februar 2012

Ta på deg mine sko...Ta på deg mine sko. Gå samme veien som jeg har gått. Bearbeid tapet av mennesker jeg har mistet. Ork å gå gjennom alle følelser og hendelser jeg har gjort. Snuble på alle steiner jeg har snublet på. Reis deg alltid opp igjen og gå videre samme vei som jeg gjorde. Klarer du det ikke, så heller ikke døm verken meg eller mitt liv.

- xoxo VICTORIA

FOR EN RAMPUNGE!Alltid like irriterende å komme inn døra hjemme når hunden har gått amok av kjedsomhet. Sofaputer tygd i stykker, slengt midt på gulvet, piss på gulvet bak sofaen og alt på stuebordet er tygd på og slengt på gulvet. RampeAiko! Nå skal det trenes på å la han sitte i buret sitt, for å si det sånn. Planen om å sove litt før nattevakt ble avlyst da jeg heller måtte finne fram vaskebøtta og moppen.


[ FØR ]

[ ETTER ]

- xoxo VICTORIA

SELVPLEIEHelt ok med selvpleie! Onepiece, negelakk på tærne, sletta hår, musefletter, nydusjet, nynappa øyenbryn osv. Digg å være jente avogtil.

- xoxo VICTORIA

GLA' I SNØ !Aiko er så herlig glad i snøen! Hopper rundt som en diger hare rundt i hagen, og kommer løpende inn hvit på nesetippen sin. Livet med hund, katt og kjæreste er tiptopp!

- xoxo VICTORIA

TODAYSkal gå på butikken for å kjøpe is, lage noe godt å spise og se på jentefilmer dagen lang. Kanskje en tur i solariumet også? Oh yes, jeg har den dagen i dag.

 - xoxo VICTORIA

ZLPEtter 25 timer har jeg endelig funnet ut at det er på tide å sove litt. Fucked døgnrytme, oh yeah! Vel, skal ihvertfall sove til klokken er 22:30/23:00ish. Skal nemlig prøve å stå opp igjen da, slik at jeg får litt kvalitetstid med kjæresten, så kanskje vi tilogmed legger oss for å sove sammen i natt? Jeg savner nærheten til kjæresten min, jeg...

- xoxo VICTORIA

BURSDAGSKAKEHipp hurra, verdens herligste kjæreste fyller 28 år i dag! Så da måtte selvfølgelig unge, lovende, frøken Jensen prøve ut bakekunnskapene sine. Sjokoladekake ble servert til frokost, etter mye strev og slit. Hehe, neida. Ble regia sin 1-2-3 kake, så med andre ord tilsatte jeg bare vann og olje. Mesterbakeren!

- Hjemmelaget eller halvfabrikat hos deg?

- xoxo VICTORIA

HERE I AM, ONCE AGAINDet er tungt å føle at en aldri strekker ordentlig til. Sånn er følelsene mine og tankegangen min for tiden. Jeg spinner rundt i et sort hull. Jeg ber om å få se lyset i tunnelen igjen. Jeg føler at kjæresten min er for bra for meg, og at jeg ikke fortjener han. Null matlyst og kvalme. Er til tider verre enn da jeg var 13 år, veide 15-20kg mindre og hadde en spiseforstyrrelse. Jeg elsker kjæresten min, og han er fantastisk - ingen tvil. Her i gården er det jeg som er problemet. De undertrykte følelsene mine får fram en spenning i meg. Glefser til kjæresten min flere ganger daglig grunnet ting som er mindre enn bagateller. Jeg blir slem når jeg ikke spiser. Jeg er et dårlig menneske.

- xoxo VICTORIA

MIN DRØM - STEM!- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits