Hverdag

ET LYS ER TENT
Når natten er forferdelig lang og tankene er alle andre plasser enn i senga, så er et tent lys og en kopp varm kakao veldig godt å ha.

- xoxo VICTORIA

LENGE SIDEN SIST!
Nå begynner det å bli utrolig lenge siden jeg har oppdatert noe her inne. Vel, årsaken er at jeg prioriterer helt andre ting. Det er en ny sjef i huset som krever sitt, og ikke har jeg lyst til å bruke "fritiden" min til å sitte å oppdatere daglig og redigere/vannmerke masse bilder. Men akkurat nå gidder jeg - fra telefonen med Emilian halvsovende på fanget mitt.
Det å være mamma er fantastisk, alle dagene er forskjellige, og jeg vet aldri hva neste dag vil bringe. Emilian har begynt å smile nå, og vet akkurat hvordan han skal smelte mammahjertet mitt. Han har også blitt større - MYE større! Han har vokst over 10 cm i lengden og snart doblet fødselsvekten sin. Han har også lagt opp sin egen døgnrytme, og sover Storslett 7 timer på natta, spiser og får rein bleie, for så å sove 3-4 timer til. Så går vi til manuellterapeut med han, for han har en favorittside han absolutt skal sove på.
Kommer vel en ny oppdatering når det blir pc i hus igjen. Fikk ny i juli, men den streika så ble levert tilbake mot penger.

-xoxo VICTORIA

SØTE SMÅ TÆR
Legger inn et bilde av de søte små tærne til Emilian. Har ikke fått tak i pc-lader enda, så null bilder av hele han foreløpig. Er ikke bare bare å komme seg ut på shopping en drøy uke etter fødsel. Lettere mørbanket både her og der! ;-)

- xoxo VICTORIA

VI HAR FÅTT GUTTEN VÅR
Den 30.06.13, klokken 21:21 kom Emilian til verden. Det var 32 1/2 lange, smertefulle og intense timer, men så utrolig verdt det! Han var en liten kar på 45 cm, 2480 gram og 35 cm i hodeomkrets. Han kom i uke 37+2, og de målte han til å være 18-19% under gjennomsnittet.

Kan enda ikke tro at jeg har blitt mamma, og den nydelige krabaten som for øyeblikket ligger å sover på pappaen sin faktisk er min. Vi nyter tida, og hadde spist han opp hvis vi ikke hadde visst bedre. Hehe! <3

Det kommer flere bilder + fødselshistorie av staskaren min når jeg har fått tak i en ny pc-lader. Vil ikke legge ut bilder uten vannmerking, og fødselshistorien er litt vel lang for å skrive på en liten tlf-skjerm. Men det kommer!

- xoxo VICTORIA

SLØKKIS I STEIKSOLA
Akkurat nå er jeg kjempeglad for at jeg bor i Bodø! Vi er på 6. dagen på rad med nydelig vær, og har hatt 20 grader siden nasjonaldagen. Jeg benytter såklart anledningen til å slikke sol ute i solsenga, så jeg får litt farge på kroppen og slipper å se syk ut. :-) Deilig!

- xoxo VICTORIA

PUS PASSER PÅ MATMOR
Tror pusegutten vår Buster merker at det er noe som skjer med meg. Han er blitt skikkelig kosegutt, og skal hele tiden ligge på magen og brystet mitt for å kose og sove. Deilige monsen!

- xoxo VICTORIA

SNILLE KOLLEGAER
Har vært på jobb fra 01:30-04:30 i natt, og hadde ingen til å hente meg etter jobb. Begynte å gå i regnværet, før jeg fort ble stoppet av en annen kollega med bil som sa at jeg bare skulle hoppe inn så hun kunne kjøre meg hjem. Så selv om hun bor så og si på andre siden av Bodø kjørte hun meg hjem så jeg slapp å gå. Tenk så snilt da! <3 Er så evig takknemlig for at jeg slapp å gå hjem fra jobb i natt med vondt bekken og trøtt og sliten kropp. Er så glad og takknemlig at jeg bare sitter å smiler! :-D

- xoxo VICTORIA

TODAY
I dag får dere et bilde av det gravide kvisetrynet mitt, og utsikta mi til tjukkmagen i sittende stilling. Fantastisk, ikke sant?

- xoxo VICTORIA

TROLLMORS VOGGESANG
- xoxo VICTORIA

SKIKKELIG SURTRYNE I DAG
Haha, i dag er jeg skikkelig surtryne. Overreager på bagateller, å klarer ikke å legge det fra meg. Har nemlig fått en hentelapp fra posten på en pakke jeg har fått, hvor det er krysset av for at pakken var for stor for postkassa vår, og at den kan hentes etter kl 16:00 i dag. Videre står det også at den kan hentes på mitt lokale postkontor, eller nærmeste post i butikk. Men grunnen for at jeg ble irritert, er at dem ikke har tatt seg tid eller ork til å skrive på hvor det er den kan hentes. Hadde tatt dem knappe 15 sekunder å bare skrive opp. Har jo aldri fått pakker sendt på kontor eller til post i butikk siden vi flyttet hit vi bor nå, så det kunne like gjerne vært midt på nordpolen for min del. Arrgh! Men har jo såklart søkt opp nærmeste kontor, og dobbeltsjekket det med sporingsnummeret for sikkerhets skyld, så vet hvor det er. Men tilbake til poenget, hvorfor gidder dem ikke bare å stemple på adressen de holder til på, eller bare skrive det ned? Tar sååå kort tid! Kunne sikkert skrevet en hel del om posten akkurat nå, men det egner seg ikke, for jeg jobber jo faktisk innenfor Posten Norge, men der jeg jobber gjør vi ihvertfall jobben vår ordentlig kan jeg tørre å påstå.

- Overreager du på bagateller til tider?

- xoxo VICTORIA

MORGENSTUND
Klarte å snu om på døgnet mitt litt i allefall. I stedet for å stå opp rundt 10 våknet jeg rundt 14 i dag, så nå blir det ikke like hardt når når nattevaktsuka starter igjen. Anyways, nå gjør jeg ingenting, å håper på å bli litt mer våken og opplagt snart. Nyter et glass med iskald iste, koser meg med tjukkmagen min, og ser på at katten vår driver å jakter på skygger langs gulvet. Skal finne meg noe lurt å spise til frokost snart, tenker jeg. Ha en fin dag, alle sammen!


Tjukkmagen, 19+6


Iste med fersken er et must


Verdens fineste Busterpus

- xoxo VICTORIA

SÅ SITTER JEG HER DA...
Klokken har akkurat passert 03 på natten, og jeg sitter enda våken. Tvinger meg selv til å ikke legge meg riktig enda, for snart starter nemlig nattevaktsuka igjen, å da er det en fordel å ha innrettet døgnrytmen etter det. Så med andre ord gjør jeg ingenting, bare leser blogger, ser litt rundt på diverse interiør, og vurderer å slå på en serie eller en film på netflix for å få tiden til å gå litt fortere.

- Hva er ditt beste tips når det kommer til å snu på døgnrytmen?

- xoxo VICTORIA

SMÅFIKS I LEILIGHETA
Siden sola har skint inn gjennom vinduene i dag, har støvet på gulvet samt alle hybelkaninene her i hjemmet lusket seg frem. Sakte men sikkert fikk jeg energi av å høre partylista på spotify, og det var bare å begynne å ta i et tak. Har ordnet å stellet hjemme i 2-3 timer i dag, vasket vinduene på innsiden, tørket støv, støvsugd og vasket deler av gulvet (hehe), montert nytt stuebord, og dyttet det gamle o gangen. Nå derimot ser sofahjørnet i leiligheta fin ut (bortsett fra manglende gardiner), men resten av leiligheta er fortsatt like bomba og skitten. Litt synd at energien min har stoppet opp nå, men satser på at litt hvile på sofaen og et glass cola skal gjøre susen så jeg kan ta i et tak igjen. Koselig med "redebygging". :-)

- Har du tatt vårvasken?

- xoxo VICTORIA

SVAR PÅ UKAS SPØRSMÅL #1
Hva ser du for deg at du gjør om 10 år? 2/3-barnsmor, gift og bor i eget hus sammen med Bjørnar. Har også en jobb som jeg trives i, kanskje utdannet til ambulansemedarbeider. Vi har begge grei inntekt, og klarer oss fint økonomisk. Kanskje vi tilogmed har fått en familiehund. Det er vanskelig å kunne beskrive det man ønsker i framtida. Jeg håper vi er en familie, har det bra sammen alle mann og storkoser oss! Hvor tror du at du bor om 5 år? Per dags dato vil jeg anta at vi fortsatt bor i Bodø. Dette fordi at jeg synes det er viktig at lillegutt i magen skal få vokse opp og kjenne til familie, slekt og venner. Flytter vi fra byen blir dette vanskelig, og han blir ikke å få utviklet et ordentlig forhold til besteforeldre, tanter, onkler osv. Familie er det viktigste man har!

Hvordan var følelsen når du fikk vite høre at du har en gutt i magen? Dette var noe jeg hadde gruet meg til, da jeg var så sikker på at det var ei jente jeg bar i magen min. Var skikkelig redd for å bli skuffet eller lignende, og føle jeg kanskje ikke hadde et like stort bånd til sommerfuglen i magen. Men dette skjedde ikke! Reaksjonen min var lettelse, lykke og en fantastisk stor glede. Jeg gråt gledestårer da vi fikk vite at det var en liten gutt i magen.Hvordan reagerte Bjørnar når han fikk vite at det var en gutt i magen? Ærligtalt, så vet jeg faktisk ikke. Jeg var mest opptatt med å følge med på bevegelsene til lillegullet. Men antar at han var rimelig stolt der han satt, og tilogmed hadde gjettet rett kjønn og greier.

Nå som du vet at alt er okei i magehuset, vil du gjøre mer om dagene? Definitivt! Har kommet meg tilbake i jobb igjen, og tør å løfte litt ting. Veldig deilig å slippe å gå rundt hver dag å tenke "Hva om?", "Enn hvis?" osv og bare lure på om det kanskje kunne ha skjedd noe galt. Men nå som vi veit at vi venter et friskt barn, og alt så fint ut kan jeg absolutt påstå at jeg tør å gjøre - og vil gjør mer om dagene. Nå er det slutt på all sofadanken!Hva er dine topp 3 filmer? Ringenes Herre triologien kommer på en god førsteplass. Elsker alt ved de filmene. Wall-E kommer som en god nummer to, dette er en film jeg ikke blir lei av. Sitter å sipper hver gang jeg ser denne, og kan ikke legge skjul på at jeg liker familiefilmer og animasjon. A cinderella story kommer på tredjeplass, standard jentefilm hvor man lever lykkelig alle sine dager. Grinefilm er det også. Nevnte jeg at jeg var hormonell? 

//Stor takk til HELENE/TESSA for gode spørsmål!

- Noe du lurer på til neste gang?

- xoxo VICTORIA

SLØVESTE KATTA I GATA
Katten vår, Buster, er verdens sløveste katt, det er jeg sikker på. Han sover, spiser, sover, fanger skygger på gulvet, sover, går ut 10-minutters turer, for så å komme inn igjen for å starte prosessen på nytt. Han er 5 år gammel, kastrert og en skikkelig kosegutt. Selv om han er lat og mest interessert i å sove, har han alltid tid til å komme opp på fanget å kose litt. Kan også nevnes at han er en pattepus, så har man strikkagenser, fleece eller et pledd på seg, så blir man kliss våt. Hihi!

- Er kjæledyret ditt like sløv?

- xoxo VICTORIA

MIN FORMIDDAG
Sålangt har morgenen og formiddagen min bestått av å sitte i sofaen å gjøre ingenting. Sitter å drikker et glass med iskald cola, ser på "Politet" på nett-tv, og kjenner at lille <3E driver å sparker og romstrerer noe voldsomt inne i magen min. En lat, men veldig okei formiddag. Har man friuke fra jobb, så er det helt okei å være slaskete. Føler meg forresten kjempenydelig i joggebukse, diger t-skjorte, collegejakke og gårdagens sminke gnidd ut i halve trynet. ;-)

//Minner om spørsmålsrunden min HER. Den med det beste spørsmålet blir linket i et innlegg på bloggen min.

- Hva gjør du i dag?

- xoxo VICTORIA

VALENTINESGAVE
I valentinesgave fra kjæresten min fikk jeg et nydelig perlearmbånd med et svart hjerte med glitter på. Synes det var så fint, og ble så rørt at jeg satt bare å storgråt mens jeg pakket opp. Hormonell med stor "H". Ellers så har kjæresten laget taco til seinmiddag, så vi har koset oss med. Livet er fantastisk deilig!

- Fikk du valentinesgave i dag?

- xoxo VICTORIA

ISTE FRA TINE
Jeg har i noen uker hatt dilla på iste med ferskensmak, og fant for noen dager siden ut at jeg skulle prøve den andre isteen til Tine også, den med lime. Personlig synes jeg ikke det var noe stor forskjell på smakene, bortsett fra at fersken har en mer søt smak, og den med lime virker mer oppfriskende. Min mening er altså at begge er like gode, men den med fersken er og blir en klassiker her i hus.

- Hvilken iste drikker du?

- xoxo VICTORIA

AS WE SPEAK
"As we speak" sitter jeg godt plantet i sofaen med laptop'en i fanget. Har nå svart på diverse mailer, og venter spent på svar i fra sponsor. Ellers så har jeg lagt inn litt sponsor-reklame inn på bloggen igjen, samt endret på noen kategorier med gamle innlegg i. Så kvelden går altså til ingenting - bare bloggredigering og facebook.


Og kulemagen er såklart med i dag også!

- xoxo VICTORIA

MIDDAG - pytt i panne
I dag fikk jeg et akutt behov for å spise pytt i panne med pølse, og spurte samboeren min om han kunne kjøpe med hjem. Men han hadde vært "føre var", og kunne gledelig fortelle at det alt lå en slik pakke i fryseren vår. Mannen min har blitt tankeleser når der kommer til mine umulige matvaner. Humøret mitt er så godt om dagen, så jeg ble nesten helt lykkelig bare fordi det lå en pakke med pytt i panne i fryseren vår. Nam!

- Hva spiste du til middag i dag?

- xoxo VICTORIA

BUSTERPUS
Tenkte å legge ut noen bilder av den nydelige monsen vi har her hjemme. Han heter Buster, er ei orange, langhåret og fluffy katt med stort mathjerte. Han ble 5 år nå i vinter, men har bodd hos oss i 2 - 2,5 år, bare. Jeg er faktisk sikker på at det finnes ikke noe deiligere pus en vår lille (les: store) pattepus. Er så taknemlig for at vi fikk bli hans tredje hjem, og håper at vi blir hans siste hjem også. Han fortjener alt!

- Har du noen kjæledyr?

- xoxo VICTORIA

ETT OG ET HALVT ÅR
Etter mange oppturer og nedturer, mange fantastiske dager og noen dårlige, mange "slår opp, men blir sammen igjen dagen etter på", mye glede, mye latter, og et tonn med lykke og forelskelse, har jeg og min kjære Bjørnar vært sammen i 1 år og 6 mnd. Mot alle odds har vi klart oss, og til sommeren venter vi et lite gull. Livet er herlig!

- xoxo VICTORIA

KJØRTE OPP 15.10.12
Hei igjen! I dag stikker jeg innom for å meddele en skikkelig gladnyhet. Dere skjønner, i løpet av helga har jeg pugget masse på spørsmålene man kan få under ei oppkjøring. For på mandags morgen kl 08:10 hadde jeg nemlig førerprøven klasse b. Og jeg bestod uten en eneste feil. Jeg har endelig fått lappen! Når sensor sa at jeg hadde bestått begynte jeg å gråte. Hadde vært nervevrak i flere dager, og på mandagsmorgenen turte jeg ikke å spise frokost engang i redsel for at det skulle komme i retur.

Men nå i ettertid ser jeg at jeg ikke hadde noen grunn til å grue meg. Sensor var hyggelig, så vi plapret hele kjøreturen, og jeg la ikke merke til hvor fort tiden gikk. Jeg bestod jo!

Spørsmålet jeg fikk var "Slå på tåkelyset bake på bilen. Hvilke farer kan det oppstå av å bruke det feil?". Det var ett av de spørsmålene jeg håpet at jeg ikke fikk, men klarte å svare noen lunde bra på det, så sensor var igjen fornøyd. Så stolt over meg selv nå, og det er først nå det begynner å gå opp for meg. Hurra!


Første parkeringa med biler på siden. Flink!


Tut og kjør!

- Gratulasjoner mottas med stooor takk! :-D

- xoxo VICTORIA

MÅTTE DAGEN BLI FANTASTISK
Tidlig oppe og prøver å leke morgenfugl i dag. I dag skal jeg så og si ingenting, bortsett fra å legge meg for å sove midt på dagen. Sykemeldinga mi gikk ut i går (etter mitt eget ønske), så jeg skal endelig på jobb igjen i natta som kommer. Ellers skulle jeg bare stikke innom for å ønske dere andre en fantastisk dag!

- Hva er dine planer for dagen?

- xoxo VICTORIA

I DET SISTE...
I løpet av de siste månedene har jeg gjort litt av hvert;, det har vært sommer og jeg har vært bloggelei. Vi får se hvordan bloggen blir å fortsette, men skal blogge når jeg har tid og lysten til det. Her er min sommer:

Kjæresteferie til Alanya, 15. - 29. juni


Flyttet inn i ny leilghet cirka 10. juli
 

20års dag 14. juliSagfjorddagan 21. - 22. juli
 

Familiedagen ved 6. vatnet 4. august
 Utdrikkningslag 11. august
 Parkenfestivalen 17. - 18. august
- Hva har du gjort i sommer?

- xoxo VICTORIA 

ALANYA 2012
- xoxo VICTORIA

HVORFOR KLAGE?
Hvorfor klage på dette?

Jo, fordi det fører til dette:Som igjen fører til dette:

Og da blir det plutselig helt okey!

- xoxo VICTORIA

SOL UTE
Helt fantastisk deilig å våkne tidlig på formiddagen når det er sol og varme ute. De siste dagene har vi nemlig hatt en blanding av regn, sol, skyer, snø og haggel. Så med andre ord, i dag tror jeg Bodøs befolkning jubler igjen. Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet osv...

- xoxo VICTORIA

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN *video + tekst*
Sier som Ole Brumm - jatakk begge deler. Så nå har jeg videoblogget spørsmålsrunden, og for de som ikke orker se den, så har jeg også lagt ut svarene skriftlig under. Ikke le av videoen eller stillbildet som jeg endte opp med. 

Hva er det dummeste du har gjort?
- Vel, det må vel være i 2008 når jeg stakk av hjemmefra, ikke taklet gruppepress og endte opp med å bli henta på politistasjonen av mamma fordi jeg hadde prøvd hasj for første gang. Definitivt det dummeste!

Har du en hemmelighet du aldri har sagt til noen?
- Ja, det har jeg faktisk. Det er jo ikke noen hemmelighet hvis jeg hadde sagt den til andre.

Hvor mange lesere har du daglig?
- Det varierer veldig. Hvis jeg skal regne ut sidevisningene for de siste 30 dagene, så har jeg i gjennomsnitt 46,7 hver dag.

Hva liker du best med blogging?
- Å få tanker og følelser ned på "papiriet". Å få digitalisert livet mitt, slik at jeg har noe å se tilbake på senere.

Hva synes du om meg (Therese Antí)?
- Jeg kjenner deg ikke ordentlig, og har liksom aldri hengt noe med deg. Vi møtes kanskje én gang i året, så synes det blir et dårlig grunnlag for å fortelle hva jeg synes om deg. Men, for noen år tilbake synes jeg du var litt drittunge. Leking på hoteller rundt om i Norge, opp og ned heisen, trykke på alle knappene, isbitkriger og slikt. Men nå i ettertid synes jeg ikke det var så teit, for det var jo akkurat det samme jeg drev på med når jeg var litt yngre. Så Therese, jeg har ingenting imot deg.

Hvor mange søsken har du?
- Jeg har tre eldre søsken, ei storesøster og to storebrødre.

Hva liker du best med deg selv?
- Det at jeg er reflektert og tenker over hva jeg gjør mot meg selv og andre. 

Hva er din lidenskap?
-  Min lidenskap. Den var tøff! Min lidenskap er vel kjæresten og livet sammen med han.

Hvor ofte er du utenlands?
- Kanskje én til to ganger i året. Kommer veldig ann på økonomi og folk å reise sammen med.


 Liker du å synge?
- Ja, hvis jeg er alene og jeg er helt sikker på at andre ikke hører på. Jeg tror jeg høres ut som en tonedøv ku, liksom. Ellers så synger jeg vel når jeg har fått litt for mye alkohol i blodomløpet.

Hva tenker du om framtiden?
- Vel, jeg tenker å flytte herfra til neste sommer. Dette fordi dem ikke har utdanningen jeg vil ta her i Bodø. Jeg tenker også at jeg skal gifte meg og tilbringe livet mitt sammen med kjæresten min. Også tenker jeg jo såklart på huskjøp når jeg blir "stor". Og unger!

Er tanken på barn forsterket etter din mediskinske abort?
- Ja, definitivt. Det å miste noe så fantastisk har bare gjort meg mer klar, og jeg føler jeg ønsker et barn høyere enn noen gang.

Har dere funnet ny plass til hunden deres?
- Nei, ikke enda. Men vi håper på å finne en ny eier til han så snart som mulig, da vi skal på flyttefot og ikke har mulighet til å ha han lengre.


 Er du fornøyd med deg selv?
- Ja, litt. Har kommet seg veldig opp gjennom årene, og nå tør jeg være meg selv fullt ut.

Hva angrer du mest på i livet?
- Måten jeg oppførte meg på i puberten. Det å ende opp som barnevernsbarn, og slite ut begge foreldrene mine psykisk.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
- Sitter for det meste hjemme på pc'en, faktisk. Men hvis jeg skal gjøre noe annet må det bli scrapbooking, bowling eller backgammon. Og festing i ny og ned.

Har du en utdannelse/hva vil du utdanne deg til?
Nei, har ikke utdanning enda. Har slitt 10 år i grunnskole og ett år på videregående hvor jeg tok helse- og sosialfag. Det jeg vil bli er ambulansemedarbeider, fordi jeg vil gjerne hjelpe til med å redde liv.

Gleder du deg til å komme på besøk?
- Ja, Helene! Gleder meg veldig til å komme på besøk å få sett hvordan du har det der oppi nord.


 Hvor har du mest lyst til å flytte?
- Til et av nabofylkene til Oslo. Vil ikke bo i selve Oslo, men gjerne litt utenfor.

Hvordan trives du i jobben din?
- Jeg stortrives. Vi har skikkelig høy takhøyde, så vi spøker gjennom hele arbeidsdagen. Det er ingen sure miner, og folk er hyggelige rundt deg.

Hva synes du er positivt med BU (Bodø Ungdomshjem), og hva synes du er negativt?
- Siden det er noen år siden nå, så sitter jeg igjen med flest positive erfaringer derfra. Det som er positivt er at du alltid har en voksen støtteperson rundt deg, og du får hjelp i en vanskelig tid. Du får lære å kjenne deg selv og dine egne grenser, og lære hvordan du skal takle dem. Det negative jeg kan komme på i farten er at ukelønnen var vel lav, og hvis du stod midt i en krangel med noen av de ansatte så fikk du slettes ikke lov å gå ut for å ta deg en blås og få roet deg ned. Nei, da måtte konflikten løses akkurat der og da, og du fikk ikke lov til å roe deg ned på din egen måte.

Hvis du tenker 20 år frem i tid, hvor ser du deg selv?
- Om 20 år så er jeg gift, bor i et hus, har 2/3 barn og har utdanning. Jeg bor sørpå, jobber 100% stilling som ambulansemedarbeider, er gift med Bjørnar, og nyter familielivet og karriere livet samtidig.

Hva er din største drøm?
- Å bli mamma! Det å vite at jeg og kjæresten har skapt ett nytt liv sammen, og ha troen på at vi skal klare alt.  

Vil du noen gang gifte deg?
- Ja! Alle jenters drøm er vel giftemål? (Bjørnar, hvis du ser dette; sett deg på kne å fri til meg!

Hva er den peneste øyenfargen?
- Blå øyne. Gjerne isblå.

Hva er du redd for?
- Jeg er redd for å mislykkes i livet. Jeg er redd for å ikke få barn. 

Hvilke dyr har du fobi mot/er du redd for?
- Av alle dyr, innsekter og vesener der ute må jeg svare maur. Det klør å kribler i hele kroppen bare med tanken på det. Jeg er livredd maur, faktisk. Og som god nummer to kommer edderkoppene.

Hvis du kunne hatt hvilket som helst dyr, hva ville du hatt?
- En sånn snø-tiger. Altså, en sånn hvit tiger.

Er Bjørnar den du vil dele resten av ditt liv med?
- Ja, jeg føler det. Det er ikke den nyforelskede følelsen der man tror man skal vare livet ut med en person. Men det er den følelsen der jeg er sikker på at vi skal klare det sammen i godt og vondt - livet ut.

Hvordan møttes du og Bjørnar?
- Første gang vi møttes var jeg sikkert 11-12 år gammel, og det var nede på Royal Bowling. Da han jobber der, og jeg har bowling som hobby er det kanskje ikke så rart at vi møttes der. Jeg husker at jeg ikke likte han, og han tålte faktisk ikke trynet på meg og tenkte "Huff, nå kommer hun igjen..." hver gang jeg var der med venner og bowlet. Men det endret seg vel rundt mai 2011, da vi ble mer og mer kjent, og jeg ikke lengre hadde kjæreste. Vi begynte å drikke sammen, og en ting førte til en annen, og plutselig var vi kjærester, og noen måneder etter på samboere.

- xoxo VICTORIA

KLAR TIL VIDEOBLOGG
Vel, siden mårratrynet mitt ikke egner seg for alle rundt om kring som leser bloggen min, tok jeg meg en tur på badet og stasja meg opp. Må bare røyke litt, se ferdig denne videoen, og så er jeg klar til å dumme meg ut. Jeg kommer helt sikkert til å feile mange ganger før jeg får det riktig, så vær så snill, ikke le av meg og ikke mobb meg for dette i ettertid. Er dere klare for min første videoblogg?- xoxo VICTORIA

LER AV MEG SELV!
Sitter å svarer på spørsmålene på spørsmålsrunden, og tenkte jeg kanskje skulle prøve noe nytt og videoblogge svarene i tillegg da jeg fikk en forespørsel om dette. Jeg kan ikke bruke laptopen til opptak, da jeg tror jeg har et av tidenes dårligste webkamera. Så jeg prøvde litt med mobilen i sted, men endte opp med krøll på tunga og latterkrampe. Så om det blir noe video i det hele tatt, vil tiden vise. Svarer hvertfall på spørsmålene og håper på fler fortløpende. Og foressten, hvis det blir videoblogg i tillegg, så ikke klag på uredigert film og helt sikkert ustødig kamera. Jeg kommer til å dø av latter!

Her får dere et par bilder av et pinnsvin mens dere venter i spenning;- xoxo VICTORIA

"BARNEVAKT"
Nå sitter jeg "barnevakt" på andre døgnet, og jeg må si at jeg virkelig koser meg. Bor i leiligheten til storesøsteren min, mens jeg passer èn hund og to katter mens hun og kjæresten er på Oslotur. Veldig koselig å ha selskap av tre kosesyke dyr når man sitter ute på landet. Også har de badekar her, og det ser jeg på som en luksus i hverdagen. Frem til nå har jeg lånt badekaret bare en gang, men kjenner jeg meg selv rett, så blir det et bad til før de kommer hjem igjen i morgen. Eneste minuset er at kjæresten min ikke kan være her han også, for noen må jo ta vare på vår hund og katt, og da hunden her ikke går overens med vår, så ble det slik at vi bor hver for oss i to dager. Kunne jo ikke si nei heller, når dem sa at de kan ta vår hund i nesteuke når vi skal reise bort. Ellers så har jeg ikke så mye annet å skrive om, tom for idéer og venter på fler spørsmål inne på spørsmålsrunden min [HER!].

- xoxo VICTORIA

KLESVASK
Det er ikke før man har bodd hjemmefra i lengre tid at man verker hvor ufattelig kjedelig det er med klesvask. Først skal dem vaskes, så henges opp, så tas ned og så skal man brette dem og etterpå legger man dem i skapet. Her i hus, ihvertfall. Jeg er vel det som kan betegnes som dårlig husmorevne, da det er min kjære samboer som tar seg av klesvasken - frem til den skal brettes og skal i skap. Så vi lagrer opp en stund, og så skal alt brettes og i skapet. Resultatet er da en giganstisk dunge med klær, som tar evigheter å få i skapet. Mine klær er det alltid mest av, og jeg skjønner ikke hvorfor.


Klesdungen vår. Noen som kan se senga i det hele tatt?


Viktig å posere sammen med klesdungen.


Kleskap nummer én - overdeler. Ferdig!


Klesskap nummer to - underdeler. Ferdig!


Resultatet er en stykk sliten og lei Victoria, men som er glad for at hun er ferdig.

- Hvordan er dine klesvask rutiner?

- xoxo VICTORIA

MIN 17. MAI I BILDER

Borgertoget


Iskrem. Denne fikk da pappa, og det lå et hår inni isen, som satt fast under sjokoladen. Deilig å miste alt av matlyst når du nettopp har tatt første jafset av isen du skal kose deg med. Ånei!


Vel, små barn - store gleder. <3 Kransekakepynt <3


Veldig enkelt å få et bilde der man ser normal ut, ja...


<3 Beste kjæresten i verden <3


Ja, enda mer bilder av den fine kronen.


...mer bilder...


HIPP HIPP HURRA!

- xoxo VICTORIA

DESIGN DITT ROM
Bli med i Jotex sin konkurranse du også, og få muligheten til å vinne opptil 5000 kroner du også. Gå inn HER!, stem på mitt bidrag og lag design ditt eget etterpå. Lykke til! :)

- xoxo VICTORIA

HUND OMPLASSERES
Vår nordnorske eventyrblanding vurderes omplassert da mangel av tid og energi ikke kan gi han det han trenger. Aiko er en blanding av border collie, svart labrador (far), sibirsk laika, svensk lapphund, buhund og lundehund (mor). 

Vi har nå innsett at det ikke var riktig valg å få hund, og da livssituasjonen vår også skal endres, håper vi å finne det riktige hjemmet for vårt hjertegull. 

Han blir ett år i juli/august, har ikke korrekt fødseldato på han, da han er en hund uten papirer. Omplasseres KUN til hundevante og voksne personer (helst uten barn) som har en bred erfaring når det kommer til hund. 

Det skal også skrives en skriftlig kontrakt, der vi skal ha muligheten til å få hunden tilbake hvis du/dere finner ut at dette ikke var noe for deg/dere likevel. Dette for å forhindre at Aiko blir vandrende fra hus til hus uten å få muligheten til å slå seg til ro og finne sin plass i familien. 

Er dette noe for deg, trenger du mere informasjon eller ønsker flere bilder? Send meg en privat melding på facebook, så skal jeg svare så godt jeg kan! :-)- xoxo VICTORIA

OMPLASSERING AV HUND
Hva er det viktigste å tenke på når du blir nødt til å omplassere menneskets beste venn? Her har vi tenkt at vi sjal skrive en skriftlig kontrakt med de vi skal omplassere hunden vår til, slik at hvis dem ombestemmer seg eller på et eller annet tidspunkt finner ut at dem ikke vil ha han likevel, skal vi ha han tilbake. Dette for å forhindre at hjertegullet vårt blir en omplasseringshund som vandrer fra hjem til hjem uten å få muligheten til å slå seg til ro, og leve lykkelig. Høres dette rimelig ut eller?

- xoxo VICTORIA

9 MÅNEDER MED KJÆRESTEN
Tenk! I dag er jeg bare ikke 9 uker på vei med vårt kjærlighetsbarn, men vi har også vært sammen i 9 måneder. 9 måneder på godt og vondt, men også de mest fantastiske 9 månedene i mitt liv. Vi har opplevd mye sammen, og dette er bare starten. Nå har vi også fått den gave som å forme et liv sammen. En liten Bjørnar og Victoria. Kjæresten min er den beste i hele verden - for meg. Dette er ekte kjærlighet!

- xoxo VICTORIA

A CINDERELLA STORY: ONCE UPON A SONG
Bruker morgenen og formiddagen min på å se jentefilmer. Og vet dere hva? Jeg klarer det uten å grine! Har allerede sett "Another Cinderella story", og nå er det "A Cinderella story: Once upon a song" som er på skjermen. Ikke så meget fantastiske filmer, men de funker når du føler du trenger litt selvpleie og jentetid med deg selv. :)

- Hvilken jentefilm er din favoritt?

- xoxo VICTORIA 

MIN MORGEN
Min morgen, eller kveld i følge min døgnrytme, går til å lese i ei ny bok. Fikk låne boken av Silje, kjæresten til storesøsteren min. Idas dans er tittelen. En dypere og tyngre bok skal man lete lenge etter. Jeg klarer bare ikke å legge den vekk. Jeg må kjenne og smake på følelsene som moren til kreftsyke Ida har skrevet ned. Om deres evige kamp.

- Leser du noen gode bøker for tiden?

- xoxo VICTORIA

HURRA, NY LAPTOP!
Sendte jo inn den elskverdige laptopen min på reperasjon for en uke +/- siden. Og i dag fikk jeg melding fra Elektro.

"Att Jensen. Ta kontakt med butikken, så kan du få ut ny pc på forsikringen. Husk egenandel kr 400,- + evnt ny forsikring visst ønskelig. Hilsen ELEKTRO BRUNE OG HVITEVARER AS"

Så, da ser det ut som det blir ordentlig blogging på meg igjen. Jeg gleder meg til det, for å si det mildt. Kanskje jeg kan ta opp noen viktige temaer og rett og slett få en bedre start på bloggen min igjen.Tror smilet mitt er noe ala dette nå, bare med alle tennene. (Førsteklassebildet mitt)

- xoxo VICTORIA

FOR EN RAMPUNGE!
Alltid like irriterende å komme inn døra hjemme når hunden har gått amok av kjedsomhet. Sofaputer tygd i stykker, slengt midt på gulvet, piss på gulvet bak sofaen og alt på stuebordet er tygd på og slengt på gulvet. RampeAiko! Nå skal det trenes på å la han sitte i buret sitt, for å si det sånn. Planen om å sove litt før nattevakt ble avlyst da jeg heller måtte finne fram vaskebøtta og moppen.


[ FØR ]

[ ETTER ]

- xoxo VICTORIA

SELVPLEIE
Helt ok med selvpleie! Onepiece, negelakk på tærne, sletta hår, musefletter, nydusjet, nynappa øyenbryn osv. Digg å være jente avogtil.

- xoxo VICTORIA

MIN DRØM - STEM!
- xoxo VICTORIA

MAMMAKOS
Tror hunden min merker på meg når jeg er i dårlig form. Han hoppet plutselig opp på fanget mitt for å kose. Verdens beste Aiko! Han er god som gull. ♥

- xoxo VICTORIA

HUNDEBUR
Endelig har vi fått oss hundebur til Aiko! Kjøpte et brukt til bare 400,-. Stort nok for oss begge, så nå må vi bare oppføre oss pent så ikke sjefen i huset sperrer oss inne.

- xoxo VICTORIA

TIPS - tørt og skadet hår
Har du vært for ivrig med hårfargingen, for sen med å gå til frisøren, dårlig med penger eller har du bare generelt tørt og slitt hår? Vel, min løsning fant jeg hvertfall på salg på Cubus her om dagen. Tony&Guy - Moisture Injection Shampoo og Conditoner til 57kr per stykk. Dette er de første hårproduktene som har funket som de skal i håret mitt. Jeg kan gå i dusjen med floker og tidenes største "pulesveis", for så å bruke disse to herlighetene og få et flokefritt resultat uten å børste håret. Verdt å prøve!

- Hvilke merker bruker du for ditt hår?

- xoxo VICTORIA

JEG SKAL FLYTTE
På tide å få det offisielt, nå. Jeg skal nemlig flytte inn til kjæresten min. Den 16. januar sa jeg opp leiligheten min etter en del betenkningstid. Men faen heller, man lever bare én gang. Dette er et forhold jeg er villig til å satse alt på. Jeg er nemlig lykkelig og forelsket - så det så! Kjæresten min har tilogmed kjøpt inn 2 ekstra klesskap, bare fordi jeg skal få plass til klærne mine her. Han er søt og omtenksom, sukkerklumpen. ♥

- Bor du hjemme hos foreldre/foresatte, med en venn/kjæreste eller alene?

- xoxo VICTORIA

PAKKE I POSTEN !
Etter langt og lenge, etter 18 dager, etter en hel evighet kom endelig pakken min i posten. En Supernintendo fra sortiment.no. Heeeerlig! Så nå blir det Super Mario World spilling for fullt her i hus. Skikkelig retrogaming.

- xoxo VICTORIA

MOCCAMAN - tommylife
Hahaha, jeg tror jeg skal dø av latter. Sjekk videoen som bloggeren bak Tommylife har laget. "I am not a mocca man!!!" Denne er det verdt å sløse bort 3-4 minutter på.

- xoxo VICTORIA

PAKKE PÅ TUR
Jeg er rastløs, for jeg har nemlig ventet i 14 dager på en pakke i posten. Den er her i morgen, etter mange lange dager med venting. Noen som kan gjette hva jeg får?

- xoxo VICTORIA

SOLARIUM - DIGG START PÅ DAGEN
- xoxo VICTORIA

AIKO - FØR OG NÅ

[ FØR ]

[ NÅ ]

- xoxo VICTORIA

WHEN LIFE SMILES AT YOU...


- xoxo VICTORIA

TIHI!
- xoxo VICTORIA

JEG VANT
Royal Bowling & Biljard har hatt en konkurranse gående på facebook siden julaften, og i kveld ble den avsluttet. Jeg ble nettopp den heldige vinneren av 10, ja hele 10 timer biljard. Hurra! Så hvis dere lurer på va jeg kommer  til å gjøre de neste dagene eller noe, så blir det nok biljard. Haha!

- Har du noen gang vunnet konkurranser?

- xoxo VICTORIA 

2011 - DET VERSTE OG BESTE ÅRET


Det verste:

» Sjalusidrama x 1000
» Kraftig depresjon og sykemelding
» Klarte ikke skoleåret 2011/2011
» Ble brutt ned daglig i første halvår
» Urinveisinfeksjoner og bihulebetennelser
» 3 katter ble avlivet pga liten tid
» Har blitt utsatt for alt for mye syting og klaging
» Får færre kommentarer på bloggen enn tidligere
» Har blitt utsatt for mange falske folk og dramaqueens
» Bowlinglaget "Fnarnie" gjør det dårligere
» Døgnrytmen min er uforandret - sover på dagen, våken på nattenDet beste:

» Friskmeldt fra depresjon
» Ble ordentlig kjent med Bjørnar
» Gikk i forhold med Bjørnar'n min
» Alanya i august med kjæresten
» Har sortert ut venneomkretsen
» Fått bedre selvinnsikt
» Fått sydenreise, langkjøring osv i julegaver
» Hundevalp med navnet Aiko
» Jobb i Posten Norge AS
» Fler lesere og sidevisninger på bloggen enn tidligere
» Har begynt å spille i Polarteam Bodø
» Har nesten gjort ferdig sertifikatet, klasse B

- xoxo VICTORIA

JULEGAVENE 2011


» 4 gavekort på citynord (totalt 1100,-) «
» Lekebil med lekesertifikat inni, hvor det stod at langkjøringen ble betalt «
» Morgenkåpe «
» Lacoste sko «
» Ufoakebrett «
» Sydenreise i juni med storebror og kjæresten «
» Smykke med turkist hjerte «
» Ørepynt med hjerter «
» Lacoste parfymesett «
» Scrapbook-utstyr «
» Bowling t-skjorte med teksten "Fnarnie" på «
» 2 kalendere «
» 150,- til sertifikatet «
» En fyrstikkeske med teksten "Jeg elsker deg" inni «
» Elektrisk varmeteppe «
» Telysholdere «
» Duk «
» Fruit Works body butter «
» Serveringsfat «
» Serviettholder med servietter i «
» Julestrømpe med godis og blad inni «
» Kosesokker «

- Hva fikk du til jul?

- xoxo VICTORIA

OUTFIT 25.12.11
Vel, dette går vel egentlig til dere rosabloggere som blogger om sminke, klær og hår. Det er jul, kosetid og du kan være så slask som du bare vil! Er jo bare familien som skal se deg uansett. Mitt antrekk for dagen er pysjbukse, singlet og genser. Oh yeah, i julen gir jeg meg en lang faen i hva jeg har på meg, og tar bare livet helt med ro. Peace out!


- xoxo VICTORIA

EN VET EN ER LYKKELIG...
En vet en er lykkelig når en sitter foran speilet i flere minutter, bare for å se på seg selv smilende. Livet er godt, jeg har det fantastisk! Takk til alle mine nære og kjære. ♥- xoxo VICTORIA

SMØRKRISEN GÅR OVER STYR
KRISE, nå er det plutselig ikke lengre lov til å kjøpe mer enn 4 pakker smør! Herregud, vi blir å dø hvis vi ikke får i oss nok smør eller får baket alle de sju slagene med julekaker! Eller ikke. Dette er patetisk, og ren idioti. Hvem faen kjøper 4 pakker med smør når en er i butikken uansett? Er det virkelig folk som lagrer opp smør? Hvor idiotisk går det ann å bli? Var innom Bunnpris i sted, og fant lappen nedenfor;- Hva synes du om denne "smørkrisen"?

- xoxo VICTORIA

KJÆRE LESERE
Statistikken min er mye bedre enn før, men kommentarene har aldri vært så få som det er nå. Men jeg mister lysten til å blogge når jeg ikke får kommentarer og tilbakemeldinger på bloggen min. Takk for at dere leser om mitt uinteressante men fantastiske liv. ♥


Som du kan se, har statistikken blitt mer jevn i det siste.

- xoxo VICTORIA

TRØTT OG SLITEN
Har jobbet i natt fra 01:30 - 06:00, så nå begynner jeg å bli trøtt. Kjenner på kroppen at jeg er sliten, men det er bare en deilig følelse. At det gjør vondt i beina er bare en måte å kjenne at man lever på. Jeg fikk foressten flere vakter på posten, så jeg skal jobbe natt til i morgen, natt til torsdag, natt til fredag og natt til lørdag. 5 netter på rad! Tro hvem som kommer til å sitte å pirke i matfatet, for så å sovne av med trynet i kålrabistappa på julaften? 


Ooog, slik ser "trøtt og sliten etter nattevakt på posten-trynet" mitt ut.

- Skal du jobbe i jula?

-  xoxo VICTORIA

KVELDENS MÅRRATRYNE
Satt å strikket i hele natt, så er sånn ca nettopp våknet. Nå skal jeg bare strikke ferdig lapp nummer 6, og så skal jeg springe gjennom dusjen, før jeg skal i bursdagsfeiring til søskenbarnet mitt Linda. 

- xoxo VICTORIA 

DAGENS MÅRRATRYNE
- xoxo VICTORIA

MY SECRET !
Skrev for 3 dager siden at jeg hadde en hemmelighet. Grunnen til at jeg ikke ville poste den på bloggen med en gang, er pga det økonomiske, nav og slikt. Men tilbake til poenget; jeg har fått meg JOBB! Etter tre år på ræva (mer eller mindre), har jeg endelig fått meg jobb. Er bare julevikar for øyeblikket, men som alle som jobber der sier "Når du har én fot innenfor, så er det ingen vei tilbake." Jeg har fått jobb i Posten!


nøkkelkortet mitt


gliset mitt

- Gratulasjoner mottas med stor takk!

- xoxo VICTORIA

I GOT A SECRET
Ja, jeg har en hemmelighet. En fantastisk herlig hemmelighet som jeg ikke kommer til å poste på bloggen min før i morgen. Hemmeligheten min gjør meg sliten, men utrolig glad. For øyeblikket sitter jeg å venter på pizza levert på døra, som jeg skal fråtse i meg, før jeg skal ha nok en våkennatt. Lenge leve latskapen. Vi blogges i morgen.- xoxo VICTORIA

SØTESTE ØNSKELISTA
Kjæresten min har etter mye om og men endelig skrevet klar ønskelista si, hipp hurra!

 1. Beholde kjæresten - dvs. meg
 2. Gavekort på BJ (haha, blowjob...) -,-'
 3. Scrapbook fra tiden vår sammen (har begynt på en fra Alanya, men har ikke gjort den ferdig)
 4. Mer tid sammen som kjærester, og finne på ting sammen
 5. Få lov til å ta meg med til syden igjen året som kommer
 6. Noe jeg selv vil gi.


Starten på scrapbooken

- Har du noen tips til hva jeg kan gi kjæresten i julegave?

- xoxo VICTORIA

FAENFAENFAEN
Jeg skulle på møte med NAV i dag kl 13:00, og gjett hvem som plutselig våknet rett før klokken var 16:00? Faen! Og det verste av alt er vel at nå får jeg sikkert ikke livsopphold inn på konto i morgen, bare fordi jeg ikke kom meg på møtet. Krysser fingrene, tær, armer og ben for at jeg kan være heldig å få penger i morgen likevel. Får vel ringe dem i morgen og avtale et nytt møte, så kanskje det ordner seg likevel.

- xoxo VICTORIA

ET HYGGELIG MØTE
Var på citynord med storebror og kjæresten min i dag. Og vet dere hva? Jeg møtte på Mona. Mona var primærkontakten min da jeg bodde på Bodø ungdomshjem. Det var så herlig å se henne igjen. I går satt jeg nemlig å så på gamle bilder, og blandt annet et bilde av Mona. Jeg er så utrolig glad for at hun har vært der for meg, og hjulpet meg til å bli den jeg er i dag. Kan ikke sette ord på hvor mye disse fantastiske menneskene som jobber på ungdomshjemmet betyr for meg. Det er de som har vært med på å formet meg, og hjulpet meg gjennom mange vanskelige dager. Er det noe jeg ville ha gjort om igjen her i livet, så måtte det ha vært å få bo der en gang til. Takk!

 

- xoxo VICTORIA

JEG PYNTER IKKE TIL JUL
Ja, det stemmer. Jeg pynter ikke til jul, selv om jeg går 3. jula i møte hvor jeg bor hjemmefra. Grunnen til dette, er at jeg mener at jula er forbeholdt hjemme hos mamma, pappa og alle rundt meg. Det blir så ekstra koselig på juleaften når jeg kommer til et hus der det er pyntet til jul, med juletre og gaver under. Jeg vet jeg er sær, men jeg liker det på den måten. Jeg skal pynte til jul når jeg selv får barn eller eventuelt flytter inn med kjæresten min. 


Se så koselig! Kjæresten min har tent adventstaken.

- Pynter du til jul hjemme?

- xoxo VICTORIA

"MINE" JENTEFILMER

- - - Wild child
- - - Save the last dance 1 - 2
- - - Raise your voice
- - - Bring it on 1 -  5
- - - Mean girls
- - - Bride wars
- - - 50 first dates
- - - Freaky friday
- - - A cinderella story
- - - 16 wishes
- - - Bridesmaids
- - - Crazy, stupid love
- - - Easy A
- - - Friends with benefits
- - - Life as we know it
- - - Love and other drugs
- - - You again
- - - Prinsessen og frosken
- - - To på rømmen
- - - Løvenes konge 1 -  3
- - - Titanic
- - - Dirty dancing

- xoxo VICTORIA

JOBBSØKING
Nå har jeg sømfart både nav.no og finn.no etter ledige stillinger. Har plukket meg ut 10 forskjellige stillinger som jeg tenker jeg skal søke på. Det er en start, og da kommer jeg meg ihvertfall igang igjen. Nå har jeg lyst til å jobbe, lyst til å tjene penger, og lyst til å få et bedre og mer systematisk liv. Kom igjen Victoria, dette skal du klare! ;-DD

              
- Er det vanskelig å få tak i jobb der du bor? Hva jobber du med?

- xoxo VICTORIA

FILM, PYSJ, COLA OG POTETGULL
På et døgn har jeg sett 6 jentefilmer og er i gang med den 7. nå. Wild Child og Bring it on 1-5 er unnagjort, og nå er det Angus, thongs and perfect snogging som er på tv-skjermen. Så nå blir det kos med enda en jentefilm mens jeg sitter å gomler potetgull i pysjbuksa mi. Deilig å bare slappe helt av og være jentete av og til. Herlig!

- Hvilken jentefilm liker du best? Har du noen å anbefale?

- xoxo VICTORIA

ANSIKTSMASKE OG JENTEFILM
Jeg har akkurat lastet ned ALLE "Bring it on"-filmene så nå skal de sees, en etter en. Dette skal gjøres sammen med storebroren min. Nå sitter vi med ansiktsmaske klasjet i trynet og er temmelig mongiser ut begge to. Jajøss. Fin start på en onsdagsmorgen.

storebror og meg


meg


storebror

- xoxo VICTORIA

EN HIMMEL I FYR OG FLAMME
I skrivende stund ser det ut som at himmelen over Bodø er i fyr og flamme. Den er rosa, orange og lilla. Nydelig himmel, deilig temperatur og oppholdsvær. I kinda love it!- xoxo VICTORIA

TETRISAVHENGIG!
- Hvilke facebookspill spiller du?

- xoxo VICTORIA

JULEGAVEØNSKER '11
Det er sykt vanskelig å skrive ønskeliste til jul, men etter mas fra kjæresten er det vel endelig på tide. Så er kommer de, noen av de hvertfall. • Lappen til bil!
 • Klær (tights, gensere, tunika, topper, sokker, undertøy, jakker osv.)
 • Ullsokker
 • Dobbeldyne
 • Dvd-spiller
 • Reise til varmere strøk med kjæresten
 • Benkoppvaskmaskin
 • Tørketrommel
 • Ny telefon
 • Grans Julebrus med pæresmak
 • Hairextentions
 • Hårfarge
 • Sminke
 • Sko
 • Gavekort (citynord, bowling)

 

- Har du skrevet liste med julegaveønsker?

- xoxo VICTORIA

NYTT HUNDEBÅND, KANSKJE?
Jeg satt Aiko ut i sted fordi han hadde tisset på gulvet. Min skyld, siden jeg var treg. Men uansett, jeg vasket gulvet, ordner i "sovekroken" hans, og går så for å hente han. Ute på trappa ser jeg bare et bånd, liggende på bakken. Roper på hunden, og han kommer springende i full fart mot meg for å leke. Gjett om det var noen som kjedet seg litt når han satt fast i båndet på trappa? Båndet hadde han tygdt av, helt med toppen. Så med andre ord har han vært ute å ferdet på egen hånd.- xoxo VICTORIA

FROKOST, LUNSJ & MIDDAG
Siden jeg ligger på latsiden i dag, ble det frokost, lunsj og middag i ett. Benfrie svinekoteletter, frityrstekt pommes frites, salat og hvitløk- og partydressing. Nam!- Hva har du til middag i dag?

- xoxo VICTORIA

HAMARØYA - bilder

Bølger som skvulper over berget.

Stranda på Sandnes.

Stranda på Sandnes.

Båten til pappa og "landgangen".

Skrev hjerte med B i sanden.

Huset til pappa og bestemor.

Skogens kongle.

Middag - stekt røyr, potet, rømme og gulrot.

Røyr til steiking.

Pappa som sløyer fisken.

Ene bøtta med fisk.

Ute på trappa og tar en røykepause.

Tar fiskene ut av garnet.

Fisk i garn.

- Hva synes du om bildene?

- xoxo VICTORIA

HAMARØYA
Først og fremst, BEKLAGER! Jeg har ikke blogget så mye som jeg bruker, men det  den kommer av enkle årsaken, jeg dro til Hamarøy på besøk til pappa. Kom hit i 19-tiden i går, og satt bare å spilte angrybirds på telefonen samt litt kort med bestemor før slengte trynet på hodeputa rundt kl. 23. I dag derimot har jeg vært med på å fjerne 114 fisk fra garn, vasket bøtter, øvelseskjørt, spillet kort og angrybirds, og spist en kjempe herlig middag - Stekt røyr med potet, gulrot og rømme til. Nam! Kommer bilder når jeg er kommet hjem igjen.


- Hva bruker du denne helga til?

- xoxo VICTORIA

GOD NATT !
- xoxo VICTORIA

OPPFØLGINGSTJENESTEN
Har fått brev i posten fra Oppfølgingstjenesten i Nordland. Endelig! Tror jeg skal takke ja til tilbud der, så kanskje jeg kan slenge meg med på et fargekurs, eller noe lignende.

- Har du vært under OT før?

- xoxo VICTORIA

HUMØRET GÅR OPPOVER!
Humøret mitt går oppover igjen, og livet smiler litt igjen. Jeg har nemlig verdens beste kjæreste! Jeg setter pris på alt han gjør, og at han stiller opp for meg. Han er der for meg, hele tiden. Verdens beste sukkerklump!- xoxo VICTORIA

FAVORITTSANG
[ John Mayer - Free Fallin' ]

- Hva er din favorittsang?

- xoxo VICTORIA

PÅ TUR MED AIKO
Gikk meg en liten tur på formiddagen med Aiko. Han var skikkelig vilter av seg og stortrivdes på skogsstien på tur opp mot Linken. Snuste overalt og hoppet både høyt og lavt.

 
Litt av stien oppover.

Linken.

Aiko som vil ha fler godbiter.

Utsikt over Bodø by.

Meg selv

Fornuftig skovalg er alltid bra.

Aiko sjekker utsikten.

Jeg tar et pust i bakken.

- Har vi ikke fin natur her nord?

- xoxo  VICTORIA

KONKURRANSE ! *avlyst...*
Har DU lyst på en bloggvurdering og hederlig omtale? Da burde du lese videre.


Kommentar nummer 850 får en bloggvurdering av meg, med linking til bloggen. Så alt du trenger å gjøre, er å skrive kommentar på et eller fler av innleggene mine, så kanskje du blir den heldige?
  Vær vennlig å ikke spam bloggen min ned med "Hei, vil du lese bloggen min"-kommentarer, for slike er helt unødvendige. Skriv en saklig kommentar, jeg går alt inn på bloggene og kommenter nesten alle av de jeg får kommentarer hos. På forhånd takk.
  Og et lite tips: Det er ikke mange kommentarer igjen før nummer 850 er her, så vær rask, kanskje det er du som vinner.

Edit: Avlyst da ingen meldte seg på... Kanskje en annen gang.

- xoxo VICTORIA

MORGENSTEMNING
I dag er himmelen rosa og solen titter frem. En svak kulde og et herlig høstvær. Ble pent nødt til å ta noen bilder med telefonen min for å vise dere.

- xoxo VICTORIA

JEG KLIPPET PANNELUGG
Jeg satt å sløvet og så på tv i det panneluggen min sklei foran øynene mine. Begynte å bli irriterende at den hele tiden skulle være i veien for meg. Så jeg tok saken i egne hender, leitet fram kjøkkensaksen og klippen en noen  lunde rett pannelugg. Samtidig klippet jeg vekk litt av de slitte tuppene nederst på håret. Uansett, her er resultatet:- Pleier du å klippe ditt eget hår?

- xoxo VICTORIA

SLEEPYHEAD
Tror jeg gir opp blogginga ut dagen, har ingenting å blogge om annet enn mine depressive tanker. Da sparer jeg heller de som faktisk gidder å lese bloggen min, og gjør noe litt mer fornuftig. Jeg skal sove i dag. Vi blogges!


Sovebilde fra Alanya i august. Varme = slapp og søvnig.


Også slenger jeg med et bilde av kjæresten min. Dere må jo få noe fint å se på.

- xoxo VICTORIA

VALPEKURS
Da stakk jeg på valpekurs sammen med kjæresten!

- xoxo VICTORIA

M I T T 2 0 1 1
Januar - Gikk inn i det nye året sammen med en antibiotikakur.Februar - Begynte på jobbsøkekurs i regi av NAV.

Mars - Husker ingenting fra denne mnd. Jobbintervju på Statoil.

April - Fikk konstatert depresjon hos legen.Mai
- Fikk konstatert kraftig depresjon hos legen og begynte på medisiner.Juni - Jeg sleit veldig. Tilbrakte mye tid sammen med Bjørnar, vi ble bedre kjent.

Juli - Jeg fylte 19 år,  bestod teorien, ble kjæreste med Bjørnar.

August - Kjærestetur til Alanya, begynte på skolen.September - Likemannsamling NFOI i Molde, bleika håret.

Oktober - Hentet hundevalpen Aiko, sluttet på skolen.

November - We love the 90's konsert.

- xoxo VICTORIA

WEBCAMBILDER
Jeg sitter å venter på at klesvasken skal bli ferdig, og siden sånt tar tid, blir det ganske kjedelig å bare sitte å vente. Så da ble det webcambilder på meg. Og bare for å svi av litt ekstra med tid, gikk jeg også inn på picnik.com for å lage en collage og redigere bildene litt. Tidsfordriv, gotta love it!- Hva gjør du når du kjeder deg?

- xoxo VICTORIA

MIDT I NATTEN...
Midt i natten sitter jeg her med kjæresten på besøk, og holder på å lager mat. Sulten som bare det, siden jeg har vært så lur å bare spist en liten brødskalk i dag. Hardt å være fyllesyk.- xoxo VICTORIA

Foressten husk å svar på spørsmål om bloggen min, HER!

WE LOVE THE 90'S
- xoxo VICTORIA

DU VET DU...
Du vet du hadde en bra kveld i går når det kjennes ut som du har slikket på asfalten, tightsen du hadde på deg er full av ketchup og hodepinen er så vond at hodet like gjerne kunne ha vært amputert... Var nemlig på We love the 90's i går.


- xoxo fra en stk fyllesyk VICTORIA

KJÆRESTEN BLOGGER
Jupp, kjæresten min har opprettet en blogg. Han skriver også på facebook at han skal være fjortisjente i noen dager. Ta en titt da vel. Klikk HER eller på bildet nedenfor for å komme til bloggen hans.- xoxo VICTORIA

GOD NATT !


- xoxo VICTORIA

DAGENS TOPPLISTE - BODØ
Hurra, glede! Er så deilig når man får noe igjen for bloggingen sin. En kommentar, bra statistikk eller ligger på topplista. Gikk i sted inn HER, og vet dere hva? Jeg ligger på 3. plass på topplisten i Bodø. Et lite steg for bloggen, men et stort steg for meg og min bloggelyst. Så en stor takk til mine lesere, dere gjør hverdagen min bedre.

- Setter du pris på kommentarer, statistikken eller om du havner på en toppliste?

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits