januar 2012

DET ER HARDT...Det er hardt å huske å blogge når man har en døgnrytme som er helt på trynet. Jeg stod opp kl 22:30 i går, og har med hjelp av kalenderen klart å finne ut atm det er mandag nå. Hvor ble helgen av? Vel, hvem bryr seg...
De siste dagene har hvertfall gått til shopping med mamma, legevaktbesøk, bowling, biljard og Nintendo Wii. Veldig uinteressant, sant? Whatever, jeg gir blaffen, egentlig.
Poenget jeg egentlig skulle fram til var; god natt, jeg skal sove!

- Hva gjorde du i helga?

- xoxo VICTORIA

HELT OK FROKOSTHelt ok frokost i dag, etter 12 timers søvn. Hjemmelaget hamburger med salat, ost, bacon inni kjøttfarsen, mais, tomat, agurk og ketchup. Namnam!

- Hva er din frokost i dag?

- xoxo VICTORIA

DIGG Å SLÅ KJÆRESTENEneste plassen jeg kan slå kjæresten i bowling er på Nintendo Wii, og det er like digg hver eneste gang. Skryte skryte skryte! Thihi!

Har du foressten sett den nye headeren min? Like/dislike? Hvis du vil jeg skal lage header til deg, gi beskjed. :-)

- xoxo VICTORIA

JOOOOBB !Sitter i bilen utenfor jobb og venter på at klokken skal bli litt mer. Skal jobbe fra kl. 01:30 - 04:30 i natt, jeg. Stortrives!

- xoxo VICTORIA

KVELD I STUGOIkke for å skryte meeen... Jeg har danset tre 20 minuttere med Zumba + x antall singelrutiner i natt. Og som bevis, siden jeg ikke tørr å laste opp den pinlige filmen jeg tok, slenger jeg med et bilde av mitt utslitte zumbatryne. Enjoy it!

- xoxo VICTORIA

BLIR DÅRLIG MED...Det blir nok desverre dårlig med blogging fremover på meg. Skjønner, i går veltet jeg nemlig en kopp kakao over den elskede laptop'en min. Så nå funker bare enkelte av knappene på tastaturet, touchpaden funker når den vil, og noen knapper holdes plutselig inne automatisk... Stakkars laptop som må sendes inn på reperasjon. A--C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U--W-X-Y---Ø-Å... Skjønner tegninga?

- xoxo VICTORIA

NINTENDO WII & ZUMBAHurra, da har man fått Nintendo Wii og Zumba i hus. Så nå blir det trening i form av zumba hver eneste dag, også blir det friskhusmedlemskap når jeg føler jeg har blitt klar for å ta steget videre. Her er det bare å svinge seg rundt å komme i form - å bli et nytt og bedre menneske. Zumba er hvertfall den morsomste formen for trening jeg har prøvd. Anbefales!

- xoxo VICTORIA

IT'S ZUMBATIME - videoDanser Zumba med søskenbarnene mine, og har det kjempemorsomt. Her er en filmsnutt hvor jeg og Linda danser, mens tredjemann står på sidelinjen å filmer. Og ja, vi vet at vi er flinke til å gjøre ting motsatt vei. Haha!

- xoxo VICTORIA

KOSEPUSFull avslapping på sofaen med eldstebarnet Buster. Fantastisk familieliv!

- xoxo VICTORIA

NIGHT NIGHTDa var endelig tiden her for å legge seg ned å få påfyll av energi. Jeg har jobbet i natt, så jeg føler meg ganske utmattet nå. Så nå skal jeg sove i noen timer mens kjæresten er på jobb. Savner å armkroken hans veldig.

- xoxo VICTORIA

MAMMAKOSTror hunden min merker på meg når jeg er i dårlig form. Han hoppet plutselig opp på fanget mitt for å kose. Verdens beste Aiko! Han er god som gull. ♥

- xoxo VICTORIA

HUNDEBUREndelig har vi fått oss hundebur til Aiko! Kjøpte et brukt til bare 400,-. Stort nok for oss begge, så nå må vi bare oppføre oss pent så ikke sjefen i huset sperrer oss inne.

- xoxo VICTORIA

16 AND PREGNANTSkikkelig daff i dag. Har bare sett på "16 and pregnant" i hele dag.

- xoxo VICTORIA

DIGG- xoxo VICTORIA

MAN VET MAN...Man vet man har vært flink å betalt regninger når en blir møtt av dette synet. Men var et valg jeg måtte ta når jeg fikk inn lønninga. Var endten å sose bort enda mer penger på unødvendig dritt, eller betale ned på regninger/gjeld. Nå slipper jeg hvertfall å være gjeldsslave i nestemnd også.

- xoxo VICTORIA

HAMARØYA IGJEN, SNART?Jeg vurderer å dra en til Hamarøya en helg i nærmeste fremtid. Jeg er så sløv med å dra på besøk dit. Alt for sløv. Pappa, samt halve slekten min bor der oppe, og er i tillegg mitt lille paradis. "Til helga, kanskje? Ja det burde vi."

- xoxo VICTORIA

TIPS - tørt og skadet hårHar du vært for ivrig med hårfargingen, for sen med å gå til frisøren, dårlig med penger eller har du bare generelt tørt og slitt hår? Vel, min løsning fant jeg hvertfall på salg på Cubus her om dagen. Tony&Guy - Moisture Injection Shampoo og Conditoner til 57kr per stykk. Dette er de første hårproduktene som har funket som de skal i håret mitt. Jeg kan gå i dusjen med floker og tidenes største "pulesveis", for så å bruke disse to herlighetene og få et flokefritt resultat uten å børste håret. Verdt å prøve!

- Hvilke merker bruker du for ditt hår?

- xoxo VICTORIA

JEG SKAL FLYTTEPå tide å få det offisielt, nå. Jeg skal nemlig flytte inn til kjæresten min. Den 16. januar sa jeg opp leiligheten min etter en del betenkningstid. Men faen heller, man lever bare én gang. Dette er et forhold jeg er villig til å satse alt på. Jeg er nemlig lykkelig og forelsket - så det så! Kjæresten min har tilogmed kjøpt inn 2 ekstra klesskap, bare fordi jeg skal få plass til klærne mine her. Han er søt og omtenksom, sukkerklumpen. ♥

- Bor du hjemme hos foreldre/foresatte, med en venn/kjæreste eller alene?

- xoxo VICTORIA

PAKKE I POSTEN !Etter langt og lenge, etter 18 dager, etter en hel evighet kom endelig pakken min i posten. En Supernintendo fra sortiment.no. Heeeerlig! Så nå blir det Super Mario World spilling for fullt her i hus. Skikkelig retrogaming.

- xoxo VICTORIA

B-B-B-BOWLINGKAMP !Har akkurat kommet hjem etter å ha spilt en fantastisk men nervepirrende bowlingkamp. Vi (Fnarnie) vant 3-1 over Bosi i dag. Stor takk til storesøster Lena som kunne være med å knuse motstanderne (Bosi) i dag. Det var skikkelig deilig! Snittet vårt over 3 serier: Victoria - 158, Lena - 151, Kristian - 146.


[ Resultat ]


[ Resultat Fnarnie ]


[ Resultat Bosi ]

- Spiller du bowling?

- xoxo VICTORIA

FACEBOOKSIDEEtter langt og lenge, lenge og langt - har jeg opprettet en facebookside for bloggen min. Så nå gjensår det bare for dere å like den. Kanskje jeg tester ut konkuransser iht. akkurat den siden. Jeg har noen planer på lager, nemlig. Facebooksiden min finner dere HER. Husk å trykk "liker" når du alikevel tar turen innom.

- xoxo VICTORIA

MOCCAMAN - tommylifeHahaha, jeg tror jeg skal dø av latter. Sjekk videoen som bloggeren bak Tommylife har laget. "I am not a mocca man!!!" Denne er det verdt å sløse bort 3-4 minutter på.

