LENGE SIDEN SIST!

Nå begynner det å bli utrolig lenge siden jeg har oppdatert noe her inne. Vel, årsaken er at jeg prioriterer helt andre ting. Det er en ny sjef i huset som krever sitt, og ikke har jeg lyst til å bruke "fritiden" min til å sitte å oppdatere daglig og redigere/vannmerke masse bilder. Men akkurat nå gidder jeg - fra telefonen med Emilian halvsovende på fanget mitt.
Det å være mamma er fantastisk, alle dagene er forskjellige, og jeg vet aldri hva neste dag vil bringe. Emilian har begynt å smile nå, og vet akkurat hvordan han skal smelte mammahjertet mitt. Han har også blitt større - MYE større! Han har vokst over 10 cm i lengden og snart doblet fødselsvekten sin. Han har også lagt opp sin egen døgnrytme, og sover Storslett 7 timer på natta, spiser og får rein bleie, for så å sove 3-4 timer til. Så går vi til manuellterapeut med han, for han har en favorittside han absolutt skal sove på.
Kommer vel en ny oppdatering når det blir pc i hus igjen. Fikk ny i juli, men den streika så ble levert tilbake mot penger.

-xoxo VICTORIA


Line - KONKURRANSE
Kjempe fin blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspirert når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat blitt med i en dødsbra konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?
09.09.2013, 10:44
URL: http://www.make.my/yahb9xgk3xr
Lotte Fagerheim
Så nydelig han e! :)
20.10.2013, 01:24
URL: http://fitfager.blogg.no/
Legg igjen en kommentar:

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits