3D-ULTRALYD

I dag (eller i går siden det er natt nå) var vi på 3D-ultralyd for å få en skikkelig sniktitt av vår lille prins. Det viste seg til å bli en veldig vanskelig prosess, da lillegutt lå med begge beina, ei hånd og navlestrengen plantet i ansiktet. Veldig sjenert liten sjarmør, tydeligvis. Prøvde med isvann, dytting og hopping på gulvet, men han nektet plent å snu seg. Så like sta og trassig som mora er han definitivt! Fikk også regnet ut vekstprosenten hannes, og han lå på 0%, så det ble estimert til at han ble å ligge rundt 3600 gram ved termin, akkurat på gjennomsnittet. Vi fikk med noen bilder og noen filmsnutter, men pga mye forstyrrelser (føtter, arm og navlestreng) ble det et dårlig resultat. Men det vi fant ut av var at han har farens lepper og kjønn, og mine bollekinn - kanskje nesen min også. Alt av organer var fine, så ser ut som en frisk baby. Har ihvertfall laget en liten collage hvor man kan se litt av ansiktet og tydelig at det er en gutt vi venter - var ingen tvil!

- xoxo VICTORIA


Susanna - nygift & gravid
Tråkigt att det var så mycket som skulle ligga i vägen! I vilken uke är du i? Vi ska ta 3D den 4:e maj och hoppas att åtminstone få reda på vad det är för kön, ngt som vi inte har fått sett på RUL tidigare.

Önskar er en fin lördag!
20.04.2013, 07:55
URL: http://miss0.blogg.no
Lekeplassen
Ha en strålende fin lørdag.
mammabloggenwa
Så synd lille prinsen deres ikke var samarbeidsvillig da, men fikk jo noen fine bilder da ser det ut som :) Jeg har 3D ul 16.mai så håper på at prinsen min ikke er så sjenert da :) Lykke til videre :)
20.04.2013, 11:33
URL: http://mammabloggenwa.blogg.no/
Victoria Jensen
Susanna: Uke 27. Var veldig lett å få øye på kjønnet hos oss, men ansikt fikk vi ikke se så mye av. Lykke til på UL! :-)
20.04.2013, 17:26
URL: http://victoriajensen.blogg.no/
Legg igjen en kommentar:

Victoria JensenMitt liv - Min hverdag!

~ VICTORIA ~

Design by

Photobucket

hits