- xoxo VICTORIA

NYTT DESIGN - blåttBle så lei av designet jeg hadde. Knall rosa, og gammelt. Det var det første bloggdesignet jeg var fornøyd med, men nå er jeg enda mer fornøyd. Blått/turkist design skal nå pryde bloggen min til den dagen jeg blir lei. Glemte jeg å nevne at turkis er favorittfargen min?

 
[ Det nye ]


[ Det gamle ]

- Hvilket likte du best? Hva er din favorittfarge?

- xoxo VICTORIA

PAKKE PÅ TURJeg er rastløs, for jeg har nemlig ventet i 14 dager på en pakke i posten. Den er her i morgen, etter mange lange dager med venting. Noen som kan gjette hva jeg får?

- xoxo VICTORIA

PÅ TIDE Å SLUTTENå begynner det å bli høyst på tide å slutte med uvanene mine. Røyking er fælt, ekkelt, usunt for meg selv og for omgivelsene. Tenk på stakkars kjæresten min. Tviler på at han synes det er noe digg å kysse et askebeger, liksom.

- xoxo VICTORIA

SLEEP TIGHTNei, klokken har knapt passert åtte, og jeg ligger i senga. Ligger i senga og venter på at Jon Blund kommer innom så drømmeverdenen tar over. Jeg elsker livet mitt akkurat nå. Lykkelig, forelsket, strålende, fantastisk!


Sjekk skillet mitt, ikke verst etter noen få ganger i solarium. Tror jeg skal stumpe røyken, og bruke alle røykpengene på solarium, jeg.

- xoxo VICTORIA

SOLARIUM - DIGG START PÅ DAGEN- xoxo VICTORIA

KOS I SNØENSteg en på sunnhetsplanen om totalforandring i livsstilen min er i gang. I natt gikk jeg tur i 30-45 minutter med kjæresten og hunder vår. Planen var å gå opp til Hunstadtoppen, men når veien var igjensnødd dro vi heller til Maskinistenog gikk tur i lysløypa der. Var kjempedeilig. Så må jeg også nevne at jeg ikke har drukket cola på over 24 timer!


[ Jeg og Aiko herjer i snøen ]

- xoxo VICTORIA

NY LIVSSTIL - SUNNHET- Lavkarbo - Turer - Røykeslutt - Matrutiner - Colaslutt - Treningsstudio -

Ordene ovenfor virker veldig skremmende for meg. Du skjønner, jeg sjekket BMI'en min i sted, og den ligger på 24,91. Altså hvis jeg når en BMI på 25 blir det betegnet som lettere overvektig. Det virket enda mer skremmende enn de få ordene ovenfor. Så ny livsstil, det blir det definitivt. Et steg av gangen, så håper jeg at jeg ikke misslykkes. Så litt senere i natt blir det ut å gå tur til Hunstadtoppen med kjæresten og Aiko.
[ Bilder fra Hunstadtoppen i sommer/høst ]

- Hva er ditt beste sunnhetstips?

- xoxo VICTORIA

JEG VIL TRENE!Jeg vil begynne med trening. Få mer overskuddsenergi, forbedre kondisjonen min og sist men ikke minst stramme inn på alle de slappe stedene på kroppen.


[ Nå ]


[ Nå ]

- Har du noen gode tips for å komme igang?

- xoxo VICTORIA

AIKO - FØR OG NÅ
[ FØR ]

[ NÅ ]

- xoxo VICTORIA

WHEN LIFE SMILES AT YOU...

- xoxo VICTORIA

TIHI!- xoxo VICTORIA

"2012 ICE AGE" OG CRACKINGSitter å ser på filmen "2012 Ice Age", og etter bare 15 minutter ser jeg at dette er en bra film. I bakgrunnen driver jeg å cracker The Sims 3 - Town Life Stuff. Fin start på en onsdagsmorgen.

- Laster du ned spill og tilleggspakker på nett, og cracker dem selv?

- xoxo VICTORIA

SO TRUE


- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits