Diverse

STOPP VOLDTEKTENE I BODØ
Gå inn på facebooksiden HER! og trykk liker for å markere ditt standpunkt - nok er nok! Vi vil ha byen vår tilbake nå, få slutt på voldtektene.

 "I løpet av 15 måneder har politiet etterforsket syv overfallsvoldtekter i Bodø. Det er uakseptabelt. Nok er nok. Stopp overfallsvoldtektene i Bodø! Lik denne siden for å markere ditt standpunkt! Denne siden er opprettet av Avisa Nordland." 

//Bildet og teksten i gåseøyne er kopiert fra facebooksiden!

- xoxo VICTORIA

TRILLINGBABYER
Kom over dette herlige bildet på termingruppa på facebook, og måtte bare dele det videre med leserene mine. Fantastisk morsomt bilde, hvis man ser bort i fra at ungene som er avbildet som "I was not" og "Me neither" kanskje kan føle seg litt uønsket når dem vokser opp å ser dette bildet senere. Men dette er noe jeg sikkert også kunne ha funnet på å gjort hvis det var jeg som fikk en tredoblet overraskelse. ;-)

- xoxo VICTORIA

TRUE LOVE FOREVER
- xoxo VICTORIA

PAKKE I POSTEN - LIKENSHARE
I dag fikk jeg nok en pakke i posten, og denne gangen var det fra LikenShare. Har fått 4 esker med Blink Mints i forskjellige smaker, som jeg skal prøve ut å gi tilbakemelding på. Smakene på Blink Mints er Green apple, Blackcurrant, Liquorice og Cola. Sistnevnte er den jeg gleder meg mest til. Kanskje du også ønsker å være LikenShare-tester? Er veldig enkelt, gå inn på www.likenshare.no å meld deg inn, så kan du selv klikke hjem noen smaksprøver. Det eneste som er viktig er at du gir dem en ærlig tilbakemelding på produktene du har testet.

- Er du LikenShare-medlem?

- xoxo VICTORIA

HUMOR - ABSURDGALLERIET
Er det noe jeg har blitt utrolig fasinert over, så er det skikkelig tørr og på trynet humor. Jeg kan sitte å se på bilder uten mål og mening i flere timer, og bare le helt for meg selv. Haha! Noen fler enn meg som er sånn, eller er jeg fantastisk rar i denne verdenen?

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits