Blogg

NY HEADER PÅ BLOGGEN
Det var på tide med en oppfreshing av headeren, og bytte ut ultralydbildet fra uke 10+2 med et nyere fra uke 18+5. Velger å ha ultralydnildet i headeren, for det er jo babyen i magen bloggen min stortsett handler om. Jeg lager headerene mine inne på picmonkey.com, et skikkelig enkelt redigeringsprogram på nettet. Du velger selv om du vil redigere gratis eller om du vil betale litt for å få ekstra effekter og lignende. Selv bruker jeg gratisversjonen enn så lenge, men antar jeg blir å kjøpe så jeg kan bruke alt dem har å tilby etterhvert. 

Den gamle øverst, og den nye under- Hvilken header likte du best av den gamle og den nye? Er det noe du synes jeg burde gjøre annerledes?

- xoxo VICTORIA

LESERUNDERSØKELSE #1
Siden jeg per dags dato har fått fler og fler lesere er det kanskje på tide å bruke dere til noe også? Så jeg lurer på om det er noe du som leser vil komme med tilbakemeldinger på, når det kommer til bloggingen min og slikt. Har lagt til spørsmål lengre ned i innlegget, og håper du tar deg tid til å svare. Kanskje jeg linker akkurat deg/dere i et senere innlegg?


HEY HOE, overredigert gammelt bilde

SPØRSMÅL TIL LESERNE MINE:

- Er det noe du vil se mer av, og er det noe du vil se mindre av på bloggen min?

- Hva er viktigst for deg når du leser en blogg? Designet, bildene, teksten eller historien bak?

- Er det noe spesielt du ønsker at jeg skal blogge om? Kom gjerne med forslag!

- Hvor ofte er du innom bloggen min? Daglig, ukentlig, månedlig, første gang innom?

- Hvor fant du bloggen min? Facebook, google, venner, blogg.no?

 

//Takk til de som deltar, det er viktig med tilbakemeldinger, så jeg kan gjøre bloggingen enda bedre!

- xoxo VICTORIA

SPØRSMÅLSRUNDE
//Den personen som kommer med det beste spørsmålet vil bli linket i et innlegg på bloggen min.

- xoxo VICTORIA

VINNERNE ER TRUKKET - GRATTIS!

De 13 som tippet rett kjønn


13 lapper med navn og nummer på i kurven


Vinnerne trekkes


Første lapp, og vinner av premie nummer en


Andre lapp, og vinner av premie nummer to


Tredje lapp, og vinner av premie nummer tre

Vinnerlappene med premiene under

GRATULERER OG TAKK FOR DELTAKELSEN - Vinnerne må huske å svare på mailen de har fått i innboksen deres, så jeg kan få navn og adresse så jeg kan sende dere premien. Setter frist på å svare til søndag kl 23:59, hvis ikke trekkes premien på nytt til en av de andre som tipper riktig. :-)

//Premiene ble sponset av superkul.no, stor takk til dere!

- xoxo VICTORIA

TOPPLISTA - bodø
Det hjelper å blogge litt oftere enn det har vært det siste året. For med en gang man blogger igjen, skyter statistikken til værs, og man havner opp på "topplista" over Bodø igjen. Synes det er utrolig koselig å se hvor mange som er innom bloggen min, også blir jeg alltid ekstra glad når folk tar seg tid til å kommentere under postene mine. Så en stor takk utbringes til alle leserne mine for god statistikk og koselige kommentarer.

- xoxo VICTORIA

SPØRSMÅLSRUNDE!
Noe du alltid har hatt lyst til å spørre meg om? Noe du vil vite om meg? Noe du lurer på om min fortid/framtid? Noen ting som helst? Spør i vei, så skal jeg prøve å svare på alt!- xoxo VICTORIA

Ta på deg mine sko...
Ta på deg mine sko. Gå samme veien som jeg har gått. Bearbeid tapet av mennesker jeg har mistet. Ork å gå gjennom alle følelser og hendelser jeg har gjort. Snuble på alle steiner jeg har snublet på. Reis deg alltid opp igjen og gå videre samme vei som jeg gjorde. Klarer du det ikke, så heller ikke døm verken meg eller mitt liv.

- xoxo VICTORIA

FACEBOOKSIDE
Etter langt og lenge, lenge og langt - har jeg opprettet en facebookside for bloggen min. Så nå gjensår det bare for dere å like den. Kanskje jeg tester ut konkuransser iht. akkurat den siden. Jeg har noen planer på lager, nemlig. Facebooksiden min finner dere HER. Husk å trykk "liker" når du alikevel tar turen innom.

- xoxo VICTORIA

NYTT DESIGN - blått
Ble så lei av designet jeg hadde. Knall rosa, og gammelt. Det var det første bloggdesignet jeg var fornøyd med, men nå er jeg enda mer fornøyd. Blått/turkist design skal nå pryde bloggen min til den dagen jeg blir lei. Glemte jeg å nevne at turkis er favorittfargen min?

 
[ Det nye ]


[ Det gamle ]

- Hvilket likte du best? Hva er din favorittfarge?

- xoxo VICTORIA

SO TRUE- xoxo VICTORIA

GO ON GOOGLE...


- xoxo VICTORIA

UT I UVÆRET
Når kjæresten min er ferdig på jobb i natt, sånn rundt 04:30, skal vi ta oss en tur ut i dette ekstremværet som er meldt. Vi skal ta turen til Skivkhavna, for den har visst nok blitt rasert av uvær, og det her bare så vidt begynt. Etter det, skal vi også ta oss turen litt lengre bort, til Løpshavn der den ytterste delen ligger under vann, strømmen er godt og sikringskap har gått til helvete. Jeg gleder meg! Er det noe jeg liker, så er det storm og skikkelig ruskevær. Når vi har vært de plassene skal vi hjem å se film fra til i 08-09 tiden, før turen går videre ut på moloen. Gleder meg!


- Har du lagt merke til "Berit"?

- xoxo VICTORIA

SPAMKOMMENTARER
Det er så utrolig unødvendig. Samme "idioten" kommenterer tusenvis av blogger daglig og reklamerer for sin egen nettside. Jeg blir så irritert. La ut et bilde av en himmel, og får en kommentar som "en blendende fersk highlighter samen en genial mascara...". Altså, hva faen er poenget? Rapportert som spam, already done!

- Er du også en av dem som mottar spamkommentarer?

- xoxo VICTORIA

VIL DU HA FLER LESERE OG TJENE PENGER?
Da er Splinx - Bloggerfy midt i blinken for deg !

Klikk på Splinxlogoen overfor og registrer deg selv. Registreringen går raskt og enkelt,og vips så er du klar. Du bestemmer selv om du vil tjene penger eller ikke. :)
       
- xoxo VICTORIA

BETALING FOR LESERE
Synes du det er ok å betale for å få deg flere lesere på bloggen din? Det synes ikke jeg. Synes det blir feil måte å blogge på, når en faktisk må kjøpe seg lesere. Hvorfor ikke bare ta tiden til hjelp, skrive om interessante ting og hendelser, ha en ryddig og oversiktlig blogg? Blogger du riktig får du lesere. Eller hvis du er mammablogger. Er du en ung mammablogger får du akutt mange lesere, bare fordi du er ung og har en unge. Fasong, kropp, ryddighet, dialekt, tema osv er plutselig uinteressant hvis man har en liten en. Så hvis du vil ha lesere uten å betale for det, kjør på, få deg en unge. 

NB! Dette innlegget er ikke siktet til noen spesielle, så ikke ta deg nær av det. MIN egen mening. Eller, så kan du jo bare eventuelt gjøre som jeg skrev først, ta tiden til hjelp. ;-))


- Synes du det er greit å betale for lesere ?

- xoxo VICTORIA

HEI SVEIS !
Vel, siden du først er inne på bloggen min så håper jeg du vil ta deg tiden til å svare på noen spørsmål. Desto fler som svarer, jo bedre kan bloggen bli. Tar i mot ris og ros med åpne armer. På forhånd, taakk!

- Er det første gangen du er inne på bloggen min eller er du fast leser?
- Hva synes du om headeren og designet mitt?
- Hva burde jeg skrive mer om, og hva burde jeg skrive mindre om?
- Synes du bloggen er oversiktlig eller ikke?
- Har du noe annet du vil tilføye?- xoxo VICTORIA

JEG ER MED I EN KONKURRANSE
Jeg er med i en konkurranse på http://frokenlinda.blogg.no/, hvor man kan vinne et gavekort på H&M til en verdi av 500,-!
For å delta i denne konkurransen, må du gå inn på bloggen hennes, lage et innlegg om dette, linke til bloggen og skrive i kommentarfeltet på dette innlegget at du er med. Jo flere ganger du lager innlegg og kommenterer at du har gjort det, jo større blir sjangsen for at du bli den heldige vinneren.
Vinneren blir trukket søndag 6. november, som også er sønnen hennes sin 1-årsdag.


- xoxo VICTORIA

HVA ER FORSKJELLEN? sidevisninger/lesere
Mulig det bare er den indre blondien som slår til i meg, men jeg har alltid lurt. Hva er det som er forskjellen mellom sidevisninger og lesere?

[Ja jeg vet, den er skikkelig ustabil. Men jeg har blogget skikkelig ustabilt i det siste.]

- xoxo VICTORIA

KJØRETIME
Sitter med nerver og grugleder meg til morgendagen. Jeg skal nemlig ha min første kjøretime. Har kjørt en del bil fra før av, så kan jo kjøre. Men har aldri blitt bedømt av noen som har det her som jobb. Å kjøre og lære opp uerfarne sjåfører. Kjøringen min skal bedømmes i morgen. I morgen kl 10:00 på Barkhald & Pedersen. Får håpe jeg får en grei kjørelærer, som har forståelse for nervøsiteten min. Men skitt au, dette går bra!


- Var du nervøs før din første kjøretime? Hvilken kjøreskole kjørte du opp hos?

- xoxo VICTORIA 

HEY BLONDIE !
From this....

To that...

- xoxo VICTORIA

KATTUNGER I HUS!
Gamlepusia "Missi" har blitt mamma. På lørdag, 17. september fødte hun 3 velskapte og nydelige små. Dette er første gangen hun ikke har født før tiden, og andre gangen hun har fått unger som har overlevd. Det morsomme er, hun gikk på p-piller men ble gravid like vel. Og glad er jeg for det. For kattungene er mer en velkomne her i hus. Mine tre nydelige, søte småramper.


- Synes du det er stas med kattunger ?

- xoxo VICTORIA

BLOGGREDIGERING - NussiLita
Fikk spørsmål fra ei god veninne av meg om jeg kunne fikse litt på bloggen hennes, siden hun syntes den så rotete ut. Og siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre, prøvde jeg meg på det. Tror og håper hun ble fornøyd, selv om jeg ikke ble like fornøyd med den. Er vanskelig å redigere og designe noen andres blogg når dem ikke kommer med ønsker om hvordan de vil at den skal være. 

Header:

Innleggsbakgrunn:


Innholdsbakgrunn:

Bloggbakgrunn:


[
Klikk her for å komme til bloggen hennes ]

- Hva synes du? Har du redigert noen andres blogger?

- xoxo VICTORIA 

ALANYA - 5. - 12. august *BILDER*


- xoxo VICTORIA

HENRIK ANDRÉ PEDERSEN

I dag skal du til ditt siste hvilested. Dagen i dag kommer til å bli tung og sterk. Mange rundt deg er rammet av et uvirkelig savn, og håper fortsatt på at du skal komme hjem igjen. Jeg er en av dem. Klokken tikker, og det er ikke lenge igjen til jeg skal i begravelsen din, en av mange fler. Vi møtes igjen i himmelen, Henrik!

"ungdommens glede, ungdommens engasjement
drept i glede, drept og skremt.

titalls drepte og skadde du så
men likevel du drepte, du drev nå på..

flere du skøt, flere du flådde..
hva tenkte du så på? desto flere du nådde?

i vannet de lå, hjelpesløse som små..
det hele handlet om død eller stå..

mange døde, uvisst hvem de er..
du skal vite vi er mange, som står der.

vi vil falle din dom, og glemme deg,ditt svin
for ditt dypeste ønske var å bli i våre sinn

vi skal huske alle som døde, og bære hver en sten.
dere er dypt elsket, og savnet hver og en."

 

- xoxo VICTORIA

SMÅ BARN - STORE GLEDER
Denne gjorde akkurat morgenen min veldig bra. HAHAHA, jeg må ha sykt dårlig humor!

- xoxo VICTORIA

SPRÆÆÆÆÆK !
Har akkurat fått varmen i meg igjen, etter å ha vært å gått tur og badet med kjæresten min. Vi gikk fra meg og opp til Linken, og så videre gjennom skogen til Turisthytta. Var en slitsom tur for meg, for kondisen min har på mystisk vis forsvunnet helt. Ble en del pusting og pesing på meg, samt melkesyre og en haug med klaging. Heldigvis er sukkerklumpen min tålmodig nok, så vi gikk turen i mitt tempo. Var en kjempenydelig tur i både tåke og regn. Dette må definitivt gjentas, og så håpe på at jeg blir sprek nok til å inkludere Keiservarden på turen også.


- xoxo VICTORIA

EMOBLOGGER
Jeg har sett det nå. Siste måndtene har jeg bare vært en emoblogger. Bare 2-3 innlegg der jeg har skrevet noe positivt angående livet mitt, og hvordan jeg har det. Så nå skal jeg heller skrive om det positive i livet mitt, og hvordan jeg føler meg når jeg har det bra. For jeg har det faktisk veldig bra 60-70% av tiden. Men i de resterende 40-30%, da jeg ikke har det bra, er jeg alene.

De to beste tingene i livet mitt:

  1. Jeg har en fantastisk kjæreste. Desverre så bruker vi litt for lite tid sammen. Skulel gjerne vært med han døgnet rundt. Han får meg til å føle meg hel, glad og fantastisk. Sammen med han er jeg den virkelige jeg. ♥

  2. Jeg har en god familie. Dem tar vare på meg, og har alltid gjort det. Vi har passe bra kontakt, og har det alltid hyggelig sammen. Vi er det for hverandre, i tykt og tynt.

- Hva er det beste med ditt liv?

- xoxo VICTORIA

GOTTA LOVE IT !
  

Kjærlighet er mer en forelskelse. Du er kjærligheten!

Savage Garden - Truly Madly Deeply

- xoxo VICTORIA

SUKKERKLUMP
When I'm with you, my heart feels this big.

- xoxo VICTORIA

TRAPPED
i'm trapped inside this thing called life


- xoxo VICTORIA

A BREAK FROM THE REALITY
Nå har jeg hatt en pause fra hverdagen og virkeligheten. Jeg har vært noen dager i Lofoten sammen med en veldig god venn av meg. Stillhet, ro og en hel del med tid til å tenke over på ting. Forandre meninger og synspunkter på ulike problemstillinger. Det var rett og slett helt fantastisk! Et avbrekk i det virkelige liv. En pause fra vanskeligheten.

[ Halvdan Sivertsen - Kjærlighetsvisa ]

[ Vassa i havet på Haukland. ]

[ Brrrr... ]

[ Viktig å få vekk sanda fra tærne før skoan skal på. ]

[ Leka gjeterhund. BÆÆÆ! ]

- Hva gjør du for å få deg et skikkelig avbrekk ?

- xoxo VICTORIA

TEORIEN I BOKS !
Skryteinnlegg. På mandag - 110711, bestod jeg teoriprøven til klasse B. Hadde bare to av maks syv tillatte feil, og er dødsstolt. Endelig har jeg oppnådd noe, og endelig har jeg en grunn til å være stolt av meg selv igjen. Det føles rett og slett bare herlig! ;-))- xoxo VICTORIA

AKETUR 260511


De gale har det godt - jeg har det jævlig godt i såfall ;-)

- xoxo VICTORIA

BEKLAGER !
Jeg har vært en elendig blogger i det siste, men er me som skjer i livet mitt akkurat nå. Forandringer, tanker og fortid. Har det ikke så bra med meg selv for tiden, så sparer heller leserne mine for klaging og syting, og skriver heller når jeg føler det er rett.

Jeg skal komme sterkere tilbake, I promise!


[ Bilde fra 2006 ]

- xoxo VICTORIA

25 DAYS - 1
Et bildet av håret ditt.


- xoxo VICTORIA

25 DAYS - utfordring
Day 1- Et bildet av håret ditt.
Day 2- Noe du elsker.
Day 3- Noe du savner.
Day 4- Et bilde fra i sommer.
Day 5- Det du kjøpte deg sist.
Day 6- Hva gjorde du i dag?
Day 7- Et bilde av øyet ditt.
Day 8- Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 9- Sminken du bruker.
Day 10- Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 11- Hva spiste du til middag i dag?
Day 12- Fem ting du ønsker deg.
Day 13- Et bilde av deg for 1 år siden.
Day 14- En artist du liker (én jente, én gutt)
Day 15- Et bilde av din bestevenn.
Day 16- 3 sanger du aldri går lei av.
Day 17- Et sted du vil til akkurat nå.
Day 18- Bilde av favorittsmykket ditt.
Day 19- Hva har du i veska di?
Day 20- Noe du ler av.
Day 21- Noe du ikke forlater huset uten.
Day 22- Din favorittblogg
Day 23- Dine favoritt- smykker, armbånd og øredobber
Day 24- En ferie du vil på igjen.
Day 25- En ting du aldri kommer til å gjøre.

- xoxo VICTORIA

KRISTIAN - storebror
- xoxo VICTORIA

PROSJEKT UNGDOM
Her en youtubefilm jeg laget da jeg gikk første året ved helse- og sosialfag på Bodø videregående. Vi hadde et prosjekt i kommunikasjon og samhandling der vi skulle tegne fem bilder - for så å lage en videosnutt av det. Alle gjorde dette, og til slutt satt vi sammen alle filmene.

- Før skolealder - Barneskolen - Ungdomsskolen - Her og nå - Framtida -

- Har du noen gamle youtubefilmer ute ?

- xoxo VICTORIA

SHIRA - utålmodig hund
Filmet Shira i går før vi skulle gå ut på tur. Stakkars vovven. hun var litt vel utålmodig.

- xoxo VICTORIA

SKRITTELLER - gikk i dass
Skrittelleren min gikk i dass - bokstaveligtalt. Uhellet skjedde i går kveld etter jeg hadde rundet 13500skritt. Den hadde tydeligvis festet seg i singleten min da jeg skulle på toalettet, og videre falt ned i do. Selvfølgelig ville jeg ikke plukke den opp fra et offentlig og skittent toalett, så jeg skylte heller bare ned, og ble foruten. RIP.- xoxo VICTORIA

MENNESKETS BESTE VENN
Har vært litt sprek i dag, så da ble hunden til Torill lånt med ut på tur. Shira (som hunden heter), ble med fra Rønvika, så til ytterst på Moloen, og så hele turen tilbake igjen. Hva er vel ikke bedre enn å gå tur med beste turkameraten som finnes, når det er slikt fint vær ute? Nå viser skrittelleren min 12124 skritt, og dagen er enda ikke over. Nå skal jeg nemlig ut en tur, og avslutte kvelden med ei kald og god utepils! :-)


[ Shira, bildet er tatt 02. april 2010 ]

- xoxo VICTORIA

SJOKOLADE - et must i hverdagen
Har akkurat kommet hjem etter en bowlingkamp hvor motstanderne ikke møtte opp. Synes det er dødskjipt å møte opp fit for fight, også kommer det ingen. Da _FÅR_ man 4 poeng, og man føler seg ikke like bra som om man hadde _VUNNET_ 4 poeng. Vi spilte selvfølgelig uansett, for å avgjøre hvor vi kom på snittlista. Var kjempemorsomt!

På turen hjem, måtte jeg selvfølgelig innom butikken en tur, og endte opp med å kjøpe meg en stor plate med stratos. Sjokolade er et "must have" i en hverdag som ei tenåringsjente. TENK, hva skulle man gjort uten? Stakkars folk som måtte ha hørt på all klagingen og sytingen vår da.- Hva er din favorittsjokolade ?

- xoxo VICTORIA

1881 - just do it
Gikk inn på bloggen til Hanne Lisa, og kom over dette innlegget.

Gå inn på http://www.1881.no/, også søker du på 1888 i søkefeltet, og trykker enter - og vent på resultatet. You like?


- xoxo VICTORIA

20 SJOKKERENDE SEX FAKTA
Fant dette innlegget HER!, og måtte bare dele dette videre til mine lesere.
 

1. Hvis du har en kondom i lommaboka vil den minste evnen til å beskytte i løpet av én måned fordi kroppsvarmen bryter ned gummien.

2. 34 prosent av det første kysset skjer på en fest.

3. Gjennomsnittshastigheten på sperm i det mannen kommer er 45 kilometer i timen.

4. Antall spermceller som hadde fått plass i aspirinkapsel ville vært nok til å befolke jorden på nytt til dagens nivå.

5. Hvite kvinner med høyere utdanning er mer mottakelig for analsex.

6. Flere kvinner enn menn snakker dirty når de har sex.

7. Iphone-brukere har dobbelt så mye sex som Android-brukere.

8. I Romania kan menn blir nektet opptak i presteskapet dersom penisen ikke er lang nok...

9. Jo flere orgasmer du har, jo større er sjansen for at du lever lenger.

10. Boken Kama Sutra inneholder 10 typer kyss, 64 kjærtegn, 8 versjoner av oralsex og 84 sexposisjoner.

11. Lukten flest menn synes er mest opphissende er en blanding av lavendel og gresskarpai.

12. Bare 33 prosent av kvinner har opplevd orgasme gjennom stimulering av g-punktet, men 80 prosent tror likevel punktet eksisterer (slik finner du det).

13. Filmen «Deep Throat» er den mest inntektsbringende pornofilmen gjennom tidene.

14. Angående seksuelle leker, er det er oftere mannen som blir bundet fast enn kvinnen.

15. Mariah Carey liker å ha skoene på seg i senga når hun har sex.

16. 200 millioner par har sex hver dag.

17. En «fluffer» er en kvinne som hjelper mannlige pornostjerner til å holde ereksjonen oppe mellom opptakene.

18. Heteroseksuell sex er den tredje mest vanlige fantasien til både mannlige og kvinnlige homoseksuelle.

19. I pornoindustrien tjener kvinner som regel dobbelt så mye som menn.

20. Å stirre på kvinners bryster kan føre til at du lever lenger! 

DITT BESTE MIDDAGS TIPS ?
Lei av å planlegge middager, og aldri finne ut hva man vil spise. Så i lar jeg det bli opp til dere andre medbloggere. Hva er best til middag på en dag som denne? Hva er ditt beste middagstips? Hva skal DU spise til middag i dag? Hva er din favorittmat?

[ Bildet har jeg lånt HER! ]

- xoxo VICTORIA

Solskinn, frihet og en blomst må man ha .
Sola skinner, det er varme ute, og dagene blir bare lysere og lysere. Livet er herlig, ikke sant?


"Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en blomst må man ha."

- H.C. Andersen 

- xoxo VICTORIA

 

S M I L E
Har vasket vekk den gråe og triste "sadface'n" min, og forkledd det i sminke, omrisset av nybørstet hår. Nå er jeg fit for fight! Skal dra ut en tur, så kanskje humøret snur seg. Nå har sola tittet fram bak gråskyene, så kanskje det blir en bra dag alikevel?- xoxo VICTORIA

WE ALL HAVE THOSE DAYS
Vi har alle de dagene vi føler oss nedfor på. De dagene vi ikke riktig vet hvor vi hører til. De dagene man tror at verden kommer til å gå under, og ingen kan forstå eller hjelpe deg. Vi tror vi er fortapt i denne store, men likevel lille verdenen. Hvor vi bare vil bare bort fra alt, bort fra virkeligheten et lite øyeblikk.  Det fine vi har med disse dagene er at det er i motbakke det går oppover. Det er først når vi er på bunnen vi kjenner fremgangen.

- Hva gjør du når du har en dårlig dag eller en dårlig periode ?

- xoxo VICTORIA

ONE LOVE
~ KJÆRESTEN MIN ~


- xoxo VICTORIA

HOLD YOUR HEAD UP HIGH
Du lager en blogg, skriver om dagens oppturer, og bygger deg opp en fasade på hvordan du virkelig er, og hvordan du har det i hverdagen. Du viser deg som en utrolig sterk og livsglad person, så alle kan ha bra lesestoff. Du setter inn en sperre for hva som er rett og skrive på en offentlig blogg, og hva som er galt å skrive.

Hvem vil vel lese om en mentalt forstyrret, ustabil og deprimert person? En som sliter i hverdagen, og ikke er sånn som alle andre A4 mennesker? Hvorfor blir en sett ned på hvis en skriver om de tingene som er vanskelige? Skal det være slik at en er nødt til å isolerere seg, og ikke få lov til å skrive, hvis en har dårlige perioder og nedturer?

Har du svar på alt dette, så er du veldig god. 


[ Nomy - Hold your head up high ]

 "Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high"

- xoxo VICTORIA

SEXLOVER - på kanten
Innholdet i dette innlegget her kopiert fra en annen blogg. Jeg følte bare et behov for å dele dette videre med dere. Bloggen jeg kopierte innlegget fra kan du finne HER!

I Anniston, Alabama, er det forbudt for kvinner å ta initiativet til sex i biljardhaller. Det er også forbudt å betale gjeld med seksuelle tjenester.

I Fairbanks, Alaska, er det forbudt for elger å ha sex i gata.

Rhode Islands lovverk beskriver oralsex som «abominable, detestable crime against nature».

I Bakersfield, California, er det påbudt med kondom dersom du skal ha sex med Satan.

Alle seksuelle stillinger bortsett fra misjonærstillingen er forbudt i Florida. En mann har heller ikke lov til å kysse kvinnens pupper under akten, og det er heller ikke rom for å ha sex med pinnsvin.

Dersom en politimann mistenker at noen har sex i en bil i Idaho, må han kjøre opp bak bilen, tute tre ganger og vente i to minutter før han kan gå opp til bilen.

I byen Ames, Iowa, er det forbudt for mannen å drikke mer enn tre slurker øl i sengen etter at han har hatt sex.

I Illinois kan du få bot dersom du får ereksjon i det offentlige rom, og det er forbudt for mannen å bedrive jakt eller fiske under sexakten dersom det er bryllupsdag.

Denne loven fra Kentucky er best å gjengi rett fra lovteksten: «No female shall appear in a bathing suit on any highway within this state unless she be escorted by at least two officers or unless she be armed with a club... The provisions of this statute shall not apply to females weighing less than 90 pounds nor exceeding 200 pounds, nor shall it apply to male horses.»

«No female shall appear...»


I Massachusetts 
er det forbudt for kvinnen å være «på toppen» under sexakten.

En ensom bonde har lov til å ha seg med sine egne sauer, hester, kuer, geiter og høner i Clawson, Michigan.

Menn i Minnesota blir backet opp av loven dersom de krever at kona skal pusse tennene før sexakten etter å ha spist sardiner, hvitløk eller løk. Men de kan få problemer med loven om de har sex med fugler eller levende fisk. Loven nevner ingenting om død fisk.

I Merryville, Missouri er det forbudt for kvinner å gå med korsett, fordi «the privilege of admiring the curvaceous, unencumbered body of a young woman should not be denied to the normal, red-blooded American male».

Du må bruke pyjamas («night shirt») dersom du skal ha sex i Nebraska, og bor du på hotell har hotelleieren plikt til å anskaffe deg en slik.

En blowjob kan føre til ti års fengsel i New Mexico.

Kvinner i Ohio kan ikke ta av seg klærne foran et fotografi av en mann.

I Willowdale, Oregon, er det forbudt å banne mens du har sex.

Kvinnelige betjenter ved bomstasjoner i Pennsylvania ? men ikke mannlige ? har ikke lov til å ha sex med trailersjåfører i arbeidstiden.

I Arizona er det lov å oppbevare en dildo, men bare én per husstand.

Kvinner i Utah har ikke lov til å ha sex med menn i en ambulanse i fart, og dersom det forekommer vil kvinnens navn bli trykket i avisen. Man har derimot lov til å ha sex med dyr, med mindre det gjøres for økonomisk vinning.

I Auburn, Washington State, er det forbudt å ha sex med en jomfru, til og med om du er gift med henne.

I Connorsville, Wisconsin, kan ikke en mann under noen omstendigheter skyte med pistol under en kvinnes orgasme.


- Noen du synes var veldig rare ?

- xoxo VICTORIA 

MAAAMIII
Hei og hopp alle søte små! :-)) Nå skal jeg ut å gå tur for å besøke mamma i nyleligheten hennes. Så får jeg se hvor hun har flyttet, og kanskje jeg kan tigge meg til å flytte inn der med hun. Vi får se. Stay tuned!


- Hva skal du gjøre i dag ?

- xoxo VICTORIA

SOL, MOLOEN OG BADING - 070511- xoxo VICTORIA

STATISTIKK - til topps !
I dag har virkelig statistikken fløyet til topps hos meg. 204 sidevisninger, og 104 unike lesere. Et helt nytt fenomen for meg, hvertfall. For deg, som kanskje er superblogger, kan det virke lite, men hos meg, så er dette noe helt unikt. Jeg blir glad når jeg får så mange sidevisninger og lesere på én dag, for det viser at det faktisk er noen som i det hele tatt gidder å lese/trykke seg inn på bloggen min. Javisst skal jeg fortsette å blogge mer, når det skal være sånn som dette!

[ Kom faktisk opp i 213 sidevisninger før kl. ble 00:00 ]

- xoxo VICTORIA

JEG VIL LESE DIN BLOGG !
Har du en blogg jeg burde lese? Jeg bruker en god del av fritiden min på å skrive blogg, men bruker enda mer tid på å lese andres blogger. Så jeg lurer, har du en blogg som du tror er interessant nok for meg å lese? Skriv i kommentarfeltet, og ta gjerne også med litt om hva du skriver om. Eller kanskje du selv har noen favoritter som du vil anbefale meg? Kjør på!


- xoxo VICTORIA

VISSTE DU AT...
Visste du at..

- jeg er barnevernsbarn..?
- mitt største ønske var å bli tenåringsmamma..?
- jeg lekte med barbiedukker til jeg gikk i 6. klasse..?
- jeg har bodd på ungdomshjem to ganger..?
- jeg er en underyter..?
- jeg er en skippertaks person..?
- jeg begynte å røyke når jeg var 12 år..?
- jeg har ikke lyst til å slutte å røyke enda..?
- jeg var uplanlagt, men mamma valgte å få meg likevel..?
- mensterminen og ultralydterminen samstemte, og jeg ble født på termindatoen..?
- jeg har bursdag samme dag som kronprinsesse Victoria i Sverige..?
- jeg er yngst av fire søsken..?
- jeg har fobi mot tær..?
- alderforskjellen mellom meg og kjæresten min er 16 år..?
- dette er den andre bloggen jeg har..?
- jeg var blond i håret da jeg var lita..?
- jeg har ikke vært i mer enn fire forskjellige land, inkludert Norge..?
- jeg flyttet ut hjemmerfra da jeg var 17 år gammel..?
- jeg har vokst opp hos mamma, men er pappadalt..?
- jeg veide 3600gr og var 50 cm lang da jeg ble født..?
- jeg har en eldre søster og et tantebarn med Osteogenesis Imperfecta..?
- jeg er stolt over fortiden min, for jeg tror at den har gjort meg sterkere..?
- yndlingsfargen min er turkis, og den har vært det siden jeg var 14 år..?
- jeg konfirmerte meg i kirken pga tradisjon, men ikke pga tro..?
- jeg er cocacoliker, og drikker minst en halvliter daglig.
- jeg lever så og si på junkfood, men interesserer meg for kosthold likevel..?
- jeg brukte konfirmasjonspengene mine på møbler til soverommet mitt..?
- jeg får lett prestasjonsangst, og presterer ekstremt dårlig under press..?
- drømmebilen min er en Opel Ascona B, 77 modell..?

- xoxo VICTORIA

UTEN MAT OG DRIKKE
Uten mat og drikke - duger helten ikke. Jeg skal ut nå straks, og gå til mamma. Skal spise middag i ny-leiligheten med henne. Så siden jeg ikke har spist frokost eller noe i dag, så fant jeg ut at jeg er nesten nødt til å spise et par brødskiver. Så to brødskiver med leverpostei og purreløk skal inntas, så er det bare å komme seg avgårde. Nam!

- Hva skal du gjøre i dag ?

- xoxo VICTORIA

INSPIRERER KULE TILBUD OG PREMIER DEG?
Er dette noe du har lyst til? Jeg har blitt medlem på studenttorget.no, og oppfordrer mine lesere til å gjøre det samme. Her får du "poeng" for hver person du verver, og dette kan da byttes inn i kule ting. Noen av eksemplene er iPod nano, iPhone 4, og MacBook.Du kan melde deg inn ved å trykke på bildet over, eller ved å trykke på linken HER!

- xoxo VICTORIA

LYST Å VINNE EN IPOD TOUCH 16GB ?

Meld deg inn i konkurransen til Susanne Alexandera HER! Det eneste du må gjøre, er å registrere deg i denne linken, og legge igjen en kommentar på innlegget hennes. Enkelt, ikke sant? Så hvorfor ikke bare registrere deg, og akkurat DU kan bli den heldige vinneren av en iPod Touch 16 gb.

- Registerte du deg, og deltar du i konkurransen du også ?

- xoxo VICTORIA

SKRITTELLER - 070511
Dagen i dag har blitt tilbrakt sammen meg Helene, søskenbarnet mitt Linda, og hennes to små røverunger. Vi har gått tur på moloen, koset oss med softis, og spist en hel haug med ferske reker.

Skrittelleren viser nå 10376 skritt, og har ikke hatt den på meg hele tiden. Så plusser på 200skritt, så dvs 10576 skritt i dag. Siden jeg ikke hadde den på meg i går, kunne jeg ikke skrive innlegg om antall skritt i går. Men uansett, i morgen skal jeg slå skrittene for i dag, og slik skal det fortsette. Kanskje jeg blir sunn og kvitter meg med røykekondisen til slutt?

[ Mamma og meg. Bildet er tatt oppe på Linken, 4. april 2010 ]

Skal jeg foressten legge ut bilder av steg for steg fra klippingen
og festingen av hairextentions, og før og etter resultatet?

- Hva har du gjort i finværet i dag ? Har du også gått tur ?

- xoxo VICTORIA

PUSSI KATTEMAT
"Har du katt? Bli med å teste ut kattematen Pussi - gratis til 200 bloggere!"

Har kastet meg med på denne konkurransen, inne på kampanje.blogg.no. Har selv ei pusifrøken, så klart jeg melder meg på denne. Har du katt du også? Gjør det samme!

pussisample
- Klikket du deg inn og deltok i konkurransen også ?
  
- xoxo VICTORIA

HAIREXTENTIONS
- Hva synes du om resultatet ?

- xoxo VICTORIA

HELENETID!
Nå skal jeg ut en tur med verdens beste Helenesnuppsi. Blir vel å gå rundt å se i et tonn av butikker eller noe. Men Helenetid - bra tid. Dette blir koselig!

[ Bildet er tatt sommeren 2010 ]

- Hva skal du gjøre i dag ?

- xoxo VICTORIA

BATHROOM
Da jeg var i Oslo, klarte jeg ikke dy meg. Måtte jo selvfølgelig inn på Lucky Duck. Og siden jeg ikke kan fordra badet jeg har hjemme hos meg selv, fant jeg ut at jeg ikke gidder å gjøre noe med det. Så da har jeg heller overrasket kjæresten min, og endret på badet hans. Jeg kjøpte såper, såpeholder, kopper, roser og sånne sommerfugler med sugekopper på. Alt i fargen grønt og blankt. Synes selv det ble temmelig fresht, og du får bare bedømme selv i bildene under.- Hva synes du om det "nye" badet ?

- xoxo VICTORIA

SKRITTELLER
Jeg har foressten investert i en skritteller under oppholdet i Oslo. Noe jeg gjorde lurt i. På denne måten skal jeg konkurrere med meg selv, og slå mine egne rekorder i antall skritt pr dag. I går gikk jeg 5956 skritt, men hadde den bare på noen få timer. Sålangt i dag (akkurat stått opp, og gikk rett i sofaen og satt meg), har jeg bare gått 31 skritt. Men SKAL komme over gårdagens antall. - Pleier du å ha konkurranser mot deg selv? Har du skritteller ?

- xoxo VICTORIA

HJEM IDAG
Etter ei uke i vakreste Oslo, er det på tide å reise hjem igjen. Har hatt det fantastisk bra her nede, og har hatt mye å gjøre. Nå gleder jeg meg masse til å se den fineste kjæresten min igjen. Blir litt dårlig tid da, for har et lite møte med koordinator kl 22.17 i dag. Men, da er jeg hvertfall tilbake i Bodø igjen, og har all verdens tid til å kose meg sammen med han.


- xoxo VICTORIA

MYTJE SOL, OG MYTJE VARME
Jeg gleder meg skikkelig til sommer og sol !


- xoxo VICTORIA

summer inspiration
  

 


[ Bilder fra weheartit.com ]

- xoxo VICTORIA

SOVEDYR
God morgen! Har sovet helt til nå, jeg. Og vet du, det var skikkelig herlig! Endelig en natt under Oslo-oppholdet som jeg har sovet mye under. Så nå er det mårrarøyken jeg er i gang med, og skal sitte inne i flere timer. Sløkkisdag - frem til klubbkveld-besøk i Oslo backgammonklubb. Og der tittet solen fram i tillegg, så nå ser jeg fram til en enda bedre dag enn planlagt.


- Har du sløkkisdag i dag ?

- xoxo VICTORIA

IN THE SHADOWS
Driver på å ordner meg og kler på meg, for straks skal jeg på tur i favorittbyen med storesøster og storebror. Storkoser meg i Oslo, jeg! Alt er så lett og tilgjengelig her, og vil du ha noe å gjøre, er det bare å dra ut en tur. Er alltid noe å finne på. Vi skal ut å spise, også blir det litt backgammon senere i kveld, før veien går hjem igjen til leiligheta vi har fått husrom i.

- Hva er din favorittby ? Hva skal du gjøre i dag ?

- xoxo VICTORIA

SORIA MORIA - matvrak
Har vært på årsmøte i NFOI (Norgesforeningen for Osteogenesis Imperfecta). Vi var på Soria Moria, og herregud så deilig mat dem har der. Treretters middag på fredag og lørdag, og til frokost og lunsj er det buffét. Ikke dårlig, med andre ord. Og standarden er helt unik. Har hatt det fantastisk bra! :-))- Hva har du gjort i helga ? Er du et matvrak ?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 30
Et fotografi av deg selv tatt i dag og tre gode ting som har skjedd i de siste 30 dagene.

  • Oslotur!
  • Sikret opprykk for bowlinglaget mitt "Fnarnie".
  • Masse kjærestekos!♥


- Har du hatt noen oppturer den siste mnd ?

- xoxo VICTORIA

TAMPONGFEST
[ Træng æ sei meir ? ]

- xoxo VICTORIA

POLFERD
Har akkurat kommet tilbake på Soria Moria hotell etter en to timers gåtur for å handle pils. "Det tar bare 15 minutter å gå ned til butikken..." var det en her som sa. Så da trasket vi. Kristian, Anders, Steinar og jeg. Én time senere ankommer vi butikken. Helt utslitt! 5 minutter, senere begynte evighetsturen tilbake. Resulterte i blemmer under føttene, gnagsår på hælen. Hurraaah! Så nå sitter jeg i senga og tar meg ei velfortjent kald pils. Stay tuned!


- xoxo VICTORIA

REISEFEBER
Er det ikke typisk? Hver gang jeg skal reise langt, blir jeg skikkelig dårlig i timene før avgang. Jeg skal nemlig reise med fly til Oslo i dag, for å være der i ei uke med årsmøte i NFOI, backgammon og mer til. Jeg grugleder meg. Ikke det at jeg ikke trives i Oslo, for det gjør jeg, elsker Oslo. Men heller det at jeg savner kjæresten min allerede, og han dro på jobb for sånn 40 minutter siden. Men, da blir det hvertfall kjempedeilig å komme hjem igjen. Kos dere i dag, for det skal hvertfall jeg. Som en sau i storbyen! ;-)


- Får du reisefeber ?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 29
Hva er i din make-up bag?

Har ingen make-up bag, så nok et kjedelig duste innlegg. Bruker bare sminke av og til, så er ikke akkurat nødvendig med en make-up bag. BLÆH!

- Bruker du sminke daglig ?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 28
Et bilde av favorittskuespilleren din.

[ Chad Michael Murray & Hilary Duff ]

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 27
Et bilde av dine favoritt klær.

Har ikke noen favorittklær. Er for det meste pysjen, tightsen eller joggebuksa som frister meg mest. SRY for et kjedelig innlegg! O.o


- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 26
Et bilde av en kjendis du synes har kul stil.

[ Avril Lavigne ]

- Hvilken kjendis synes du har kul stil ?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 25
Et bilde av byen du bor i.

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 24
En sang som passer til humøret.

[ Løvenes Konge - Snart blir jeg Majestet ]

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 23
En sang og et bilde som passer i deg dag.

[ Chris Medina - What are Words ]

- xoxo VICTORIA

SPILLEKVELD
I går var jeg på spillekveld hos Lena sammen med Tone, Linda og Kristian. Vi spilte yatzy, uno, mikado og twister. Musikken stod også på, og vi brukte tv'en som peis, da dette var et savn. Slenger med et bildedryss til dere fra kvelden. :-))


- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 22
Et bilde av det neste du sparer til for øyeblikket.

Bilsertifikatet! Tenk så deilig det må være å ikke være avhengig av buss eller andre til å kjøre deg rundt omkring. Gleder meg til jeg er ferdig!

- Hva sparer du til for øyeblikket ?

- xoxo VICTORIA

BABY BABY BABY OH!
Har vært ute en tur med besteveninna mi i dag. Har vært innom både Småtroll og Tøffeliten, på utkikk etter barnevogn til lillegutten hun skal ha i juli. Var mange å velge mellom. Alt for mange. Men for best mulig kvalitet og komfort osvosv, gikk hun selvfølgelig for ei Emmaljungavogn. "Barnevognenes Rolls Royce". Så nå er jeg ærlig talt veldig lei av å se på barneutstyr. Håper det blir en laaang stund til neste gang, for vil jo ikke bli lei av sånt utstyr før jeg selv (en eller annen gang) skal få et lite gull. ;-)


- Hvilken barnevogn anbefaler du ?

- xoxo VICTORIA

NY DAG - NYE MULIGHETER
Ny dag og nye muligheter. Også skinner faktisk sola en plass bak skyene i tillegg. Fuglene kvitrer, temperaturen ute stiger. Ja, endelig! Det er vår. ;-))


- xoxo VICTORIA

BACKGAMMON
Har spillt backgammon i dag, og det gikk kjempebra. Vant til og med finalen i dag, så endelig! Etter snart 3år i Bodø backgammonklubb, har jeg min andre klubbkveldseier.

[ Queen - We are the Champions ]

- Spiller du backgammon ?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 21
Et bilde fra en dag du savner.

Jeg savner den tida jeg var lita og uskydig. Da verden gikk under hvis jeg ikke rakk barne-tv og Hotell Cæsar. Eneste ansvaret jeg hadde, var å komme hjem til rett tid, være snill på lekeplassen, og finne klær å kle på meg selv.- Hvilken tid savner du ?

- xoxo VICTORIA

GOOD MORNING
God morgen! I dag skal jeg til byen en tur med Helene. Vi skal spille bowling og kose oss.

Mårratrynet, like fint som alltid ;-pp

- Hva skal du gjøre i dag ?

- xoxo VICTORIA

RAWR
RAWR! - it means "i love you" in dinosaur.

Haha, æ ser alltid så lur ut. God natt!

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 18
Bilde av sengen din.

Hadde visst hoppet over dag 18 på utfordringen (var med vilje, sånn egentlig). Men når mitt søskenbarn påpekte det, så var jeg nesten nødt til å gjøre den. ;-pp


- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 20
Et bilde av dataen din.

Jeg har en Acer Aspire 5551.

[ Bildet er hentet her ]

- Hvilken data har du ?

- xoxo VICTORIA

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW
Åh dæven, der titta telogmed sola fram i noen minutta. Kanskje man kan
sats på fint vær i påska likavel? Kryssa fengran førr det, hvertfall! ;-))- xoxo VICTORIA

LØRDAGSKOS
Godteri + brus + film + kjæresten + Iselin = oppskriften på en fantastisk lørdagskveld!

- Hvordan tilbringer du lørdagskvelden ?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 19
Et bilde av din håndskrift.- xoxo VICTORIA

SOL OG TRENING
Jeg har begynt sånn smått å tenke på trening om dagen. Aner ikke hvorfor, og blir vel neppe å starte med det i dette århundret. Tenk så deilig det hadde vært å hatt litt overskuddsenergi om dagene? Trent og solbrun kropp. Tenk så deilig! Brunfarger har jeg startet med, men treningen... BLÆH! Kanskje en dag. Hvor er du henne o' store motivasjon?

- Trener du ?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 17
En eller flere TV-serier du er avhengig av nå.

For øyeblikket er det ikke noen tv-serier jeg ser på akkurat nå. Men den serien som står på topp hos meg, er "The Secret Life of the American Teenager".


- Hvilke tv-serier ser du på ?

- xoxo VICTORIA

SOLBRUN
Har nesten nettopp kommet inn døra hjemme etter at jeg har vært å tatt sol sammen med kjæresten min. Fant plutselig ut at jeg hadde lyst til å bli brun, så hva er vel bedre enn å ligge 20 minutter i et solarium mens regnet faller ned? Fikk litt farge, skille og en hel drøss med nye fregner. Får jeg fler, kommer det vel til å se ut som at jeg orginalt skulle vært en ginger. Jeg gleder meg skikkelig mye til sommersola nå! :-))

[ Bilde fra sommeren 2009 ]

- Pleier du å ta sol ? Gleder du deg til sommeren ?

- xoxo VICTORIA

SHARING IS CARING
Driver å laster ned en hel drøss med filmer for øyeblikket. Og så lurer jeg på, hvilke filmer er et must? Hva er din yndlingsfilm, og hvorfor? Noen gode forslag på lager?

- xoxo VICTORIA

30 DAYS - 16
Det vakreste bilde av din beste venn.

~ Helene Johansen Brattsti ~
Vi har stått sammen i tykt og tynt. Gode og onde dager.
Beste jenta jeg vet om her i verden. Jeg er så sykt glad i deg, snuppa mi!

[ Celine - Bæstevænna ]

- xoxo VICTORIA

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits