, det er jeg sikker på. Han sover, spiser, sover, fanger skygger på gulvet, sover, går ut 10-minutters turer, for så å komme inn igjen for å starte prosessen på nytt. Han er 5 år gammel, kastrert og en skikkelig kosegutt. Selv om han er lat og mest interessert i å sove, har han alltid tid til å komme opp på fanget å kose litt. Kan også nevnes at han er en pattepus, så har man strikkagenser, fleece eller et pledd på seg, så blir man kliss våt. Hihi!

- Er kjæledyret ditt like sløv?

- xoxo VICTORIA

HUMOR - ABSURDGALLERIETEr det noe jeg har blitt utrolig fasinert over, så er det skikkelig tørr og på trynet humor. Jeg kan sitte å se på bilder uten mål og mening i flere timer, og bare le helt for meg selv. Haha! Noen fler enn meg som er sånn, eller er jeg fantastisk rar i denne verdenen?

- xoxo VICTORIA

MIN FORMIDDAGSålangt har morgenen og formiddagen min bestått av å sitte i sofaen å gjøre ingenting. Sitter å drikker et glass med iskald cola, ser på "Politet" på nett-tv, og kjenner at lille <3E driver å sparker og romstrerer noe voldsomt inne i magen min. En lat, men veldig okei formiddag. Har man friuke fra jobb, så er det helt okei å være slaskete. Føler meg forresten kjempenydelig i joggebukse, diger t-skjorte, collegejakke og gårdagens sminke gnidd ut i halve trynet. ;-)

//Minner om spørsmålsrunden min HER. Den med det beste spørsmålet blir linket i et innlegg på bloggen min.

- Hva gjør du i dag?

- xoxo VICTORIA

MAGEBILDE UKE 19+0- xoxo VICTORIA

UKESOPPDATERING 19+0♥ Termin: Menstermin er 18. juli (40+2), UL-termin er 22. juli (40+4)

♥ Uker på vei: 19+0

♥ Uker igjen: 21+2

♥ Kjønn: Gutt

♥ Navn: Hemmelig, men har det klart

♥ Neste kontroll: Svangerskapskontroll hos fastlege 28.02

♥ Søvnmønster: Varierer grusomt enda. Sparker litt dagen lang

♥ Aktivitet: En hel del! Har kjent på utsiden siden 16+1

♥ Vann i kroppen: Nei

♥ Kynnere: Ja

♥ Vekt: - 3 kg +/-

♥ Strekkmerker: Ikke enda, men virker som om lårene tar støyten.

♥ Plager: Kynnere, økt vannlatning, bekkenløsning, kviser, melk, hormontroll

♥ Humør: Jeg er et skikkelig hormontroll for tiden

♥ Utålmodig: Gleder meg så utrolig mye, så litt utålmodig ja

♥ Matkick: Iste med ferskensmak, brødskive med leverpostei og majones

♥ Utstyr: Krabbeteppe, klær i nøytrale farger, hjemmestrikket ullsokker, hentesett og "Barnas store godnattbok"

♥ Barnerom: Nei, har ikke eget rom til lille, og h*n blir ikke å få det så lenge vi bor her. Vi tenker å flytte til neste år en gang

♥ Melk i brystene: Ja, har ihvertfall blank væske som kommer ut av dem

♥ Tungt: Av og til. Slitsomt å ha null energi, men det er på bedringens vei nå

♥ Høygravid: Nei

♥ Hodet festet: Nei

♥ Leie: Har ikke peiling. Svever vel rundt akkurat som han føler for

♥ Tanker om fødselen: Litt skremmende å tenke på, men gleder meg til å "få det overstått"

♥ Sykehusbagen: Har ikke engang begynt å tenke på den. Kommer vel rundt uke 30, antar jeg.


- xoxo VICTORIA

SPØRSMÅLSRUNDE//Den personen som kommer med det beste spørsmålet vil bli linket i et innlegg på bloggen min.

- xoxo VICTORIA

VINNERNE ER TRUKKET - GRATTIS!
De 13 som tippet rett kjønn


13 lapper med navn og nummer på i kurven


Vinnerne trekkes


Første lapp, og vinner av premie nummer en


Andre lapp, og vinner av premie nummer to


Tredje lapp, og vinner av premie nummer tre

Vinnerlappene med premiene under

GRATULERER OG TAKK FOR DELTAKELSEN - Vinnerne må huske å svare på mailen de har fått i innboksen deres, så jeg kan få navn og adresse så jeg kan sende dere premien. Setter frist på å svare til søndag kl 23:59, hvis ikke trekkes premien på nytt til en av de andre som tipper riktig. :-)

//Premiene ble sponset av superkul.no, stor takk til dere!

- xoxo VICTORIA

I MAGEN MIN BOR DET......en liten, frisk, rask, nydelig og fantastisk PRINS!!!


3D-bilde av ansikt og hånd. Ganske utydelig, men likevel så tydelig. 


2D-bilde av lillegutt i profil. Hodet til venstre - mage til høyre. Ligger å vinker med hånda. <3

//Trekker vinnerne av konkurransen i morgen.

- xoxo VICTORIA

SISTE SJANGSE - OUL I DAGI dag er siste sjangsen til å melde seg på KONKURRANSEN MIN. Sitter å venter i spenning på at timene skal gå, for i dag er det nemlig ordinær ultralyd. Er så spent på om alt står bra til i magen, om sommerfuglen vår er frisk, om h*n vokser som h*n skal, hvem som bor i magen min - gutt eller jente og alt det der! Jeg gleder meg og gruer meg på samme tid, og er så utrolig spent at jeg kan ikke beskrive det. Er ikke første ultralyden vi har vært på, men dette er den ordentlige ultralyden - den ordinære. Viktige mål av babyen i magen skal tas, termindatoen skal settes, og er vi heldige får vi også vite om det bor en prins eller ei prinsesse inni magen min. Gleder meg!


Bilde av gravidkula, tatt i går 18+6.

- xoxo VICTORIA

KJÆRESTEN HAR KJENT SPARKI natt uke 18+6 fikk endelig kjæresten ta del i sparkene til den lille sommerfuglen i magen min. Etter at jeg har kjent det på utsiden siden uke 16+1, var der høyst på tide at han også fikk kjenne de. Deilig følelse å kunne dele på sparkene til sommerfuglen vår, så han også kan knytte bånd. Fantasisk!

//Minner om konkurransen jeg har gående HER!

- xoxo VICTORIA

MYTER - GUTT ELLER JENTE?//Minner om konkurransen jeg har gående HER!

- xoxo VICTORIA 

KONKURRANSE - VINN PIERCINGERAVSLUTTET 19.02.13

Jeg mottok på fredag en pakke med et innehold på 3 navlepiercinger fra superkul.no til å holde en bloggkonkurranse. Det blir 3 vinnere, hvor alle mottar en stykk piercing hver.Superkul.no er en nettside som selger alt fra klær, sko, vesker, piercinger, sminke, kostymer, linser, solbriller og diverse andre nyttige ting. Alle varene i nettbutikken deres har dem på lager, så varene du bestiller kommer fort i posten. Selv svarte jeg på sponsormailen fra dem dagen før jeg fikk denne pakken i posten, så ikke har dem bare fantastiske tilbud - dem har også utrolig rask leveranse. Piercingene de kan tilby deg finner du HER! (klikkbar link). KONKURRANSEREGLER:

- Gjettekonkurranse - hva befinner det seg i magen min? GUTT eller JENTE? Vi vet ikke selv, men får svar 19. februar 2013. Del spenningen med oss!

- Legg igjen en kommentar på dette innlegget hvor du gjetter enten gutt eller jente - alt etter hva du tror det er. 50% sjangs for å gjette rett, så god sjangse for å vinne. NB: Husk å legg igjen mailadressen så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

- Kun én kommentar per person, så alle har lik mulighet for å vinne - jeg trekker selv ut 3 stykk som gjetter rett. Får vi eventuelt ikke vite kjønnet, trekkes det ut 3 tilfeldige vinnere.

- Konkurransen avsluttes tirsdag 19. februar 2013, når vi har kommet hjem igjen fra ordinær ultralyd. Har time sent på dagen, så blir vel på ettermiddagen.

PREMIENE:


PREMIE NR EN - gullfarget "skull-piercing" med engel hengende under.


PREMIE NR TO - sølvfarget piercing med blå blomst i "blingbling"


PREMIE NR TRE - hvit/gul sommerfuglpiercing (PS: bildet lyver på fargen, nesten helt hvit i virkeligheten)

//Piercingene er kun tatt ut av plastikken for å få tatt bilder av dem. Dem er nye og ubrukte alle sammen.
//Sponset innlegg i samarbeid med superkul.no

- Befinner det seg en gutt eller ei jente i magen min?

- xoxo VICTORIA

PAKKE I POSTEN - SUPERKUL.NOI dag, etter å ha fått mail i går, fikk jeg en pakke i posten fra superkul.no. Pakken inneholdt 3 stykk navlepiercinger, som jeg skal lodde ut her på bloggen min til en eller flere heldige vinnere. Sitter enda å tenker på om jeg skal lodde ut alle tre, eller om jeg skal beholde en selv, og lodde ut de to resterende. Kravet til sponsingen er at jeg holder en konkurranse, og lodder ut minimum to av dem, så jeg kan beholde en selv. Men da jeg er gravid, vil ikke piercingen passe noe spesielt lenge, så da blir den bare liggende i fler måneder ubrukt. Men uansett, følg med på bloggen, kanskje konkurransen kommer allerede i morgen tidlig? :-)

- Gleder du deg til bloggkonkurranse?

- xoxo VICTORIA

MAGEBILDE 18+3Ser ut som at magen min har eksplodert i vekst i løpet av denne svangerskapsuka. Har gått fra pondus til en kulerund søt gravidmage. Kjempestas å ha gravidmage nå, men er veldig sikker på at jeg endrer mening i juli når jeg går høygravid i varmen og venter på at lillegull skal finne veien ut. ;-)

- I hvilken uke fikk du tydelig gravidmage?

- xoxo VICTORIA

VALENTINESGAVEI valentinesgave fra kjæresten min fikk jeg et nydelig perlearmbånd med et svart hjerte med glitter på. Synes det var så fint, og ble så rørt at jeg satt bare å storgråt mens jeg pakket opp. Hormonell med stor "H". Ellers så har kjæresten laget taco til seinmiddag, så vi har koset oss med. Livet er fantastisk deilig!

- Fikk du valentinesgave i dag?

- xoxo VICTORIA

ISTE FRA TINEJeg har i noen uker hatt dilla på iste med ferskensmak, og fant for noen dager siden ut at jeg skulle prøve den andre isteen til Tine også, den med lime. Personlig synes jeg ikke det var noe stor forskjell på smakene, bortsett fra at fersken har en mer søt smak, og den med lime virker mer oppfriskende. Min mening er altså at begge er like gode, men den med fersken er og blir en klassiker her i hus.

- Hvilken iste drikker du?

- xoxo VICTORIA

AS WE SPEAK"As we speak" sitter jeg godt plantet i sofaen med laptop'en i fanget. Har nå svart på diverse mailer, og venter spent på svar i fra sponsor. Ellers så har jeg lagt inn litt sponsor-reklame inn på bloggen igjen, samt endret på noen kategorier med gamle innlegg i. Så kvelden går altså til ingenting - bare bloggredigering og facebook.


Og kulemagen er såklart med i dag også!

- xoxo VICTORIA

KONKURRANSE PÅ BLOGGEN?Har fått mail av en av mine sponsorer - superkul.no (første samarbeidsmailen jeg har fått, faktisk), der dem skriver at dem har lyst å sponse meg med 3 stykk piercinger, i hovedsak navlepiercinger, mot at jeg holder konkurranse på bloggen min, og lodder ut minst to av dem til heldige vinnere. Så nå har jeg dette oppe til vurdering, men må såklart høre meg ut på bloggen min om dette er noe dere vil være med på? Noen som har lyst til å være med på en konkurranse, hvis jeg takker ja til sponsede premier? Svar gjerne på kommentarfeltet under her. (-:- xoxo VICTORIA

18UKERS KULAHer er gravidkula mi i dag, 18+0. Synes den virker så stor når jeg ser meg i speilet, men blir fort mye mindre når jeg ser den på bilder. Det vises ihvertfall at jeg er gravid nå, og ikke bare lubben over magen. (-:

- xoxo VICTORIA

MIDDAG - pytt i panneI dag fikk jeg et akutt behov for å spise pytt i panne med pølse, og spurte samboeren min om han kunne kjøpe med hjem. Men han hadde vært "føre var", og kunne gledelig fortelle at det alt lå en slik pakke i fryseren vår. Mannen min har blitt tankeleser når der kommer til mine umulige matvaner. Humøret mitt er så godt om dagen, så jeg ble nesten helt lykkelig bare fordi det lå en pakke med pytt i panne i fryseren vår. Nam!

- Hva spiste du til middag i dag?

- xoxo VICTORIA

BUSTERPUSTenkte å legge ut noen bilder av den nydelige monsen vi har her hjemme. Han heter Buster, er ei orange, langhåret og fluffy katt med stort mathjerte. Han ble 5 år nå i vinter, men har bodd hos oss i 2 - 2,5 år, bare. Jeg er faktisk sikker på at det finnes ikke noe deiligere pus en vår lille (les: store) pattepus. Er så taknemlig for at vi fikk bli hans tredje hjem, og håper at vi blir hans siste hjem også. Han fortjener alt!

- Har du noen kjæledyr?

- xoxo VICTORIA

UKESOPPDATERING 18+0♥ Termin: Menstermin er 18. juli. I følge tidlig UL er det 19. juli. Vi får se på ordnær UL

♥ Uker på vei: 18+0

♥ Uker igjen: 21+2

♥ Kjønn: Det får vi vel vite på ordinær UL 19. februar. Magefølelsen sier jente, samboer tipper gutt

♥ Navn: Hemmelig, men har både guttenavn og jentenavn klart. Helt forelsket i begge navnene

♥ Neste kontroll: Ordinær ultralyd 19. februar kl 14:30

♥ Søvnmønster: Varierer grusomt enda. Sparker litt dagen lang

♥ Aktivitet: En hel del! Har kjent på utsiden siden 16+1

♥ Vann i kroppen: Nei

♥ Kynnere: Ja

♥ Vekt: - 3 kg +/-

♥ Strekkmerker: Ikke enda, men virker som om lårene tar støyten.

♥ Plager: Kynnere, økt vannlatning, bekkenløsning, kviser, melk

♥ Humør: Jeg er et skikkelig hormontroll for tiden

♥ Utålmodig: Litt så, utålmodig med tanke på den ordinære ultralyden

♥ Matkick: Iste med ferskensmak, også ostepølse med bacon, rekesalat, ketchup og hotdogressing på

♥ Utstyr: Krabbeteppe, klær i nøytrale farger, hjemmestrikket ullsokker, også har jeg ei mor som strikker "hentesett"

♥ Barnerom: Nei, har ikke eget rom til lille, og h*n blir ikke å få det så lenge vi bor her. Vi tenker å flytte til neste år en gang

♥ Melk i brystene: Ja, har ihvertfall blank væske som kommer ut av dem. Det kom 17+6

♥ Tungt: Av og til. Slitsomt å ha null energi, men det er på bedringens vei nå

♥ Høygravid: Nei

♥ Hodet festet: Nei

♥ Leie: Har ikke peiling. Svever vel rundt akkurat som h*n føler for

♥ Tanker om fødselen: Litt skremmende å tenke på, men gleder meg til å "få det overstått"

♥ Sykehusbagen: Har ikke engang begynt å tenke på den. Kommer vel rundt uke 30, antar jeg.


- xoxo VICTORIA

 

ALL ABOUT MEOM MEG:

Jeg heter Victoria, er 20 år og bor i den fantastiske vindbyen Bodø. Her leier jeg for tiden ei leilighet sammen med kjæresten- og samboeren min Bjørnar og pusikatten vår Buster, og vi trives med det. Til sommeren kommer det et til lite familiemedlem, og foreløpig er termin regnet til i midten av juli.  Ellers så jobber jeg for tiden i Posten Norge, startet som julevikar der i 2011, men jula bare fortsatte og fortsatte i det uendelige, så jeg har fortsatt jobb der. På fritiden liker jeg å se på tv-serier, spille bowling, drive med scrapbooking og shopping som jenter flest liker. OM BLOGGEN: 

Jeg startet opp bloggen min i 13.10.2009, og har siden da blogget om det meste. Har blogget en del om fortiden min på blandt annet ungdomshjem, barnevern, graviditet, outfit, scrapbooking, bowling, depresjon osv. Bloggen min er ganske personlig, men det gjør meg ingenting, for opprettet den for å ha noe å se tilbake til senere i livet - en digitalisert dagbok. Gjennom tiden fra 2009 og til nå, har bildene blitt bedre, designet har jeg endret 5-6 ganger, samt skriveferdighetene har også endret seg med tiden. Dette er en blogg om alt fra A til Å, men akkurat nå omhandler den graviditeten min, og veien til å bli mamma for første gang.

- xoxo VICTORIA

TOPPLISTA - bodøDet hjelper å blogge litt oftere enn det har vært det siste året. For med en gang man blogger igjen, skyter statistikken til værs, og man havner opp på "topplista" over Bodø igjen. Synes det er utrolig koselig å se hvor mange som er innom bloggen min, også blir jeg alltid ekstra glad når folk tar seg tid til å kommentere under postene mine. Så en stor takk utbringes til alle leserne mine for god statistikk og koselige kommentarer.

- xoxo VICTORIA

BABYSTRIKK - ullsokkerHar strikket mitt første par med ullsokker til den lille sommerfuglen min. Ble akkurat ferdig etter 3 lange dager med riving i håret, bannskap og irritasjon. Har lagt ved bilder fra start til slutt, og som man kan se så ser det ut som de er i forskjellige størrelser, men på siste bildet ligger dem over hverandre, og dem er i lik størrelse. Hurra!


Her kan man se den faktiske størrelsen på ullsokken. Har lagt den over målene fra svangerskapsboken sine illustrasjoner om faktisk størrelse på babyfoten underveis i svangerskapet.


Her ullsokk nummer to underveis, før hælen blir strikket.


To søte små ullsokker.


Og her ligger ullsokkene over hverandre, for å vise at dem har samme størrelse.

- Strikker du til din lille eller andre?

- xoxo VICTORIA

SVANGERSKAPSBOKENFlere gravide som har fått svangerskapsboken til babyverden.no? Jeg trives veldig med den boken. Den er enkel, oversiktlig og har mange sider både for vordende mor og for vordene far. Det er også plasser til å skrive opp timer, ta notater og skrive ned spørsmål til neste kontroll. Jeg fikk min på første svangerskapskontroll hos fastlegen, ihvertfall.

- Hva synes du om svangerskapsboken?

- xoxo VICTORIA

MILEPÆLER - uke 17

- xoxo VICTORIA

MAGEBILDER - uke 17 vs uke 14Her kan man se litt forandringer på magegrotten min i fra uke 14 og til uke 17. Magen er ikke like spiss lengre, og har blitt mere rundt, og "gravidaktig". Det kommer vel av at livmoren driver å strekker seg oppover for å lage plass til den lille sommerfuglen som beveger seg rundt inni der.


- Ser du noen forandringer fra uke 14 til uke 17?

- xoxo VICTORIA

UKESOPPDATERING 17+3♥ Termin: Menstermin er 18. juli. I følge tidlig UL er det 19. juli. Vi får se på ordnær UL

♥ Uker på vei: 17+3

♥ Uker igjen: 22+6

♥ Kjønn: Det får vi vel vite på ordinær UL 19. februar. Magefølelsen sier jente

♥ Navn: Hemmelig, men har både guttenavn og jentenavn klart

♥ Neste kontroll: Ordinær ultralyd 19. februar

♥ Søvnmønster: Varierer grusomt enda. Sparker litt dagen lang

♥ Aktivitet: En hel del! Har kjent på utsiden siden 16+1

♥ Vann i kroppen: Nei

♥ Kynnere: Ja

♥ Vekt: - 3 kg

♥ Strekkmerker: Ikke enda, men virker som om lårene tar støyten.

♥ Plager: Kynnere, migrene, kvalme, økt vannlatning, bekkenløsning, kviser

♥ Humør: Jeg er et skikkelig hormontroll for tiden

♥ Utålmodig: Litt så, utålmodig med tanke på den ordinære ultralyden

♥ Matkick: Denne uka går det i vann med isbiter, og ostepølse med bacon frister veldig

♥ Utstyr: Krabbeteppe, klær i nøytrale farger, også har jeg ei mor som strikker "hentesett"

♥ Barnerom: Nei, vi skal flytte fra leiligheten vi bor i rundt termin, så veldig usikkert enda

♥ Melk i brystene: Nei, den kommer jo ikke så tidlig

♥ Tungt: Av og til. Slitsomt å ha null energi

♥ Høygravid: Nei

♥ Hodet festet: Nei

♥ Leie: Har ikke peiling. Svever vel rundt akkurat som h*n føler for

♥ Tanker om fødselen: Litt skremmende å tenke på, men gleder meg til å "få det overstått"

♥ Sykehusbagen: Har ikke engang begynt å tenke på den. Kommer vel rundt uke 30, antar jeg.

- xoxo VICTORIA

 

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits